Σε ποια δεκαετία ανήκει το μυαλό σας; Απαντήστε στις ερωτήσεις

Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεκαετία του 2010 αλλά η καρδιά και η ψυχή όλων μας (τουλάχιστον των ανθρώπων από 30 και πάνω), συχνά πυκνά

Ψυχαγωγικό Τεστ: Σε ποια δεκαετία ανήκει η... ψυχή σας;

Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεκαετία του 2010 αλλά η καρδιά και η ψυχή όλων μας (τουλάχιστον των ανθρώπων από 30 και πάνω), συχνά πυκνά ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Στα χρόνια που όλα ήταν λίγο πιο ανθρώπινα και ρομαντικά. Μπορεί τότε να μην μας φαινόταν, αλλά σε σύγκριση με το τώρα… ήταν πιο ρομαντικά αδιασμφισβήτητα!

Δεν είναι καθόλου σπάνια, ανάμεσα σε μια παρέα ατόμων, η κουβέντα «Εγώ θα ήθελα να ζήσω τη δεκαετία… τάδε». Είναι οι στιγμές που αναπολούμε το παρελθόν μας, τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε από τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά και από δεκαετίες που πολύ πιθανό να μην έχουμε ζήσει αλλά θα θέλαμε.

Advertisment

Βέβαια, όλο αυτό είναι ένα όμορφο «παιχνίδι» αλλά μέχρι εκεί. Η ζωή μας βρίσκεται στο τώρα και πρέπει να την χαιρόμαστε καθημερινά, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την βελτιώσουμε. Κάθε εποχή έχει τα καλά της και η δικής μας επίσης. Ζούμε σε μια εποχή που όλα μπορούν να έρθουν στα πόδια μας πολύ εύκολα, τα περισσότερα δικαιώματα είναι εξασφαλισμένα (στο δυτικό κόσμο!) και η επικοινωνία είναι πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ! Γι’ αυτό ας μην μεμψιμοιρούμε… παρόλα αυτά, δεν είναι κακό που και που να ταξιδεύουμε στο χθες και στις προηγούμενες δεκαετίες.

Και λέμε δεκαετίες διότι σε αυτό το τεστ θα αρκεστούμε σε μερικές δεκαετίες του 20ου αιώνα, αφού όπως είναι λογικό έπρεπε να στενέψουμε ελαφρώς τα όρια για τις ανάγκες του τεστ. Σε επόμενο τεστ, θα ασχοληθούμε με πιο γενικές περιόδους της ανθρωπότητας, γεγονός που σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον! Στο συγκεκριμένο τεστ, το οποίο έχει βάσιμα αποτελέσματα αλλά είναι καθαρά για ψυχαγωγικό σκοπό, θα κληθείτε να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις. Το αποτέλεσμα θα σας πει αν το μυαλό σας ανήκει στη δεκαετία του 50, του 60, του 70 ή του 80, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσετε. Γι’ αυτό, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, απαντήστε αυθόρμητα και… διασκεδάστε το!

[viralQuiz id=204]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση