6 τεστ πνευματικής αναζήτησης που αξίζει να κάνετε

Τα 6 καλύτερα τεστ πνευματικής αναζήτησης που δημοσιεύσαμε το 2016.

6 τεστ πνευματικής αναζήτησης που αξίζει να κάνετε

6 τεστ πνευματικής αναζήτησης που αξίζει να κάνετε

Αυτά είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα μας τεστ. Εντελώς υποκειμενικά αλλά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σεβασμό και ανοικτούς ορίζοντες προς τους αναγνώστες μας. Σας παρουσιάζουμε με χαρά τα 6 καλύτερα τεστ πνευματικής αναζήτησης  που δημοσιεύσαμε το 2016.

Τεστ: Σε ποια Ψυχική Ομάδα ανήκετε; 1. Τεστ: Σε ποια Ψυχική Ομάδα ανήκετε;

Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι υπάρχουν 12 ομάδες Ψυχών. Η κάθε Ομάδα είναι επιφορτισμένη με μια ιδιαίτερη αποστολή και κάθε άνθρωπος ανήκει σε μία από αυτές. Ο συνδυασμός αυτών των ομάδων δημιουργεί τη σημερινή πολιτισμική και πλουραλιστική ανθρωπότητα. Το αποτέλεσμα θα σας αποκαλύψει σε ποια ομάδα ανήκετε και ποια είναι η αποστολή αυτής της ομάδας. Οι περιγραφές δίνονται σε συλλογικούς όρους και διαχωρίζονται σε περιγραφή, καθώς και σε δύο εξελικτικά επίπεδα.

Τεστ: Ποιο είναι το πιο ισχυρό πνευματικό σας εμπόδιο; 2. Τεστ: Ποιο είναι το πιο ισχυρό πνευματικό σας εμπόδιο;

Αυτό είναι ένα τεστ πνευματικής αναζήτησης και αυτογνωσίας. Στην πλειοψηφία των τεστ που αναρτούμε στην Εναλλακτική Δράση εστιάζουμε στη θετική πλευρά του ατόμου. Σε κάποια όμως από αυτά θα βλέπουμε και τα σκιερά κομμάτια του εαυτού μας. Εξάλλου, η διαπίστωση των θετικών όψεων δεν μπορεί ουτε κατά διάνοια να προσφέρει τόση τροφή για σκέψη και αυτογνωσία όσο η διαπίστωση των αρνητικών όψεων. Το πρόβλημα με αυτού του είδους τα τεστ είναι πως οι απαντήσεις απαιτούν ήδη έναν βαθμό αυτογνωσίας από τον αναγνώστη. Σε άλλη περίπτωη, απλά θα αστοχήσουν. Στο συγκεκριμένο τεστ θα εξετάσουμε ποια από τα 8 πνευματικά δηλητήρια αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στο μονοπάτι σας σε αυτό το σημείο της εξέλιξής σας.

Ποιο είναι το κυρίαρχο Τσάκρα σας; 3. Τεστ: Ποιο είναι το κυρίαρχο Τσάκρα σας;

Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα, ενέργειες, συναισθήματα και τάσεις. Στην πραγματικότητα έχουμε χιλιάδες τσάκρας πάνω στο σώμα μας, αλλά τα εφτά είναι τα βασικά. Το κάθε ένα από αυτά βρίσκεται σε ένα καίριο σημείο του σώματος και κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης, ξεκινούν από τη βάση της και καταλήγουν στην κορυφή της. Στο παρακάτω τεστ πνευματικής αναζήτησης θα κληθείτε να απαντήσετε σε 15 ερωτήεις. Όπως πάντα, προσπαθήστε να απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητα. Το τεστ αυτό προσεγγίζει το θέμα των  τσάκρα μόνο επιφανειακά, μιας και το θέμα είναι τεράστιο. Ήδη, πλέον έχουμε δημοσιεύσει ξεχωριστά τεστ για κάθε τσάκρα αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Το τεστ του Μάτριξ: Εσείς θα διαλέγατε το μπλε ή το κόκκινο χάπι; 4. Το τεστ του Μάτριξ: Εσείς θα διαλέγατε το μπλε ή το κόκκινο χάπι;

Ο Μορφέας έδωσε την επιλογή στον Εκλεκτό να επιλέξει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι. Αν έπαιρνε το μπλε χάπι, ο Νίο θα ξεχνούσε τα πάντα, θα επέστρεφε στο Μάτριξ και θα συνέχιζε τη ζωή του σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα. Αν επέλεγε όμως το κόκκινο χάπι, τότε θα αφυπνιζόταν. Και το τίμημα της αφύπνισης ήταν μεγάλο. Το χειρότερο απ’ όλα, ήταν ότι εάν επέλεγε το κόκκινο χάπι, ο Νίο δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση.

Βλέποντας την ταινία, είμαστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ταυτίστηκαν με την επιλογή του Νίο να επιλέξει τελικά το κόκκινο χάπι. Πόσοι όμως πραγματικά θα ήταν όντως έτοιμοι να κάνουν αυτή την επιλογή; Σε αυτό το τεστ, έχουμε πάρει στοιχεία από το Μάτριξ και τα έχουμε διαμορφώσει έτσι, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη δική σας αυτογνωσία.

Τεστ Ποιο είναι το πνευματικό σας δώρο στην ανθρωπότητα; 5. Ποιο είναι το πνευματικό σας δώρο στην ανθρωπότητα;

Όλοι οι άνθρωποι ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε τους σκοπούς μας. Άλλοι το λένε αποστολή, άλλοι το αποκαλούν σκοπό ζωής. Το ερώτημα αυτού του τεστ πνευματικής αναζήτησης είναι να αποκαλύψει ποιο είναι το δώρο που φέρνετε στον κόσμο. Γιατί το μονοπάτι καθενός από εμάς διασταυρώνεται με τα μονοπάτια άλλων ανθρώπων. Και σε κάθε διασταύρωση υπάρχει μια αλληλεπίδραση, στην οποία ο καθένας μας δίνει ένα δώρο στον άλλον. Ακόμα κι αν αυτό το δώρο μπορεί να φαίνεται κάποιες φορές σκληρό, στην πραγματικότητα αποτελεί έναν οδοδείκτη για τη συνέχεια του δρόμου μας. Σε αυτό το τεστ θα κληθείτε να απαντήσετε σε απλές ερωτήσεις οι οποίες όμως φανερώνουν βαθύτερα στοιχεία της πνευματικής σας υπόστασης.

Τεστ πνευματικής αναζήτησης 6. Τεστ: Βρείτε την κρυφή ψυχική σας δύναμη και πως να την ξεκλειδώσετε

Αυτό είναι ένα τεστ προσωπικότητας – πνευματικής αναζήτησης το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταλάβουν ποια είναι η ψυχική τους δύναμη, ποια είναι η πρόκληση αυτής της δύναμης στη ζωή τους και τι χρειάζεται να κάνουν για να την ξεκλειδώσουν και να απολαύσουν τα δώρα της. Αν δεν είστε σε περίοδο αναζήτησης, τότε καλύτερα να μην το κάνετε γιατί δεν θα έχει τίποτα να σας πει.

Για τα αποτελέσματα και την ανάλυση αυτού του τεστ έχουμε επιστρατεύσει και χρησιμοποιήσει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών από κοινές παραδοχές ανθρώπων και τις έχουμε συμπτύξει σε όσο το δυνατόν λιγότερες και περιεκτικές γραμμές. Οι ερωτήσεις του τεστ βασίζονται σε παλαιότερο που είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν, με μια όμως ελλειπή και ανεπαρκή ανάλυση των αποτελεσμάτων. Υπάρχουν πέντε τύποι προσωπικότητας.

Photo: Author/Depositphotos

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε