,

Robin Sharma: Οι λόγοι για τους οποίους δεν αγγίζουμε την επιτυχία (Βίντεο)

Ο Robin Sharma μας διδάσκει πώς να εργαζόμαστε σαν τον Πικάσο σε όποια θέση εργασίας κι αν βρισκόμαστε, με όποιο επάγγελμα κι αν ασχολούμαστε,

Robin Sharma: Οι λόγοι για τους οποίους δεν αγγίζουμε την επιτυχία (Βίντεο)

Ο Robin Sharma μας διδάσκει πώς να εργαζόμαστε σαν τον Πικάσο σε όποια θέση εργασίας κι αν βρισκόμαστε, με όποιο επάγγελμα κι αν ασχολούμαστε, όποια επιτυχία κι αν θέλουμε να πετύχουμε. Μας διδάσκει ότι έχουμε τη δύναμη να βρούμε εκείνη την ασχολία που θα μας προσφέρει νόημα και μέσω της οποίας θα προσφέρουμε κι εμείς νόημα στους άλλους, εμπνέοντας και προσφέροντας.

Σε αυτό το βίντεο, μας αποκαλύπτει τους λόγους που οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούμε να καταφέρουμε να αγγίξουμε την προσωπική μας επιτυχία, αλλά και τα μέσα για να «σπάσουμε τις αλυσίδες» μας και να απελευθερωθούμε απ’ ό,τι μας κρατά μακριά από τα όνειρά μας.

Advertisment

Ο Robin Sharma ως ένας παγκοσμίου φήμης σύμβουλος με οκτώ best-seller βιβλία, ανάμεσά τους και το νέο βιβλίο «Για μια Υπέροχη Ζωή μέρος 2ο», και με πελάτες του κάποιους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου (όπως τη Nasa και τη Microsoft) είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας καθοδηγήσει μέσα από πρακτικές συμβουλές στην επιτυχία που όλοι επιθυμούμε.

Απολαύστε το βίντεο του Robin Sharma παρακάτω. (Το βίντεο περιέχει ελληνικούς υπότιτλους. Ενεργοποιήστε τους από το εικονίδιο που βρίσκεται κάτω και δεξιά)

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο Σκαντζόχοιρος που ήθελε | Ένα βιβλίο για την ανακάλυψη του εαυτού και την αναμέτρηση με τη μοναξιά
Ανάμεσα σε βαμπίρ: Ποιοι σας κλέβουν την ενέργεια; Αναγνωρίστε τους και νικήστε τους
Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε
Τι είναι τελικά οι πεποιθήσεις και πως επηρεάζουν τη ζωή μας;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση