, ,

Τι δεν σου είπαν στο σχολείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό (βίντεο)

Ο Σπύρος Μιχαλούλης μιλάει στη σκηνή του TEDxAUEB για τη δική του εμπειρία και πώς βρήκε το Πραγματικό πάθος του στη ζωή ξεκινώντας από

Τι δεν σου είπαν στο σχολείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό (βίντεο)

Ο Σπύρος Μιχαλούλης μιλάει στη σκηνή του TEDxAUEB για τη δική του εμπειρία και πώς βρήκε το Πραγματικό πάθος του στη ζωή ξεκινώντας από ένα… πιάτο φακές. Όταν έρχεται η στιγμή για να μπορέσει κάποιος φοιτητής να αποφασίσει ποια καριέρα θα ακολουθήσει, ο Σπύρος ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να το βρει.

Απλά πρέπει να βρεις το μόνο πράγμα που σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης και να κυνηγήσεις το όνειρό σου μέσα από τις σωστές εκπαιδευτικές μελέτες και παράλληλα με ανθρώπους που μπορούν να σε καθοδηγήσουν μέχρι το τέλος. Διαφορετικά, θα έχετε πάντα αυτό το συναίσθημα ότι κάτι είναι ατελές και χάνετε όλη τη χαρά να κάνετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε.

Advertisment

Ο Σπύρος Μιχαλούλης έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής και Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει πτυχίο MSc από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν ιδρυτικό μέλος του kariera.gr. Ο Σπύρος εργάστηκε επίσης ως εκπαιδευόμενος στην Unilever HPC Export στο Μπρίστολ και στη συνέχεια εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων στο Epsilon Net και στο kariera.gr. Το 2004 ίδρυσε το Orientum μαζί με τον Νίκο Παυλάκο. Τα τελευταία 10 χρόνια γράφει το ετήσιο βιβλίο «Πάμε … Πανεπιστήμιο» μαζί με την ομάδα του Orientum.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η θαυματουργή δύναμη του υποσυνείδητου
Ξεπερνώντας την περιοριστική πεποίθηση του "δεν είμαι δημιουργικός/ή"
Υπάρχει μια πλευρά της προσωπικότητάς μας που παραμένει ξένη για εμάς, ενώ οι άλλοι μπορούν να τη δουν
Μαθαίνοντας να επιθυμούμε τα πράγματα όπως συμβαίνουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση