Τεστ Προσωπικότητας: Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια Υπέροχη Ζωή;

Σίγουρα όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πως θα ήταν και τι ακριβώς σημαίνει το να ζούμε μια Υπέροχη Ζωή. Μήπως όμως την ζούμε ήδη και

Τεστ Προσωπικότητας: Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια Υπέροχη Ζωή;

Σίγουρα όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πως θα ήταν και τι ακριβώς σημαίνει το να ζούμε μια Υπέροχη Ζωή. Μήπως όμως την ζούμε ήδη και δεν το γνωρίζουμε; Πολλές είναι εκείνες οι φορές που «πελαγώνουμε» μέσα στην ημέρα, θεωρούμε πως τίποτα δεν πάει σωστά και αναρωτιόμαστε τι κάνουμε λάθος.

Βλέπουμε ανθρώπους χαμογελαστούς και ευτυχισμένους και είναι μαθηματικά βέβαιο πως η πρώτη ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι: «Πως το κάνει;» και η αμέσως επόμενη είναι: «Μα δεν έχει προβλήματα αυτός ο άνθρωπος;». Όλοι μας έχουμε προβλήματα, και σίγουρα οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας, μας κρατούν ένα βήμα πίσω από το να απολαύσουμε την ίδια την ζωή.

Advertisment

Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να αντιμετωπίζουμε τα πάντα, ακόμα και τα πιο απλά πράγματα με σεβασμό και αισιοδοξία. Από τον τρόπο που θα φροντίζουμε τον κήπο μας, μέχρι την καλημέρα που θα πούμε στον συνάδελφο ή τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουμε απέναντι σε ένα πρόβλημα. Το να μοχθούμε τόσο πολύ να πετύχουμε ώστε να ζήσουμε μια Υπέροχη Ζωή, έχει μια επισφάλεια. Ξεχνάμε να ζήσουμε και να απολαύσουμε το τώρα.

Η επαγγελματική μας επιτυχία και η προσωπική μας ζωή είναι δύο από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλουν στην επίτευξη μιας υπέροχης ζωής. Εάν οι δύο αυτοί τομείς είναι, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις μας επιτυχημένοι, τότε είμαστε και εμείς. Εάν δεν είναι, είναι βέβαιο πως δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι από την ζωή μας. Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν το να καταφέρουμε να ζήσουμε μια Υπέροχη Ζωή τελικά;

Ο Robin Sharma είναι ίσως ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα μιας επιτυχημένης ζωής. Είναι διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας συμβούλων (της Sharma Leadership International Inc.) που έχει μια αποστολή: Να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων και έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers!

Advertisment

Ένα από τα τελευταία του βιβλία είναι ένας πλήρης οδηγός που έχει σκοπό να σας βοηθήσει να φτάσετε στο απόγειο της επιτυχίας. Η συνέχεια του βιβλίου «Για μια Υπέροχη Ζωή», έρχεται με το δεύτερο τεύχος, να συμβάλλει στην επίτευξη της επιτυχίας μας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Παρακάτω δημιουργήσαμε για εσάς ένα Τεστ εμπνευσμένο από τη σειρά των βιβλίων του Robin Sharma «Για μια Υπέροχη Ζωή», που θα σας δείξει το κατά πόσο είστε έτοιμοι να ζήσετε μια Υπέροχη Ζωή!

Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία του Robin Sharma που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

[viralQuiz id=220]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση