, , ,

Το Conde Nast Traveller προτείνει Φολέγανδρο και Σίφνο για τα καλύτερα ταξίδια του 2019

Εκτός από τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου (Σαντορίνη, Μύκονος), το απόλυτο ταξίδι μπορεί να βρίσκεται σε ένα άλλο λιγότερο γνωστό προορισμό. Και ενώ όλα

Το Conde Naste Traveller προτείνει Φολέγανδρο και Σίφνο για τα καλύτερα ταξίδια του 2019

Εκτός από τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου (Σαντορίνη, Μύκονος), το απόλυτο ταξίδι μπορεί να βρίσκεται σε ένα άλλο λιγότερο γνωστό προορισμό. Και ενώ όλα τα ταξιδιωτικά περιοδικά εκθειάζουν τα κυκλαδίτικα γνωστότερα νησιά της Ελλάδας, το Conde Nast Traveller κάνει τη διαφορά και προτείνει σε όλους τους ξένους να βρεθούν μεν στην Ελλάδα, αλλά πιο συγκεκριμένα σε δύο άγνωστους για τους τουρίστες προορισμούς: στη Σίφνο και στη Φολέγανδρο.

Τα δύο πανέμορφα νησιά συγκαταλέγονται στα καλύτερα ταξίδια για το 2019. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του κόσμου αναφέρει: «Ξεκινήστε τις διακοπές σας με δυο νύχτες στη Φολέγανδρο, ένα απομακρυσμένο νησί, που συχνά πολλοί αγνοούν. Εκεί η ζωή είναι απίστευτα απλή».

Advertisment

Το Conde Naste Traveller προτείνει Φολέγανδρο και Σίφνο για τα καλύτερα ταξίδια του 2019

«Την πρώτη ημέρα κάνετε μια ιδιωτική περιήγηση με σκάφος, κολυμπώντας σε όρμους που είναι προσβάσιμοι μόνο δια θαλάσσης». Οι τέλειες διακοπές συμπληρώνονται, σύμφωνα με το Conde Naste Traveller, με μια βόλτα στις γραφικότερες, πράσινες πλατείες που έχετε δει σε νησί, περιτριγυρισμένες από λευκά πέτρινα σπίτια και το μεσαιωνικό φρούριο.

Επόμενος σταθμός για το τέλειο ταξίδι του 2019 αποτελεί η Σίφνος: στο εξωτερικό ήταν κυρίως γνωστός προορισμούς στου λίγους λάτρεις του food tourism. Μάλιστα, το ταξιδιωτικό περιοδικό προτείνει τώρα ακόμα και εξειδικευμένα μαθήματα μαγειρικής.

Advertisment

Αλλά εκτός από αυτό ο επισκέπτης έχει να εξερευνήσει λιθόστρωτα μονοπάτια, το Κάστρο, πολλές παραλίες, αλλά και τον Πλατύ Γιαλό. Η Σίφνος είναι ο τέλειος προορισμός για όποιον θέλει να αποφύγει την πολυκοσμία των γνωστών νησιών, καταλήγει το Conde Nast Traveller.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)
Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση