Ζήσε μία έντιμη ζωή και κανένας δεν θα μπορέσει να σε αλλάξει. Ζήσε μία ζωή δίνοντας στον συνάνθρωπό σου όταν σε χρειάζεται και η ζωή θα σου το δώσει πίσω να είσαι σίγουρος για αυτό. Ζήσε μία ζωή κάνοντας μόνο καλό και μόνο καλό θα σου έρθει πίσω, διότι έτσι λειτουργεί το σύμπαν.

Μην κοροϊδέψεις κανέναν και μην κρίνεις κάποιον, γιατί δεν ξέρεις τι τραβάει στην ζωή του και πόσο άσχημα περνάει και αντιδράει έτσι ο καθένας. Να θυμάσαι, μπορείς να κοροϊδέψεις όποιον θες τον εργοδότη σου, τον σύντροφό σου, τους φίλους σου, τους γονείς και όποιον άλλον θες, μα στο τέλος τον μόνο που κοροϊδεύεις είναι τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου πληγώνεις.

Μπορείς να ζήσεις έντιμα και να μην σε επηρεάζει τίποτα, ακόμα και όταν άλλοι δεν συμφωνούν σε αυτά που λες ή κάνεις, μέσα σου εσύ θα ξέρεις ότι τουλάχιστον είσαι ειλικρινής και σταθερός στις απόψεις σου και δεν πείραξες ποτέ κανέναν.

Σταμάτα να λες ψέματα, γιατί κάθε φορά που λες ψέματα σε κάποιον, λες ψέματα στον εαυτό σου, κάθε φορά που πληγώνεις κάποιον, πληγώνεις τον εαυτό σου.
Ξεκίνα να κάνεις καλό στους άλλους και θα δεις πως κάνεις καλό στον εαυτό σου, να είσαι ειλικρινής με όλους και θα δεις ότι αυτός ο τρόπος ζωής θα ελκύει συνέχεια θετικά αποτελέσματα.

Να θυμάσαι, ο τρόπος ζωής σου και οι αντιδράσεις σου, είναι το αποτέλεσμα της επόμενης μέρας. Γιατί να χάσεις όλα τα ωραία που μπορείς να αποκτήσεις στην ζωή σου, ενώ είναι τόσο απλό να τα έχεις; Και όταν λέω απλό, εννοώ την ψυχική σου ηρεμία που μπορεί να δημιουργεί συνέχεια θετικές σκέψεις που ισούται με θετικά αποτελέσματα.

«Η επιτυχία και η αποτυχία έχουν ένα κοινό, είναι επιλογές»

Χρήστος Κουμαραδιός

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε