Μην πέφτεις!

Μην πέφτεις! Αν η ζωή σου σφίγγει το λουρί και σου δείχνει τα δόντια της με αυτές τις γραφικές έννοιες, το κάνει για να

Μην πέφτεις!

Μην πέφτεις!
Αν η ζωή σου σφίγγει το λουρί και σου δείχνει τα δόντια της με αυτές τις γραφικές έννοιες, το κάνει για να σε χτίσει και να σε σμιλεύσει όπως η φουρτούνα λειαίνει το βράχο. Δυνατά χτυπήματα που σε ωριμάζουν και σε θωρακίζουν φορώντας σου πανοπλία.

Μην πέφτεις!
Αν δεν υλοποιούνται τα όνειρά σου και οι σκέψεις σου είναι γιατί χρειάζονται την σωστή ώρα που θα τα ξεκλειδώσει. Αρκεί να προσπαθείς και να μην πέφτεις. Ακόμα και αν στο δρόμο σου έρθουν άλλα, τότε, αυτά είναι που η ψυχή σου έχει ανάγκη.

Advertisements

Μην πέφτεις!
Αν τα πράγματα πάνε στραβά μην αντιστέκεσαι στον άνεμο στο στοιχειό της ροής, ακολούθα τον τρελό χορό μέχρι να κοπάσει και βγες νικητής. Στο τέλος τα ταξίδια που έκανες θα διηγείσαι και θα καμαρώνεις και όχι τα απωθημένα εισιτήρια ματωμένα από ρόδινο αγκάθι.

Μην πέφτεις!
Μα αν τύχει και πέσεις μην απελπίζεσαι. Κοίτα να ματώσεις τα γόνατα σου όσο πιο πολύ μπορείς, άσε το αίμα σου να τρέξει να καθαρίσει και να ξεσπάσει. Ζωντανές σταγόνες δικές σου είναι.

Μην πέφτεις, σήκω όρθιος πέτα τα δεκανίκια σου πάρε μια βαθιά ανάσα και τρέχα. Τρέχα όσο πιο γρήγορα μπορείς. Τώρα δεν σε φοβίζει το πέσιμο.

Συντάκτης | Τάσος Βακφάρης

Ο Τάσος Βακφάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα την άνοιξη του 1984. Εργάζεται ως αναπληρωτής σε σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής με εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης και φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Τον Ιούλιο του 2018 απέσπασε το τρίτο βραβείο στον έβδομο παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης που υλοποιήθηκε από τον πολιτιστικό-κοινωνικό φορέα "Αμφικτυονία Ελληνισμού" με θέμα, ο απανταχού ελληνισμός και οι διαχρονικές του αξίες.

Δείτε όλα τα άρθρα
Advertisements

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Να εκτιμάς εκείνους που λένε όχι...
Μπορεί να σου λείπει... αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πήρες λάθος απόφαση
Δεν γίνεται να φτιάξεις το εγώ σου αν πρώτα δεν γκρεμίσεις τα σκοτάδια που στηρίζεται.
Είναι αυτές οι στιγμές ξεγνοιασιάς που μέσα στο άπειρο της ζωής ξεχωρίζουν...

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε