,

Η Νοημοσύνη της Καρδιάς: Το βιβλίο του HeartMath που αλλάζει ό,τι γνωρίζαμε για την καρδιά

Το πολυαναναμενόμενο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” κυκλοφορεί πλέον στα Ελληνικά. Πρόκειται για ένα βιβλίο που υπογράφουν τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου HeartMath το

Το πολυαναναμενόμενο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” κυκλοφορεί πλέον στα Ελληνικά. Πρόκειται για ένα βιβλίο που υπογράφουν τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου HeartMath το οποίο επικεντρώνεται σε κλινικές έρευνες και μελέτες γύρω από την καρδιά με πάνω από 3000 δημοσιευμένες μελέτες και 5000 βιβλιογραφικές αναφορές.

Το βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς”

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ινστιτούτου HeartMath, η Νοημοσύνη της Καρδιάς, παρέχει στοιχεία από πρωτοποριακές έρευνες που συνδέουν τη φυσική καρδιά με την πνευματική (ενεργειακή) καρδιά. Αυτό το βιβλίο μας προσφέρει απλές τεχνικές για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τη διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς μας, ώστε να έχουμε καθημερινή καθοδήγηση και ορθή κρίση.

Advertisment

Οι συγγραφείς μοιράζονται την τεράστια γνώση τους, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της συναισθηματικής νοημοσύνης και της νοημοσύνης της καρδιάς, της συνοχής, της διαίσθησης και του τρόπου με τον οποίο είμαστε όλοι μας συνδεδεμένοι μεταξύ μας.

Η Νοημοσύνη της Καρδιάς παρουσιάζεται με τρόπο άμεσο και ανάλαφρο, που εμπνέει τον αναγνώστη και του δίνει με τρόπο εύληπτο τις σωστές κατευθύνσεις για να ζήσει μια ισορροπημένη ζωή βασισμένη στην καρδιά μέσα στον απαιτητικό και ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό των αλλαγών που βιώνουμε.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να:

Advertisment

  • Χρησιμοποιήσει εργαλεία για να αντικαταστήσει τα μοτίβα που μειώνουν τη ζωτική του ενέργεια, όπως o φόβος, το άγχος, το στρες και ο πανικός.
  • Αποκτήσει πρόσβαση στη νοημοσύνη της καρδιάς του για να κάνει καλύτερες και υψηλότερου επιπέδου επιλογές.
  • Απομυθοποιήσει τις περίπλοκες τεχνικές που έχουν σκοπό τη μείωση του άγχους, τη χαλάρωση και τη διαύγεια. Με πολύ μικρές και απλές αλλαγές, μπορείτε να πετύχετε μέγιστα αποτελέσματα.
  • Αναπτύξει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, καλύτερη διαύγεια και δυνατότητα αυτορύθμισης των συναισθημάτων του.

Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι οι: Howard Martin, Doc Childre, Deborah Rozman Ph.D. και Rollin McCraty, Ph.D.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο εδώ ή σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο

Το Ινστιτούτο HeartΜath

Το Ινστιτούτο HeartMath έχει έδρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ και εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη επιστημονικά αποδεδειγμένων τεχνικών που επιφέρουν την αποκαλούμενη Συνοχή, μια κατάσταση όπου η καρδιά, ο νους και τα συναισθήματα βρίσκονται σε ευθυγράμμιση και συνεργασία. Σύμφωνα με τον ερευνητικό διευθυντή του Ινστιτούτου, Dr Rollin McCraty “Είναι μια κατάσταση που χτίζει την ανθεκτικότητα, την καλύτερη διαχείριση της προσωπικής ενέργειας, δίνοντας περισσότερο χώρο στην υλοποίηση μιας πιο αρμονικής πραγματικότητας.”.

Οι τεχνικές του HeartMath έχουν εφαρμοστεί στη NASA, στα σώματα Ασφαλείας των ΗΠΑ, σε νοσοκομεία, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και σε πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση