Eco-bio cosmetics: Ένα εξαιρετικό δώρο από τη μητέρα φύση με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον!

Τα φυτικά καλλυντικά από την eco-bio cosmetics είναι μια ολοκληρωμένη σειρά Σουηδικών καλλυντικών από το 1930 που περιέχουν αγνά φυτικά εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και

Τα φυτικά καλλυντικά από την eco-bio cosmetics είναι μια ολοκληρωμένη σειρά Σουηδικών καλλυντικών από το 1930 που περιέχουν αγνά φυτικά εκχυλίσματα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και βότανα υψηλής ποιότητας. Είναι αναζωογονητικά, βιοενεργά και αποτελεσματικά!

Ο ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Advertisment

Το τρίπτυχο της ευεξίας της Marja Entrich:

 

• Αρμονία και ισορροπία

• Καλή φυσική κατάσταση

Advertisment

• Ομορφιά και ψυχική υγεία

 

Τα τρία θαυματουργά λάδια της Marja Entrich

 

SUNFLOWER SEED OIL-ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ (150G)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ειδικό λάδι καθαρισμού από ηλίανθο SUNFLOWER SEED OIL απαλλάσσει το δέρμα από το σμήγμα, τη σκόνη και το make-up. Προφυλάσσει από την αφυδάτωση και χαρίζει στο δέρμα τη χαμένη υγρασία και λάμψη. Βάζετε λίγες σταγόνες λάδι σε υγρό βαμβάκι. Κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Το λάδι όταν ενώνεται με το νερό αποκτά κρεμώδη, σαπωνοειδή μορφή.

 

AVOCADO OIL-ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ (15ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το θρεπτικό λάδι AVOCADO OIL είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Έχει την ιδιότητα να δίνει στο δέρμα τροφή και ισορροπία. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δηλαδή από λιπαρό ή ξηρό σε κανονικό. Τα ιχνοστοιχεία -μέταλλα σε απειροελάχιστες ποσότητες που περιέχει, βοηθούν τα ένζυμα στην παραγωγή νέων υγειών κυττάρων. Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και τον λαιμό, μετά τον καθαρισμό. Η χρήση γύρω από τα μάτια και το στόμα είναι ευεργετική για τις ρυτίδες. Η αποτελεσματικότητά του είναι τόσο εμφανής που θα σταματήσετε να ψάχνετε για κάτι καλύτερο.

 

WHEAT GERM OIL-ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ (100ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το θρεπτικό λάδι WHEAT GERM OIL είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και F, για όλο το σώμα και το πρόσωπο, με πολλές προστατευτικές, θεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Σας προφυλάσσει από τις ραγάδες της κοιλιάς και του στήθους, ιδίως στις έγκυες γυναίκες και επουλώνει τις ουλές μετά από εγχείρηση. Θεραπεύει την ξηροδερμία, τα ερεθίσματα από εγκαύματα και ανακουφίζει το έκζεμα και την ψωρίαση. Μαλακώνει τα σκληρά σημεία του σώματος όπως αγκώνες και γόνατα. Μετά το μπάνιο χρησιμοποιείται για μασάζ που βοηθάει στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Μαλακώνει επίσης τον ξηρό κόλπο κατά τη σεξουαλική επαφή. Ιδανικό για όλη την οικογένεια, ειδικά για τα μωρά.


Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

LAKSHMI – THE ORGANIC SKIN CARE

Πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά με πρωτοπορειακά φυσικά, ενεργά συστατικά

Η Lakshmi έχει αναπτύξει μια σειρά καλλυντικών που συνδυάζει τη σοφία της Ayurveda και της αρωματολογίας με την τεχνογνωσία στον τομέα των καλλυντικών, τα φυσικά βιολογικά προϊόντα και τα αιθέρια έλαια. Δεν ασχολείται μόνο με το ορατό μέρος ενός προβλήματος αλλά προσφέρει θεραπείες και προϊόντα που δημιουργούν τόσο σωματική όσο και ψυχική ισορροπία αντιμετωπίζοντας τη ρίζα του προβλήματος για να επιτύχει και να διατηρήσει ένα λαμπερό, υγιές, ζωηρό, βελούδινο και απαλό δέρμα.

 

MICELLAR WATER (MICELLAREN WASSER) – ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟ (200ML)

Δροσερό νερό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το MICCELAR WATER καθαρίζει και απομακρύνει οποιοδήποτε ίχνος make up και ενυδατώνει το δέρμα. Μια εναλλακτική λύση αφαίρεσης μακιγιάζ που καθαρίζει και ενυδατώνει βαθιά. Το MICCELAR WATER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό του δέρματος ακόμη και εάν δεν φοράτε μακιγιάζ. Ανεκτό από το δέρμα, χρησιμοποιείται για καθαρισμό του προσώπου και της περιοχής των ματιών. Καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Δεν απαιτείται ξέπλυμα. Βαθύς και απαλός καθαρισμός με ένα μόνο βήμα. Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο, μάτια και χείλη, προσφέροντας στο δέρμα φρεσκάδα και τόνωση. Δεν περιέχει αλκοόλ ή SLES.

Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεσή του είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και τα πολύ ευαίσθητα.

 

BIOACTIVE CREAM DAY-ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (50ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η BIOACTIVE CREAM DAY επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Βελτιώνει την ποιότητα των δερματικών ιστών, εξασφαλίζοντας σωστή ενυδάτωση και σταδιακή αναδόμηση. Σχεδιασμένο για ώριμα δέρματα, κατάλληλο όμως και για πιο νεανικά κατά τη διάρκεια περιόδων κόπωσης και ως θεραπεία ανύψωσης του ντεκολτέ. Σύσφιξη και αναμόρφωση δέρματος. Για πιο φωτεινό και ορατά πιο νεανικό δέρμα. Μειώνει τα σημάδια της κούρασης και της έλλειψης τόνου. Το δέρμα αναζωογονείται και φαίνεται φρέσκο και τονωμένο.

 

MIRACOLOUS – INSTANT BEAUTY – ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ (15ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η MIRACOLOUS είναι η εναλλακτική λύση, ολικής αναδόμησης για την περιοχή των ματιών. Άμεσο αποτέλεσμα, στοχευμένη δράση, τόνωση των ζωτικών λειτουργιών των κυττάρων. Η περιεκτικότητά της σε ενεργά συστατικά, καταπολεμά την κατακράτηση υγρών, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου μειώνοντας έτσι τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών μια φορά την ημέρα. Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων, ρυτίδων έκφρασης, μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων με τονωτική και αντιγηραντική δράση που δρα άμεσα, κάνοντας το δέρμα πιο φωτεινό και εμφανώς νεότερο.


Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

Baby & Mamy

Πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα περιποίησης

 

GENTLE SHAMPOO & WASH WITH FLAX FLOWERS- ΒΡΕΦΙΚΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (500ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βρεφικό – παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο της MATERNATURA – GENTLE SHAMPOO είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση από τους πρώτους μήνες. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και τα μαλλιά, με σεβασμό στη φυσιολογία του δέρματος των μωρών και των μικρών παιδιών. Απαλό, ενυδατικό και ευχάριστο, με καθαριστικές ουσίες που επιλέγονται για την ευγένεια και τη βιοδιασπασιμότητά τους. Το ph του είναι απόλυτα ανεκτό ακόμη και από το δέρμα των νεογέννητων. Τα εκχυλίσματα οργανικής καλέντουλα και χαμομηλιού, δρουν θεραπευτικά χάρη στη φυσική, ενυδατική και καταπραϋντική τους δράση. Ο λιναρόσπορος και η μολόχα αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο και λείο, προστατεύοντας το από ερεθισμούς και ερυθρότητα. Φυσικό αρωματικό σαμπουάν και αφρόλουτρο, χωρίς δάκρυα, για ευκολοχτένιστα μαλλιά, καθαρά και χαρούμενα μωρά.

 

BABY BODY OIL WITH OATS – ΒΡΕΦΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ (150ML)

Eco-bio cosmetics: Αγνά και φυτικά καλλυντικά με αγάπη για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βρεφικό λάδι σώματος της MATERNATURA – BABY BODY OIL με βρώμη είναι ένα φυσικό προϊόν με οργανικά συστατικά, το οποίο τρέφει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Ο συνδυασμός από εκχυλίσματα καλέντουλας, λεβάντας και achillea, απαλύνουν και ηρεμούν την βρεφική επιδερμίδα. Καθημερινή φροντίδα, ιδανική για μετά το μπάνιο. Περιέχει ηλιέλαιο, σησαμέλαιο, λάδι από βρώμη, argan oil και λιναρόσπορο. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και απαραίτητα λιπαρά οξέα που θρέφουν το δέρμα διατηρώντας το εύπλαστο, απαλό και υγιές.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της eco-bio στη διεύθυνση: eco-bio.gr και στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/ecobio.gr/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Γιατί έχουν αλλάξει χρώμα οι ωκεανοί τα τελευταία 20 χρόνια;
Explainer video: Τι είναι οι πόλεις των 15 λεπτών και πώς μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
Ημέρα της Γης 2024 | Πρόοδος σχετικά με την κλιματική αλλαγή
Λίπος στο συκώτι: Ποιο είδος άσκησης και πόση ώρα χρειάζεται για να το μειώσετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση