, ,

Robin Sharma: Το Κλαμπ των 5π.μ

Στο πρώτο άκουσμα του «5 π.μ.» μάλλον ακούγεται αποτρεπτικό για τους περισσότερους. Όμως ο Robin Sharma έρχεται να μας συστήσει «Το Κλαμπ των 5

Robin Sharma: Το Κλαμπ των 5π.μ

Στο πρώτο άκουσμα του «5 π.μ.» μάλλον ακούγεται αποτρεπτικό για τους περισσότερους. Όμως ο Robin Sharma έρχεται να μας συστήσει «Το Κλαμπ των 5 π.μ» και να μας πει πως… όλα είναι εφικτά. Και ότι αλλάζοντας σιγά σιγά μικρές συνήθειες, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.

Το μόνο μας ζητά στην αρχική είναι να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας δίνει. Υπόσχεται ότι εφόσον το κάνουμε, στο τέλος αυτού του ταξιδιού, θα δούμε στη ζωή μας να παρουσιάζονται πράγματα και καταστάσεις – φαινομενικά αδύνατες – που οδηγούν στην υλοποίηση των καλύτερων μας ονείρων σας ενώ θα εξελιχθούμε σε ένα από τα σπάνια εκείνα πλάσματα που αναβαθμίζουν τον κόσμο μας και μόνο επειδή υπάρχουν μέσα σε αυτόν.

Advertisment

Ένας άντρας και μια γυναίκα αναζητώντας το προσωπικό τους μονοπάτι, θα συναντηθούν «τυχαία» σε ένα σεμινάριο προσωπικής βελτίωσης. Εκεί, θα γνωρίσουν έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, που θα γίνει ο δικός τους μέντορας. Θα αποδεχτούν την πρόσκλησή του, θα ταξιδέψουν μακριά για να βρεθούν κοντά του κι εκεί, σε ένα παραδεισένιο μέρος, θα ακολουθήσουν τη διδασκαλία του και θα εκπαιδευτούν, για να γίνουν μέλη του «Κλαμπ των 5π.μ».

Η μαθητεία τους θα ξεκινήσει από την προετοιμασία της μεταμόρφωσής τους και θα τελειώσει όταν πλέον θα έχουν γίνει οι ήρωες της ζωής τους.

Το ίδιο θα συμβεί και με εμάς αν ακολουθήσουμε τα βήματα των δύο μαθητευόμενων. Έχοντας εφαρμόσει όλα όσα θα έχουμε μάθει κατά τη διάρκεια της μαθητείας, θα νιώσουμε πλέον ότι ανήκουμε και εμείς στο Κλαμπ των 5π.μ. Είτε ξεκινήσουμε τη μέρα μας στις 5 το πρωί είτε προσαρμόσουμε το πρόγραμμα στα δικά μας δεδομένα.

Advertisment

Ο Robin Sharma με το «Το Κλαμπ των 5π.μ» υπόσχεται να μας διδάξει:

Robin Sharma: Το Κλαμπ των 5π.μ

Γιατί είναι απαραίτητο να ξυπνάμε νωρίς το πρωί και πώς οι σοφότεροι και πιο επιτυχημένοι άνθρωποι των επιχειρήσεων ξεκινούν τη μέρα τους για να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα στις δραστηριότητές τους.

Πώς μπορούμε να ξυπνάμε νωρίς, νιώθοντας γεμάτοι ενέργεια και έμπνευση κι έτσι, να αξιοποιούμε στο έπακρο την κάθε μέρα μας, με τη βοήθεια μιας σχεδόν άγνωστης συνταγής, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμέσως.

Θα μάθουμε επίσης για το πρωτόκολλο που απαιτείται για την εγκατάσταση μιας συνήθειας, τις πέντε επιστημονικές αλήθειες πίσω από τις εξαιρετικές συνήθειες, τις τρεις αξίες των ηρωικών δημιουργών των συνηθειών και τη μία γενική θεωρία των αυτοπειθαρχημένων Σπαρτιατών.

Θα γνωρίσουμε τη φόρμουλα 20/20/20, που βασίζεται στον πυρήνα της μεθόδου των 5π.μ., τους δίδυμους κύκλους της εξέχουσας απόδοσης και τις δέκα τακτικές της ισόβιας μεγαλοφυΐας, τις ακριβείς τους εξηγήσεις για το τι σημαίνουν και το πώς πρέπει να εφαρμόζονται.

Robin Sharma: Το Κλαμπ των 5π.μ

Τα 11 αποφθέγματα του μέντορα (δισεκατομμυριούχου) που ακολουθούν, θα αποτελέσουν τις τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί ο πίνακας της μεταμόρφωσης των μαθητευόμενων ηρώων.

Στο τέλος του βιβλίου και της διαδρομής, θα παρουσιαστεί ο «Ηρωικός Ανθρώπινος Κύκλος» που περιλαμβάνει τις 7 αρετές που διαθέτουν εκείνοι που αλλάζουν τον κόσμο.

Ο κόσμος μας, όπως λέει και ο Robin Sharma χρειάζεται περισσότερους ήρωες και ηρωίδες.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς, ένας από αυτούς, δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε. Έχετε μέσα σας όλα όσα χρειάζονται για να το πετύχετε και μπορείτε να αρχίσετε από αυτή τη στιγμή.

Θυμηθείτε τα λόγια του Γητευτή:
«Το ξύπνημα στις πέντε το πρωί είναι η μητέρα όλων των διαδικασιών. Η ένταξη στο Κλαμπ των 5π.μ. είναι μια συμπεριφορά που ενισχύει κάθε άλλη ανθρώπινη συμπεριφορά. Το πρόγραμμα αυτό είναι το κορυφαίο απογειωτικό που θα σας μετατρέψει σε αήττητο πρότυπο δυνατοτήτων. Ειλικρινά· ο τρόπος που ξεκινάτε τη μέρα σας καθορίζει την επικέντρωση, την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και την αριστεία που θα έχετε στη διάθεσή σας.

Κάθε άγουρο πρωινό είναι μια σελίδα που συμβάλλει στην κληρονομιά σας.

Κάθε νέα χαραυγή δίνει μια φρέσκια ευκαιρία για να ελευθερώσετε τη λάμψη σας και να αποδεσμεύσετε τη δυναμικότητά σας και να παίξετε στις μεγάλες κατηγορίες των ανεπανάληπτων αποτελεσμάτων.

Έχετε τεράστια δύναμη μέσα σας και η περισσότερη ανακαλύπτεται με τις πρώτες ακτίνες της αυγής».

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση