,

Ψάξε μέσα σου: To πρωτοποριακό πρόγραμμα ηγεσίας που βασίζεται στο mindfullness για δεύτερη φορά στην Αθήνα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Search Inside Yourself που αναπτύχθηκε στη Σίλικον Βάλεϋ θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Εναλλακτική

Ψάξε μέσα σου: To πρωτοποριακό πρόγραμμα ηγεσίας που βασίζεται στο mindfullness για δεύτερη φορά στην Αθήνα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Search Inside Yourself που αναπτύχθηκε στη Σίλικον Βάλεϋ θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Εναλλακτική Ατζέντα

19 & 20 Μαρτίου 2020 στον Πολυχώρο Χείρωνα, Αθήνα

Advertisment

Η αυτεπίγνωση και η ενσυνειδητότητα έχουν πια υιοθετηθεί από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς του κόσμου, αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία αυτών των εργαλείων για τους εργαζομένους τους. Επιχειρήσεις της Σίλικον Βάλεϋ, όπως η Google, το Facebook κ.λ.π. χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα δύο αυτά εργαλεία με στόχο να ενισχύσουν τις ικανότητες της συναισθηματικής νοημοσύνης και της ψυχικής ανθεκτικότητας, που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις καταστάσεις υψηλού στρες.

Αυτή η ανάγκη γέννησε μέσα στην ίδια την Google ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ενσυνειδητότητας, το οποίο βασίστηκε σε έρευνες των νευροεπιστημών. Βασικός του στόχος είναι η ενίσχυση της συναισθηματικής νοημοσύνης και των ηγετικών ικανοτήτων, πρωτίστως στην εργασία και μετέπειτα στη ζωή.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Search Inside Yourself (SIYLI) διδάσκει πλέον αυτό το δημοφιλές πρόγραμμα σε πάνω από 30 χώρες. Το Search Inside Yourself Leadership Institute ιδρύθηκε το 2012 ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό να φέρει την ενσυνειδητότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Advertisment

Καταφέρνει να ενώσει με επιτυχία τη νευροεπιστήμη με τον διαλογισμό και την ηγεσία. Παρουσιάζει ένα επαναστατικό μοντέλο διαχείρισης τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής του ατόμου. Οι τεχνικές είναι απλές και άμεσες ενώ η αποτελεσματικότητά τους γίνεται άμεσα ορατή σε διάστημα μικρότερο των 28 ημερών.

Tο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει, αποδεδειγμένα, να ενισχύσετε τη συγκέντρωσή σας, να διαχειρίζεστε το στρες, να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητα και να ενισχύσετε την ανθεκτικότητά σας. Μέσα από το πρόγραμμα θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτεπίγνωση, επικοινωνιακές και ηγετικές ικανότητες που θα σας καταστήσουν ικανούς να θριαμβεύσετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Το Ινστιτούτο Ηγεσίας SIY και η Εναλλακτική Ατζέντα συνεργάζονται για να φέρουν το διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Αθήνα στις 21 και 22 Μαρτίου 2019. Εισηγητές του προγράμματος θα είναι οι:

Mounira Latrache

Εργαζόμενη στην Google για πολλά χρόνια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Youtube Γερμανίας, η Mounira ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει τις αρχές της ενσυνειδητότητες σε οργανισμούς αλλά και σε δημόσια προγράμματα.

 

 

Vasco Gaspar

Έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο Vasco Gaspar εργάζεται ως διευκολυντής ανάδειξης ανθρώπινου δυναμικού, εμπνέοντας την αλλαγή και τη μεταμόρφωση σε οργανώσεις παγκοσμίως για έναν πιο ανθρώπινο και συνειδητό κόσμο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, σε εργαζόμενους με απαιτητικές συνθήκες εργασίας αλλά και όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη καθώς και τις ηγετικές τους ικανότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://siy.enallaktikiagenda.gr/

Τα εισιτήρια διατίθενται online, τηλεφωνικά και σε πάνω από 1.000 τοπικά σημεία σε όλη την Ελλάδα μέσω της viva.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος
Η θετική πλευρά της απόρριψης, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση