Μια Νέα Ζωή: Το νέο βιβλίο του πνευματικού διανοούμενου Eckhart Tolle κυκλοφορεί στα Ελληνικά

Το νέο βιβλίο του Eckhart Tolle που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πεδίο και έχει τον τίτλο «Μια Νέα Ζωή» έρχεται

Μια Νέα Ζωή: Το νέο βιβλίο του πνευματικού διανοούμενου Eckhart Tolle κυκλοφορεί στα Ελληνικά

Το νέο βιβλίο του Eckhart Tolle που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πεδίο και έχει τον τίτλο «Μια Νέα Ζωή» έρχεται σε μια εποχή όπου η ανθρωπότητα κινείται γρήγορα προς μια νέα πνευματική κατεύθυνση, τα δε σημάδια της συνειδησιακής της αφύπνισης είναι πλέον φανερά. Τι συνέβαινε όμως στον κόσμο μας, πριν ξεκινήσει αυτή η μεταμορφωτική και αφυπνιστική διαδικασία και ποια ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνης της παλαιότερης συνειδησιακής κατάστασης;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νέας αναδυόμενης συνειδητότητας; Πώς θα είναι ο κόσμος μας, μετά από αυτή την συνειδησιακή αλλαγή; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να πραγματώσουμε ή να επισπεύσουμε αυτή την εσωτερική αλλαγή;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, δίνει απαντήσεις το νέο βιβλίο του Eckhart Tolle που κρατάτε στα χέρια σας, με τίτλο «Μια Νέα Ζωή». Το βιβλίο αυτό, δεν έχει σαν σκοπό να σας μεταδώσει παλιές ή νέες πληροφορίες και πεποιθήσεις ούτε στοχεύει στο να σας πείσει για οτιδήποτε. Σκοπός και στόχος του είναι να επιφέρει στη συνειδητότητά σας, μια μεταβολή, δηλαδή, να σας αφυπνίσει.

Αν η αφυπνιστική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς αλλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, θα σας βοηθήσει να το αντιληφθείτε. Αν είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το αφυπνιστικό σας ταξίδι, θα γίνει ο μέντοράς σας που θα σας οδηγήσει σε μια νέα συνειδησιακή πραγματικότητα και μια αληθινά ολοκληρωμένη ύπαρξη.

Πώς θα το κάνει αυτό; Βοηθώντας σας, να υπερβείτε την εγωική κατάσταση της συνειδητότητάς σας, πράγμα αναγκαίο, για να κατακτήσετε την προσωπική σας ευτυχία αλλά και για να τερματιστεί κάθε σύγκρουση και οδύνη στον πλανήτη. Διότι, τίποτα άλλο εκτός από την προσκόλληση στο εγώ, δεν είναι υπεύθυνο για τη δυστυχία των ανθρώπων καθώς και για τις δυσλειτουργίες που έχουν σαν αποτέλεσμα, την παραγωγή αρνητικών συναισθημάτων.

Eckhart Tolle: Μια Νέα Ζωή

Μέσα σε δέκα κεφάλαια από τα οποία αποτελείται το βιβλίο, ο Tolle μας εξηγεί πώς «άνθισε» η συνειδητότητα στην πλανήτη μας και πώς εξελίχθηκε στην πιο προηγμένη της μορφή μέσα στον άνθρωπο, για την εγγενή ανθρώπινη δυσλειτουργία -πηγή οδυνών- που δεν είναι άλλο από το εγώ, για την ανάδυση της νέας συνειδητότητας την οποία περιγράφουν όλες οι θρησκείες, την επιτακτική ανάγκη της μεταμόρφωσης, τον νέο ουρανό και τη νέα Γη.

Εξετάζεται η τωρινή κατάσταση της ανθρωπότητας, το περιεχόμενο και η δομή του εγώ, η ταύτισή μας με τα πράγματα και τι ανάγκες του εγώ καλύπτει αυτό, η αυταπάτη της ιδιοκτησίας, η ανάγκη μας για περισσότερα, η ταύτιση με το σώμα μας κ.α. Αναλύονται επίσης, τα πολλαπλά πρόσωπα του εγώ και το παιχνίδι των ρόλων, ο πυρήνας του εγώ, οι παθολογικές μορφές του εγώ, το εγώ σαν ασθένεια και το συλλογικό εγώ.

Θα μάθουμε για το πονοσώμα, το ατομικό και το συλλογικό, τη δυστυχία που προκαλεί και πώς να διακόψουμε την ταύτισή μας με αυτό, γεγονός που θα μας απελευθερώσει. Φτάνοντας προς το τέλος της μελέτης και έχοντας ανακαλύψει ποιοι πραγματικά είμαστε, έχουμε γίνει πλέον ικανοί να νιώσουμε τη χαρά του υπάρχειν, ενώ παράλληλα, έχουμε επιτρέψει τη μείωση του εγώ.

Αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε το εσωτερικό μας διάστημα, να αποκτούμε επίγνωση του εσωτερικού μας σώματος και σταδιακά, εμφανίζεται η γαλήνη. Σε αυτό το σημείο, θα κάνει την εμφάνισή του και ο εσωτερικός μας σκοπός. Μια νέα, αφυπνισμένη συνειδητότητα αναδύεται, σε έναν νέο, αφυπνισμένο κόσμο. Το βιβλίο «Μια Νέα Ζωή» είναι ένας δάσκαλος που άλλοτε αποκαλύπτει, άλλοτε διαφωτίζει αλλά σταθερά εμψυχώνει τον αναγνώστη του, υποδεικνύοντάς του έναν ευτυχέστερο τρόπο ζωής σε έναν ευτυχέστερο κόσμο.

Το βιβλίο του Eckhart Tolle με τίτλο «Μια νέα ζωή» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε