Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2020 – To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αγαπημένο νερό των καταναλωτών, αντιλαμβάνεται την ανάγκη για έναν αναβαθμισμένο, υγιεινό τρόπο ζωής και μας καλεί να προσθέσουμε μερικά sparkling moments στην καθημερινότητά μας, με το νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!

Το νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο του brand, το οποίο ανταποκρίνεται στα σύγχρονα wellness trends και αποτελεί την πιο δροσιστική εμπειρία της μέρας, οποιαδήποτε ώρα. Διαθέσιμο σε γυάλινη συσκευασία, που ξεχωρίζει για τον κομψό του σχεδιασμό και αναδεικνύει τη διαύγεια του προϊόντος, το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κυκλοφορεί στη μοναδική φιάλη 750ml, αλλά και σε φιάλη 330ml, καθιστώντας το ιδανικό για απόλαυση με παρέα ή ατομικά.

To Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ εκπλήσσει ευχάριστα τις αισθήσεις και προσφέρεται για πειραματισμούς με εναλλακτικές προτάσεις σερβιρίσματος. Απολαυστικοί και πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμοί, όπως Ρόδι & Berries, Αγγούρι & Δυόσμος, Πορτοκάλι & Λεμόνι ή Πράσινο Μήλο & Pink Grapefruit, προσφέρουν έξτρα γεύση και άρωμα, απογειώνοντας τη διάθεσή μας, κάθε μέρα!

Πειραματίσου κι εσύ με το νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, κάνε πρωτότυπους συνδυασμούς με φρούτα και λαχανικά και βρες το συνδυασμό που θα εμπλουτίσει τη μέρα σου, με απολαυστικά sparkling moments!

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Marketing Manager Water GR/CY, δήλωσε σχετικά: «Το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στο 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας μας, το οποίο εμπλουτίζουμε συνεχώς. Το νέο αυτό προϊοντικό λανσάρισμα απαντά με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο σε όσους αναζητούν περισσότερες υγιεινές επιλογές, αλλά και εμπειρίες πάντα με τη σφραγίδα και την ποιότητα της οικογένειας του ΑΥΡΑ».

Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Απόλαυσε τα δικά σου sparkling moments, κάθε μέρα!

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 30 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, με εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Tέλος, το 2020, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ που διατίθεται σε δύο γυάλινες συσκευασίες, των 330ml και 750ml. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight ήδη από το 2014 με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 0,5 και 1L κατά 24% και το 2016 με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 0,33 και 0,75 κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link: https://gr.coca-colahellenic.com/gr/media-events/nea/ependisiavrapr/

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα μιας σειράς κατηγοριών με εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, καθώς και η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως αυτές των χυμών Amita και Frulite και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Η εταιρεία αποτελεί επίσης τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster, αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, του Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. Οι δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα το 47,3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Ενεργά κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση μέσω απόκτησης επιπλέον δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

Λάβετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν στο e-mail σας

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε