, , ,

Παζάρι βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο από τις εκδόσεις Εν πλω για καλό σκοπό

Οι εκδόσεις Εν Πλω θα πραγματοποιήσουν μπαζάρ βιβλίου για να ενισχύσουν τις δράσεις του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών». Το μπαζάρ θα λάβει

Παζάρι βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο από τις εκδόσεις Εν πλω για καλό σκοπό

Οι εκδόσεις Εν Πλω θα πραγματοποιήσουν μπαζάρ βιβλίου για να ενισχύσουν τις δράσεις του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών». Το μπαζάρ θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Το κάθε βιβλίο θα πωλείται σε πολύ χαμηλές τιμές και το 1 ευρώ από κάθε αγορά βιβλίου θα πηγαίνει απευθείας στο «Δίκτυο» για τις ανάγκες δράσης του.

Συγκεκριμένα, το 1 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου θα προσφέρεται σε μια πολύ σημαντική δράση: τη λειτουργία ενός κινητού σημείου πώλησης καφέ (Coffee Bike), στο οποίο θα εργάζονται καθημερινά 6 γυναίκες, ώστε να έχουν την ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης μετά από την αποφυλάκισή τους.

Advertisment

Το μπαζάρ μας προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε πάνω από 120 τίτλους βιβλίων με τιμή τα 3 ευρώ. Η θεματολογία των βιβλίων θα είναι πλούσια και θα απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Αν κάποιος κάνει συνολικές αγορές αξίας άνω των 10 ευρώ, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα ακόμα βιβλίο δωρεάν από ένα ειδικό τμήμα προσφορών. Παράλληλα, με κάθε αγορά συμμετέχουμε στην κλήρωση που θα πραγματοποηθεί μετά το πέρας του μπαζάρ με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ημερών σε κάποιο προορισμό στην Ελλάδα για 2 άτομα.

Το Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που κύριο στόχο έχει την υποστήριξη των γυναικών που έχουν βιώσει στο παρελθόν ή βιώνουν εγκλεισμό σε Καταστήματα Κράτησης. Βασική αρχή του Δικτύου είναι το αίσθημα αλληλεγγύης, με όρους ισότητας και όχι φιλανθρωπίας, σε πρόσωπα που ανήκουν σε αυτή την ευάλωτη ομάδα πληθυσμού.

Advertisment

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείο που βρίσκεται στη Ριζάρη 2, στο Κέντρο της Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 211 11 98 900-1.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Ίος: Μαθητές γύρισαν τη δική τους ταινία στο πλαίσιο προγράμματος της Cinemathesis
Φλώρινα: Έργα τέχνης κοσμούν τις στάσεις των λεωφορείων
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση