Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία!

Με τη συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του event industry, διοργανώθηκε με επιτυχία για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Marketing Week, η τελετή

Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία!

Με τη συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του event industry, διοργανώθηκε με επιτυχία για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Marketing Week, η τελετή απονομής των βραβείων Venue Awards 2020. Κατά τη διάρκεια της τελετής επιβραβεύτηκαν χώροι πολιτισμού, ξενοδοχεία, νέοι – εναλλακτικοί χώροι, πολυχώροι και κτήματα εκδηλώσεων, που ξεχώρισαν για τις υποδομές, την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία που παρέχουν στον πελάτη.

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα εκπρόσωποι της αγοράς, συγκεντρώθηκαν στις 30 Ιανουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να τιμήσουν την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, και τον σεβασμό στον άνθρωπο, κάποια από τα βασικά κριτήρια που αναδεικνύουν τους καλύτερους χώρους εκδηλώσεων. Οι φετινές συμμετοχές, η ποιότητα και ποικιλία των υποψηφιοτήτων δίνουν δύναμη και ελπίδα να καθιερωθούν τα Venue Awards ως θεσμό.

Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία!

Τη βραδιά άνοιξε η κ. Ζωη Λεφάκη Μπελούκα, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και PR Consultant. Στην ομιλία της τόνισε ότι «η επιτυχία κρίνεται από τον πιο άμεσο τελικό συνεργάτη, που είναι ο χώρος. Εκεί όπου θα στηθεί το σκηνικό, εκεί που οι άνθρωποι θα ζήσουν την εμπειρία». Η Πρόεδρος ανέφερε ότι η βραδιά σηματοδοτεί την αρχή για τα βραβεία που θα γίνουν θεσμός και θα χαρτογραφήσουν στο ελληνικό τοπίο τους χώρους εκδηλώσεων. Κλείνοντας έδωσε συγχαρητήρια στην κριτική επιτροπή για το πολύτιμο και αδιάβλητο έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων».

Την πρωτοβουλία να αναδειχτούν οι χώροι εκδηλώσεων και o πρωταγωνιστικός τους ρόλος στην επιτυχία ενός event, χαιρέτισαν από το βήμα της απονομής η Ειρήνη Τόλη, Πρόεδρος του HAPCO και μέλος της κριτικής επιτροπής, ο Πέτρος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος του International Federation of Exhibition & Event Services, η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών βραβείων σε ανθρώπους και οργανισμούς, που με τη δράση τους και το όραμα τους έχουν προσφέρει αξιόλογο έργο και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του industry. Πέρα από τις παραπάνω τιμητικές διακρίσεις, απονεμήθηκαν Gold , Silver και Bronze βραβεία σε χώρους εκδηλώσεων από όλη τη χώρα για τις κατηγορίες Venue, Location, Infrastructure / Design, Best Practices.

Ο Πολυχώρος του Εγχειρήματος «Χείρωνας» – το “Chironas Venue” στην Παιανία, που διανύει μόλις τον 3ο χρόνο λειτουργίας του – διακρίθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, με τα παρακάτω βραβεία:

– Best Venue Less than 500 Capacity (GOLD)

– Best Industrial Venue (SILVER)

– Best Venue for Meetings (BRONZE)

Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία!

Ο «Πολυχώρος Χείρωνας» δημιουργήθηκε το 2016 από το «Εγχείρημα Χείρωνας». Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του – σε ένα συμβολικά ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο της Παιανίας -, φιλοξενεί εταιρικές εκδηλώσεις και διοργανώνει ολιστικά προγράμματα επιμόρφωσης ή ψυχαγωγίας προσωπικού και στελεχών, τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για κάθε του πελάτη. Παράλληλα υποστηρίζει και ενσωματώνει τις αξίες της καινοτομίας, της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας και της αειφορίας.

Η Εναλλακτική Δράση έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τον καινοτόμο και πρότυπο για τη χώρα μας Πολυχώρο ΧΕΙΡΩΝΑ, ένα project υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών. 

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία! Venue Awards 2020: Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Πολυχώρο ΧΕΙΡΩΝΑ μπορείτε να δείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε