,

ERT Hybrid: Η Δημόσια Τηλεόραση αποκτά το δικό της “ERTflix” με δωρεάν υλικό για όλους!

Κορονοϊός: Μια μικροσκοπική μορφή ζωής που κατάφερε να παραλύσει έναν ολόκληρο πλανήτη και να μας κλείσει στα σπίτια μας. Η καραντίνα, καλώς ή κακώς,

ERT Hybrid: Η Δημόσια Τηλεόραση αποκτά το δικό της "ERTflix" με δωρεάν υλικό για όλους!

Κορονοϊός: Μια μικροσκοπική μορφή ζωής που κατάφερε να παραλύσει έναν ολόκληρο πλανήτη και να μας κλείσει στα σπίτια μας. Η καραντίνα, καλώς ή κακώς, είναι μια κατάσταση που μας προκάλεσε σοκ στην αρχή, αλλά πλέον αρχίζουμε να συνηθίζουμε. Πλέον προσαρμοστήκαμε σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα του εγκλεισμού και βρήκαμε τους τρόπους να περνάμε την  ώρα μας στο σπίτι διασκεδάζοντας και κάνοντας πράγματα που είτε δεν προλαβαίναμε να κάνουμε, είτε τα κάναμε σε περιορισμένο χρόνο.

Ένα από αυτά, φυσικά, είναι το να βλέπουμε ταινίες, σειρές κλπ. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο από τη μέρα μας σε ταινίες, «μαραθωνίους» σειρών και ό,τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο εκεί έξω. Και πώς να μην το κάνουμε, άλλωστε, όταν οι επιλογές είναι τόσες πολλές και τα προγράμματα που προσφέρονται online αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Η υβριδική τηλεόραση, που έχει ήδη μπει στα σπίτια μας τα τελευταία χρόνια με κύριο εκπρόσωπο την πλατφόρμα του Netflix, προσφέρει πολύ αξιόλογο υλικό στους χρήστες κερδίζοντας μέρα με τη μέρα «μερίδιο» στον κόσμο του θεάματος με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Advertisment

Η επιτυχία αυτού του μοντέλου, πυροδότησε τα τελευταία 1-2 χρόνια πιο εντατικά, μια σειρά από εγχειρήματα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο. Μέχρι στιγμής, καμία δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνισμό και να λειτουργήσει σε αυτά τα επίπεδα. Τα καλά νέα, τώρα, έρχονται από τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα από τη Δημόσια Τηλεόραση. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί πλέον, η δική της υβριδική τηλεόραση, λανσάροντας μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα στην οποία παρέχονται δωρεάν στο κοινό, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, πρόσβαση σε επιλεγμένο αρχείο της ΕΡΤ, δυνατότητα παρακολούθησης εκπομπών των δημόσιων καναλιών “On Demand” και άλλα ενδιαφέροντα όπως παιδικές σειρές αλλά και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας.

Όπως είναι λογικό, επειδή το εγχείρημα αυτό βρίσκεται στην αρχή του προς το παρόν διαθέτει περιορισμένο υλικό, το οποίο όμως είναι αρκετό για να μας απασχολήσει την ίδια στιγμή που συνεχώς εμπλουτίζεται. Με μία πρώτη ματιά, φαίνεται πως έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά από όσους εργάζονται για αυτό το project, αφού ο χρήστης έρχεται σε επαφή με ένα προσεγμένο, ποιοτικό και φιλικό περιβάλλον προς τον ίδιο.

Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ

Advertisment

Οι χρήστες που έχουν τελευταία μοντέλα Smart TV, είναι πιθανό πατώντας μόνο το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους να μεταφέρονται αμέσως στην πλατφόρμα της ΕΡΤ, η οποία προσωρινά  ονομάζεται… “Ertflix”!

Για τους υπόλοιπους, η ΕΡΤ έχει αναρτήσει στο κανάλι της στο Youtube μια σειρά από βίντεο με ξεκάθαρες οδηγίες εγκατάστασης ανάλογα με τη μάρκα της τηλεόρασης. Προς το παρόν, τα βίντεο αφορούν οδηγίες για τις πιο γνωστές και εμπορικές μάρκες τηλεοράσεων. Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω, το κάθε ένα ξεχωριστά.

SAMSUNG:

SONY:

PANASONIC:

LG:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ πατήστε εδώ.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Daily Telegraph | Το ελληνικό νησί που προτείνει ως ιδανικό οικογενειακό προορισμό
Η Γαλλία θέλει να κάνει την άμβλωση συνταγματικό δικαίωμα
Τέμπη: Έσπασε το “φράγμα” του ενός εκατομμυρίου υπογραφών το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση