Online Workshop με τη Βίκυ Χαντζή | Μπες στη Δράση Τώρα – Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης Δράσης

Βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο: Μπες στη Δράση ΤΩΡΑ! Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης δράσης Webinar με την Βίκυ Χαντζή Δημοσιογράφος, ΝLP Master Practitioner, Canfield Certified

Online Workshop με τη Βίκυ Χαντζή | Κάν' το να Συμβεί Τώρα - Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης Δράσης

Βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο:

Μπες στη Δράση ΤΩΡΑ!
Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης δράσης

Webinar με την Βίκυ Χαντζή
Δημοσιογράφος, ΝLP Master Practitioner, Canfield Certified Trainer

Η Εναλλακτική Δράση και οι Εκδόσεις Διόπτρα, σε συνεργασία με την δημοσιογράφο, NLP master practitioner Canfield Certified Trainer Βίκυ Χαντζή, προσφέρουν στο ελληνικό κοινό, ένα μοναδικό βιωματικό τετράωρο εργαστήριο με δώρο τον πολυτελή τόμο των Εκδόσεων Διόπτρα “Η Επιτυχία Βήμα Βήμα”, αξίας 22€.

Το απροσδόκητο έρχεται πάντα στη ζωή, με μια καλή πρόθεση. Να σε αφυπνίσει, να σε εξελίξει, να σε οδηγήσει στην επόμενη «πίστα», στο επόμενο στάδιο της ζωής σου ενεργοποιώντας την απεριόριστη δύναμη που έχεις μέσα σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που αντιμετωπίζεις μια πρόκληση. Έχεις κατακτήσει πολλές νίκες στο παρελθόν. Έχεις ξεπεράσει πολλά εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα. Προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά…!

Advertisment

¨Όπως και τότε έτσι και τώρα, έχεις μέσα σου ό,τι χρειάζεσαι για να διαχειριστείς με ευελιξία τα νέα δεδομένα που έφερε ο ιός στη ζωή σου. Για να εντοπίσεις την ευκαιρία και τα «δώρα» πίσω από την πρόκληση. Να ελιχθείς, να εξελιχθείς, να σμιλέψεις τις ανεξάντλητες ικανότητες σου και να κατακτήσεις από θέση δύναμης τους στόχους και τα όνειρα σου, υλοποιώντας τη δική σου ιδανική «κανονικότητα».

Αυτό που χρειάζεται είναι να θωρακίσεις το νου και την ψυχολογία σου από τον «ιό» του φόβου και να εστιάσεις μέσα σου. Να εν-θυμηθείς τι σε κινεί, τι σε συγκινεί, τι σε παθιάζει και να κατευθύνεις συνειδητά τις σκέψεις, την ενέργεια και τις πράξεις σου προς τα εκεί, κάνοντας ΕΣΥ τα πράγματα να συμβούν με εστιασμένη δράση και στρατηγική.

Για αυτή ακριβώς τη στρατηγική θα μάθεις στο βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο που παρουσιάζει η Βίκυ Χαντζή. Δημοσιογράφος, NLP Master Practitioner, Canfield Certified Trainer. Το σεμινάριο βασίζεται στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία Βήμα Βήμα» του κορυφαίου Αμερικανού Ψυχολόγου και Success Coach, Jack Canfield. Νο #1 συγγραφέας best sellers των New York Times.

Advertisment

Στο σεμινάριο θα γνωρίσεις αποτελεσματικές τεχνικές και θα κάνεις βιωματικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να:

  • Να ενεργοποιήσεις την απεριόριστη δύναμη μέσα σου.
  • Να διαχειριστείς με ευελιξία τις αλλαγές της νέας πραγματικότητας.
  • Nα θωρακίσεις το ανοσοποιητικό σου και το νου σου από τον «ιό» του φόβου.
  • Να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία και να μπεις στη δράση.
  • Να προγραμματίζεις το GPS του μυαλού σου ώστε να εστιάζει πάντα στις λύσεις.
  • Να ανακαλύψεις πως οι σκέψεις σου οι λέξεις σου, «χτίζουν» την πραγματικότητα σου.
  • Να ανακαλύψεις την ευκαιρία πίσω από το απροσδόκητο.
  • Να απογειώσεις την ενέργεια και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
  • Να θέσεις συγκεκριμένους και ξεκάθαρους στόχους και να τους υλοποιήσεις μεθοδικά.
  • Να κατακτήσεις την υπεροχή στη δουλειά σου.
  • Να λύσεις το εσωτερικό σου «χειρόφρενο» και να απελευθερώσεις αρνητικές πεποιθήσεις.
  •  Να ανακαλύψεις τα οφέλη του οραματισμού στη ζωή σου.
  • Να συνδεθείς με τη συνείδηση της αφθονίας μέσα σου.
  • Να φέρεις χαρά, γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σου.

Πότε: Τετάρτη 20 Μαϊου 2020 Ώρα: 18:00 – 22:00 Zoom Live
Πληροφορίες: info@enallaktikiagenda.gr Τηλ.: 2111.821655
Εξασφάλισε τη θέση σου ηλεκτρονικά στην Εναλλακτική Ατζέντα
Δώρο: Ο πολυτελής τόμος των Εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία Βήμα Βήμα», του κορυφαίου Ψυχολόγου και Success Coach, Τζάκ Κάνφιλντ, αξίας 22€! Το βιβλίο θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μετά την παρέλευση του σεμιναρίου.

Κόστος Συμμετοχής: 50€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, το βιβλίο αξίας 22€ και η αποστολή του στον χώρο σας)

Εxtra bonus: Mε την συμμετοχή σας θα λάβετε στο προσωπικό σας mail, το work book με τις ασκήσεις που θα κάνετε στο webinar.
Τι θα χρειαστείτε για το σεμινάριο: Ένα μπλοκ σημειώσεων, νερό και άνετα ρούχα. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν 3 διαλείμματα διάρκειας 15’ λεπτών.
Πως θα εγγραφείτε: Μόλις κλείσετε τη θέση σας στο viva.gr θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο στο e-mail σας που θα περιλαμβάνει τις οδηγίες εισόδου στο σεμινάριο.

Βίκυ Χαντζή:

Βίκυ ΧαντζήΗ Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 22 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP).

Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και με τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner, μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Σπούδασε με υποτροφία στον Αμερικανικό Εκπαιδευτικό ¨Ομιλο «The Canfield Training Group”, και είναι πιστοποιημένη Τrainer του προγράμματος «Τhe Success Principles” του κορυφαίου παγκοσμίως Ψυχολόγου και Success Coach Τζακ Κάνφιλντ. #1 συγγραφέα Best Seller των New York Times

Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης). Τα τελευταία 5 χρόνια, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΟΠΤΡΑ, πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις best seller βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους.

Η επιτυχία βήμα βήμαΤο βιβλίο Η επιτυχία Βήμα Βήμα

Από την πρώτη του έκδοση πριν από μια δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή, έχει εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία. Μέσα από τεχνικές, μεθόδους και ζωντανά παραδείγματα που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου, ο Τζακ Κάνφιλντ σάς δείχνει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες.

Με την υποστήριξη της Εναλλακτικής Δράσης και των Εκδόσεων Διόπτρα

Προπώληση εισιτηρίων μέσω VIVA

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πώς να καταλάβετε αν ο/η φίλος/η σας είναι κρυφο-drama queen!
Η ειλικρίνεια χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί αυθεντικές σχέσεις
Ίος: Μαθητές γύρισαν τη δική τους ταινία στο πλαίσιο προγράμματος της Cinemathesis
Η πρώτη νίκη σε υπόθεση για την κλιματική αλλαγή με την βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση