,

Αδέρφια ζωγραφίζουν καθημερινά στην αυλή τους δημιουργικά σχέδια με κιμωλία (Φωτογραφίες)

Χωρίς σχολείο, χωρίς παιδικές χαρές, χωρίς τους φίλους τους και χωρίς άθληση, τα παιδιά και οι έφηβοι περνούν τη δική τους δοκιμασία στις ΗΠΑ

Αδέρφια ζωγραφίζουν καθημερινά στην αυλή τους δημιουργικά σχέδια με κιμωλία (Φωτογραφίες)

Χωρίς σχολείο, χωρίς παιδικές χαρές, χωρίς τους φίλους τους και χωρίς άθληση, τα παιδιά και οι έφηβοι περνούν τη δική τους δοκιμασία στις ΗΠΑ λόγω των κατά τόπων καραντίνα. Δύο αδέρφια όμως, η 14χρονη Macaire Everett και ο 9χρονος Camden αποφάσισαν να πάνε κόντρα στη βαρεμάρα.

https://www.instagram.com/p/CCpUGPkJHhd/

Advertisment

Τα αδέρφια έχουν βρει έναν μοναδικό τρόπο να εμπλουτίσουν τόσο τη δική τους καθημερινότητα, όσο και της κοινότητάς τους. Από την αρχή της καραντίνας στην περιοχή τους, η Macaire ζωγραφίζει δημιουργικά «τοπία» με κιμωλία στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι τους και η ο Camden «ταξιδεύει» μέσα σε αυτά τα τοπία, ποζάροντας για τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CARKK7wpfxF/?utm_source=ig_embed

Η γειτονιά τους στο Libertyville του Illinois έχουν ήδη θαυμάσει πάνω από 100 έργα τέχνης, αλλά τα δύο αδέρφια δεν σχεδιάζουν να σταματήσουν ακόμα, λένε ότι έχουν ακόμα περισσότερες περιπέτειες να ζήσουν.

Advertisment

Η Macaire δήλωσε στο Bored Panda: «Είχα αυτή την ιδέα επειδή ο αδερφός μου κι εγώ χρειαζόμασταν να ασχοληθούμε με κάτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αφού ζωγράφισα μπαλόνια με κιμωλία την πρώτη φορά, του ζήτησα να ποζάρει για μια φωτογραφία και του άρεσε πολύ, οπότε το έκανα ξανά. Αφού ζωγράφιζα για περίπου 15 μέρες με την κιμωλία χωρίς διακοπή, αποφάσισαν να θέσει τον στόχο των 100 ημερών στη σειρά».

https://www.instagram.com/p/CCW5wqVp1V1/?utm_source=ig_embed

Αλλά ακόμη και τώρα, που η Macaire και ο Camden πέρασαν αυτό το όριο, το project δεν έχει σταματήσει να τους ενθουσιάζει. Θα συνεχίσουν να το κάνουν: «Ήταν διασκεδαστικό που υποκρινόταν ότι μπορούσε να ταξιδέψει και να μπλέξει σε καταπληκτικές περιπέτειες», δηλώνει η μικρή αδερφή.

https://www.instagram.com/p/CCPb2NypYCp/?utm_source=ig_embed

«Έφτασα τον στόχο των 100 ημερών στη σειρά στις 4 Ιουλίου και συνεχίζω να σκιτσάρω για να μπορώ να μοιράσω κι εγώ χαρά στους άλλους, αφού μου λένε ότι αυτές μου οι δημιουργίες τους χαροποιούν».
Μπορεί κανείς να διακρίνει τον ιδιαίτερο στενό δεσμό που έχουν αυτά τα δύο αδέρφια. Εκείνα μάλιστα δηλώνουν ότι αυτές οι νέες συνθήκες τους έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/CCuTUORJeN7/

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

"Διαζύγιο Ύπνου": Τι είναι και πώς μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σας
"Φαινόμενο Μότσαρτ" | Ενισχύει πραγματικά την νοημοσύνη των παιδιών;
Ψυχολόγος αποκαλύπτει 3 φράσεις που χρησιμοποιούν οι τοξικοί σύντροφοι
«Πόσο καλά με ξέρεις;» | Το παιχνίδι ερωτήσεων που θα κάνει καλό στη σχέση σου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση