Ενυδατώστε την επιδερμίδα με 5 απλές κινήσεις και σύμμαχό σας το υαλουρινικό οξύ

Η ομορφιά της επιδερμίδας σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία της και η σωστή περιποίηση αποτελεί το πολύτιμο εφόδιό σας στο οπλοστάσιο της

Ενυδατώστε την επιδερμίδα με 5 απλές κινήσεις και σύμμαχό σας το υαλουρινικό οξύ

Η ομορφιά της επιδερμίδας σας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία της και η σωστή περιποίηση αποτελεί το πολύτιμο εφόδιό σας στο οπλοστάσιο της ομορφιάς. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της, με αποτέλεσμα τα πρώτα σημάδια φθοράς να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας. Παράγοντες όπως οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, το κλίμα και ο τρόπος ζωής αφήνουν το αποτύπωμά τους πάνω στο δέρμα, απειλώντας τη νεανικότητα της όψης σας.

Υπάρχει τρόπος να μετατρέψετε τον χρόνο σε σύμμαχό σας; Ασφαλώς!

Advertisment

Μαθαίνοντας να ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα σας, επαναφέρετε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότατα στο πρόσωπό σας. Με τις κατάλληλες κινήσεις, το δέρμα σας γίνεται ξανά λαμπερό και λείο, ενώ απαλλάσσεστε από το τράβηγμα και το αίσθημα κνησμού που προκαλεί η ξηρότητα.

Ποια είναι, όμως, η στρατηγική που θα σας εξασφαλίσει τη βαθύτερη ενυδάτωση;

1. Ενυδατωθείτε από μέσα προς το έξω

Eντάξτε το νερό στην καθημερινότητά σας, καθώς με τις θαυματουργές του ιδιότητες επαναφέρει την υγρασία που έχει άμεση ανάγκη το κουρασμένο δέρμα σας. Υπάρχει ο μύθος πως η άριστη κατανάλωση νερού αντιστοιχεί στα 8 ποτήρια ημερησίως, ωστόσο στην πραγματικότητα η ποσότητα νερού που ενδείκνυται συνδέεται άμεσα με τον τρόπο ζωής σας. Εάν, για παράδειγμα, γυμνάζεστε συστηματικά, τότε κρίνεται απαραίτητη η κατανάλωση 3 ή και 4 λίτρων νερού. Επίσης, μην παραλείπετε να εντάσσετε στην διατροφή σας χυμούς, τσάι, φρούτα και λαχανικά, αφού με την άφθονη ποσότητα νερού που περιέχουν, σας προσφέρουν τη βαθιά ενυδάτωση σας και σας εξασφαλίζουν λάμψη και ομορφιά.

Advertisment

2. Αντηλιακό

Η θερμική εφίδρωση έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της υγρασίας της επιδερμίδας σας και, συνεπώς, σας καθιστά το δέρμα πιο ευάλωτο στα σημάδια της γήρανσης. Για να προστατευτείτε απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία και στη φθορά που αυτή επιφέρει στο πρόσωπό σας, μην αμελείτε τη χρήση αντηλιακού. Θωρακιστείτε απέναντι στον χρόνο επιλέγοντας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας 30 ή 50 SFP και απολαύστε την υγεία και τη λάμψη που αποπνέει το πρόσωπό σας.

3. Μάσκες προσώπου

Εντάξτε στη ρουτίνα περιποίησής σας τις ενυδατικές μάσκες προσώπου, καθώς αυτές ισοδυναμούν με μια πολύτιμη τονωτική ένεση που διώχνει άμεσα την κούραση από το δέρμα σας, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη λάμψη του. Μπορείτε μάλιστα να πειραματιστείτε, δημιουργώντας τις δικές σας μάσκες προσώπου και αξιοποιώντας ορισμένα θαυματουργά υλικά της φύσης, όπως τα εξής:

Μέλι: Μια άριστη επιλογή για τη φυσική σας ενυδάτωση, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Εφαρμόστε το δύο φορές την εβδομάδα, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ξηρότητα και αφήστε το να δράσει για 15-20 λεπτά. Ύστερα, αφαιρέστε την με χλιαρό νερό και ταμπονάρετε με μια πετσέτα. Νιώστε τη διαφορά στο πρόσωπό σας και απολαύστε τη βαθιά ενυδάτωση που σας προσφέρεται.
• Γιαούρτι και βιταμίνη C: Αναμείξτε αυτά τα δύο υλικά και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ιδιότητές τους. Συντελούν στην απολέπιση??? και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου του δέρματος, χαρίζοντάς σας ένα νεανικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

4. Αυτομασάζ

Και τώρα ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό δώρο χαλάρωσης και ομορφιάς. Προμηθευτείτε ένα φυτικό έλαιο, όπως η καρύδα ή το αμύγδαλο και εφαρμόστε το στην επιδερμίδα σας. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα απολαυστικό μασάζ για 3 περίπου λεπτά. Ύστερα, με μια καυτή και υγρή πετσέτα προχωρήσετε στον καθαρισμό του προσώπου και αισθανθείτε την τόνωση της επιδερμίδας σας.

5. Υαλουρονικό οξύ

Προτιμήστε προϊόντα ομορφιάς που έχουν ως βάση τους το υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό, υδρόφιλο συστατικό της επιδερμίδας. Με τη μοναδική ιδιότητά του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, εξασφαλίζει για εσάς τη λάμψη και τη νεανικότητα του προσώπου που ονειρεύεστε. Με την πάροδο του χρόνου, βέβαια, η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται, ωστόσο μέσα από τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, εσείς μπορείτε να ενυδατώσετε βαθιά το δέρμα σας και να του προσφέρετε επούλωση, ανάπλαση και προστασία από τους εξωτερικούς βλαπτικούς παράγοντες. Αξιοποιώντας το πολύτιμο φυσικό συστατικό του υαλουρονικού οξέος, δεσμεύετε την υγρασία στην επιδερμίδα, επιβραδύνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και τη χαλάρωση του επιδερμικού ιστού.

Προτεινόμενα προϊόντα στην αγορά:

Η Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής

Προϊόντα με βάση  το υαλουρονικό οξύ:

Vivo Vital Cream: Επιθυμείτε μια άμεση, βαθιά και διαρκή θρέψη 24 ωρών? Η νέα Vivo Vital Cream, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της σε υαλουρονικό οξύ, φυσικούς πολυσακχαρίτες, γλυκοπρωτεΐνες, λιποσώματα, φουντουκέλαιο και πανθενόλη, συστατικά που μιμούνται το φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης (NMF), βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στην αποκατάστασή της. Παράλληλη, απαλύνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Εφαρμόστε καθημερινά την λεπτόρρευστη κρέμα και μεταμορφώστε το πρόσωπό σας, προσφέροντάς του εξαιρετική αίσθηση ελαστικότητας, απαλότητας και αναζωογόνησης, που ενισχύει την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας! Ιδανική επιλογή για κάθε τύπο δέρματος. Αποκτήστε την εδώ

Vivo Vital Serum: O ορός αναζωογόνησης Vivo Vital Serum εξασφαλίζει μια ανάσα δροσιάς στην επιδερμίδα σας. Ο ορός, πλούσιος σε υαλουρονικό οξύ, σε εκχύλισμα ginseng και ginkgo biloba, είναι εξαιρετικά δραστικός και αντιγηραντικός, καθώς ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση των συστατικών του συνδετικού ιστού. Εφαρμόστε καθημερινά το κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος προϊόν και ενεργοποιήστε τη φυσική αναγέννηση, την ανάπλαση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας σας. Αποκτήστε την εδώ

 

Αντηλιακά

1. Αντηλιακή κρέμα Προσώπου Silky 50+ SPF

1. Αντηλιακή κρέμα Προσώπου Silky 50+ SPF

Η ιδιαίτερη σύνθεση της κρέμας αφήνει μια μεταξένια, μη λιπαρή αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας υψηλή αντηλιακή προστασία (UVA & UVB) και ματ όψη. Η κρέμα είναι ανθεκτική στο νερό, δεν αφήνει λευκή χροιά και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Συστατικά:

• Το εκχύλισμα χαμομηλιού έχει καταπραϋντική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση για το δέρμα.
• Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Λειτουργεί ως φυσικό τονωτικό του δέρματος, ιδανικό για τη διατήρηση της ελαστικότητάς του.
• Το εκχύλισμα ηλίανθου είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και μέταλλα. Έχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθά στην ανασύσταση και διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας του δέρματος.

Αποκτήστε την εδώ

2. Αντηλιακή κρέμα Προσώπου 30+ SPF

2. Αντηλιακή κρέμα Προσώπου 30+ SPF

Προστατεύει το δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία (UVA & UVB) και το διατηρεί ενυδατωμένο και υπέροχα απαλό. Ο ειδικός προστατευτικός συνδυασμός των αντηλιακών φίλτρων και των δραστικών συστατικών της κρέμας, όπως το shea butter, η πανθενόλη και το λευκό τσάι, προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τον ήλιο, όπως οι λεπτές γραμμές και οι δυσχρωμίες και την ίδια στιγμή προσφέρει μια απαλή και ελαφριά αίσθηση.

Συστατικά:

• Το shea butter ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
• Η πανθενόλη έχει εξαιρετικές διεισδυτικές, ενυδατικές, αναπλαστικές και ηρεμιστικές για την επιδερμίδα ιδιότητες.
• Το λευκό τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Αποκτήστε την εδώ

Δείτε όλα τα σχετικά προϊόντα της VIVO VERDE εδώ

Συμπλήρωμα με βιταμίνη C

 

Βιταμίνη CΗ Βιταμίνη C είναι το «κλειδί» για την καλή λειτουργία και υγεία του οργανισμού.  Eίναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη, δηλαδή δεν αποθηκεύεται στον οργανισμό παρά αποβάλλεται εύκολα. Άρα, θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά.

• Διατηρεί, επανορθώνει και αναδομεί τα υγιή κύτταρα σε όλο τον οργανισμό

• Έχει προστατευτική δράση

• Δίνει ζωντάνια & ενέργεια

• Βοηθάει στην απόκτηση λαμπερής, όμορφης και υγιής επιδερμίδας

• Καταπολεμά τη γήρανση. Θεωρείται απαραίτητη για τη σύνθεση κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος

• Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση

Αποκτήστε την εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

4 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον τρόπο που περιποιείσαι την επιδερμίδα σου τώρα που έχει κρύο
Λάδι καρύδας για τα μαλλιά. Τα οφέλη του και πώς να το χρησιμοποιήσετε
5 προειδοποιητικά σημάδια γήρανσης και πώς να τα καταπολεμήσετε
Γαλακτικό οξύ | Τα οφέλη του για την επιδερμίδα και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση