Η πρώτη διαφανής μάσκα που δείχνει το χαμόγελό μας ενώ παράλληλα μας προστατεύει

Η μάσκα προσώπου μπορεί να προστατεύει την δική μας υγεία και των άλλων ανθρώπων γύρω μας, αλλά είναι βέβαιο πως αλλάζει τον τρόπο που

Η πρώτη διαφανής μάσκα που δείχνει το χαμόγελό μας ενώ παράλληλα μας προστατεύει

Η μάσκα προσώπου μπορεί να προστατεύει την δική μας υγεία και των άλλων ανθρώπων γύρω μας, αλλά είναι βέβαιο πως αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδράμε μεταξύ μας. Ξαφνικά, δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να χαμογελάσουμε σε κάποιον και να το αντιληφθεί.

Με αυτό κατά νου, η LEAF mask προσπαθεί να μας δώσει πίσω την εκφραστική μας ταυτότητα, χάρη σε μια διαφανή μάσκα, η οποία έχει ήδη λάβει την έγκριση του FDA. Εφοδιασμένη με φίλτρο N99+ HEPA, υπάρχουν τρία μοντέλα που ταιριάζουν στις ανάγκες μας – τα LEAF Hepa, LEAF UV και LEAF Pro.

Η ομάδα LEAF δηλώνει για την εφεύρεση αυτή: «Σχεδιάσαμε αυτή την διάφανη μάσκα ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ο φυσιολογικός μας εαυτός ακόμα και σε παράλογους καιρούς». Κατασκευασμένες από την Redcliffe Medical Devices στο Μίσιγκαν, οι μάσκες αποτελούνται από μία μόνιμη επίστρωση που εμποδίζει τη θόλωση στο εσωτερικό. Μάλιστα, είναι αυτοκαθαριζόμενη και βοηθά το χαμόγελό μας να παραμένει ορατό στους άλλους.

Η πρώτη διαφανής μάσκα που δείχνει το χαμόγελό μας ενώ παράλληλα μας προστατεύει

Τα δύο από τα μοντέλα, τα LEAF UV και LEAF Pro, είναι μάλιστα εφοδιασμένα με το σύστημα φωτός UV-C, που καταστρέφει τους παθογόνους μικροοργανισμούς σε γονιδιακό επίπεδο. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του φίλτρου HEPA μέχρι και για 1 μήνα.

Επιπροσθέτως, περιλαμβάνουν μία μόνιμη αντιμικροβιακή και υδροφοβική επίστρωση εξωτερικά που έχει ελεγχθεί και αποδειχθεί ότι καταστρέφει το 99,9% μιας μεγάλης ποικιλίας μικροβίων. Και ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, περιλαμβάνεται και ένα φίλτρο άνθρακα.

Για να μπορέσει τελικά η μάσκα να είναι διαφανής, η LEAF έχει τοποθετήσει με έξυπνο τρόπο τα συστήματα των φίλτρων στην περιοχή του σαγονιού. Οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν ακόμα και το αν προτιμούν τα λαστιχάκια κεφαλιού ή αυτιών, όπως επίσης και το χρώμα των φίλτρων.

Η πρώτη διαφανής μάσκα που δείχνει το χαμόγελό μας ενώ παράλληλα μας προστατεύει

Για όσους αγαπούν την τεχνολογία, η μάσκα LEAF Pro συνδέεται με μια εφαρμογή iOS/Android μέσα από την οποία μπορούμε να ελέγξουμε τον αερισμό και την ποιότητα του αέρα στην γύρω περιοχή. Μπορεί ακόμα και να μας προσφέρει πληροφορίες για τον μεταβολισμό μας, αλλά και για τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα.

Το διαφανές σχέδιο της LEAF σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη αφαίρεσης της μάσκας για να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου από ορισμένα κινητά τηλέφωνα. Και επίσης σημαίνει ότι μπορούμε να εισέλθουμε σε όποια περιοχή απαιτείται διασταύρωση της ταυτότητάς μας, είτε αυτό είναι κάποιο κυβερνητικό κτήριο, είτε ένα αεροδρόμιο. Μέχρι στιγμής η μάσκα ξεκινά από 49 δολάρια.

Πηγές:

mymodernmet.com

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε