Δημιουργώντας Ψυχολογικά Ώριμα Παιδιά | Προβολή του βραβευμένου Ντοκιμαντέρ Parent’s School

Προβολή της βραβευμένης ταινίας ντοκιμαντέρ Parents’ School (Elternschule) των Jörg Adolph, Ralf Bücheler, 2019, 120΄ στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους και δίωρο διαδραστικό online

Δημιουργώντας Ψυχολογικά Ώριμα Παιδιά | Προβολή του βραβευμένου Ντοκιμαντέρ Parent's School

Προβολή της βραβευμένης ταινίας ντοκιμαντέρ Parents’ School (Elternschule) των Jörg Adolph, Ralf Bücheler, 2019, 120΄ στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους και δίωρο διαδραστικό online εργαστήριο με τη Μαριαλένα Σπυροπούλου, Ψυχολόγο, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, Συγγραφέα.

Η Κλινική Παιδιών & Εφήβων του Gelsenkirchen

Η Κλινική Παιδιών & Εφήβων του Gelsenkirchen, στη Γερμανία, μετράει πάνω από 85 χρόνια παράδοσης στον τομέα της ψυχικής υγείας. Υπό την επίβλεψη του εφευρέτη της “γονεϊκής άδειας” ψυχολόγου Dietmar Langer, κάθε χρόνο 4.300 ασθενείς και περισσότεροι από 23.000 εξωτερικοί ασθενείς φροντίζονται από ομάδα γιατρών, παιδιάτρων, νοσοκόμων και θεραπευτών.

Advertisment

Κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος 21 ημερών, οι γονείς καθοδηγούνται στο να μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους και τα παιδιά τους, με μια ολιστική προσέγγιση κατά την οποία οι θεραπευτές ασχολούνται όχι μόνο με τα κλινικά συμπτώματα του παιδιού αλλά με ολόκληρη τη δυναμική των σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

Οι σκηνοθέτες της ταινίας Parents’ School (Elternschule), της οποίας η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από τη Γερμανική δημόσια τηλεόραση ARD, παρατηρεί και μεταφέρει στον θεατή επί έναν χρόνο τα προγράμματα θεραπείας μέσα στην κλινική.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Advertisment

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση