, ,

Ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό ιπτάμενο αυτοκίνητο

Η ιαπωνική Sky Drive Inc. εντυπωσίασε το κοινό παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό ιπτάμενο αυτοκίνητο, που εντυπωσιάζει κάθε λάτρη της επιστημονικής φαντασίας. Το μοντέλο ονομάζεται

Ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό ιπτάμενο αυτοκίνητο

Η ιαπωνική Sky Drive Inc. εντυπωσίασε το κοινό παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό ιπτάμενο αυτοκίνητο, που εντυπωσιάζει κάθε λάτρη της επιστημονικής φαντασίας. Το μοντέλο ονομάζεται SD-03 και αν και φαίνεται απλώς εντυπωσιακό χωρίς δυνατότητες άμεσης χρήσης, οι δημιουργοί του αναφέρουν ότι μέσω αυτού βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή ιπτάμενων αυτοκινήτων σε πιο μαζική κλίμακα.

Η εταιρία αυτό τον καιρό έχει στόχο να δοκιμάσει αρχικά τις αντοχές του αυτοκινήτου που είναι τύπου drone. Οι Ιάπωνες είναι πάντα μπροστά όσον αφορά σε αυτό τον τύπο τεχνολογίας και η εταιρία Sky Drive κινείται στο πεδίο ανάπτυξης λύσεων αστικής αεροπορικής κινητικότητας.

Advertisment

Στην παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού ιπτάμενου αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε μια δοκιμαστική πτήση με έναν επιβάτη. Το αυτοκίνητο τύπου drone διαθέτει δύο έλικες απογειώθηκε σηκώθηκε έως τρία μέτρα με κατακόρυφη διαδρομή και κινήθηκε σε ένα πεδίο δοκιμής επί 4 περίπου λεπτά.

Ο σχεδιασμός του φαίνεται σα να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο τέτοιες εταιρείες προσβλέπουν μελλοντικά σε αυτό τον τύπο αυτοκίνησης. Το εντυπωσιακό μοντέλο SD-03 αποτελεί μέχρι σήμερα την μικρότερη ηλεκτρική κάθετη μηχανή απογείωσης και προσγείωσης στον κόσμο.

Μπορείτε να φανταστείτε να πηγαίνετε αμέσως στον προορισμό σας ξεκινώντας από την αυλή του σπιτιού σας χωρίς να βρίσκετε κίνηση και να χάνεστε σε δρόμους; Αυτός ο τύπος τεχνολογίας μας υπόσχεται να κατακτήσουμε τον ουρανό.

Advertisment

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;
Πώς να καταλάβετε αν ο/η φίλος/η σας είναι κρυφο-drama queen!
Η ειλικρίνεια χτίζει την εμπιστοσύνη και δημιουργεί αυθεντικές σχέσεις

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση