,

Γνωρίστε τις τεχνικές και τα εργαλεία του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα

Η Εναλλακτική Δράση υποστηρίζει σταθερά το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά προβάλλουμε την καμπάνια υποστήριξης και γνωριμίας

Γνωρίστε τις τεχνικές και τα εργαλεία τους Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα

Η Εναλλακτική Δράση υποστηρίζει σταθερά το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά προβάλλουμε την καμπάνια υποστήριξης και γνωριμίας με το Ινστιτούτο της αριθμητικής της καρδιάς στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι το Ινστιτούτο δεν έχει επίσημη παρουσία στη χώρα μας, εντούτοις έχει μια σπουδαία κοινότητα που απαρτίζεται από επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, καθώς και εκπαιδευτές.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την καμπάνια γνωριμίας επιλέγοντας μία οποιαδήποτε συμμετοχή, από 10€ έως 200€ η οποία σας ανταποδίδει από δωρεάν συνεδρίες έως σεμινάρια HeartMath, καθώς και τις συσκευές του.

Advertisment

Αυτή αποτελεί μια προσπάθεια γνωριμίας του κοινού με τις τεχνικές και τα εργαλεία του Ινστιτούτου, καθώς επίσης και μια μορφή υποστήριξης του ερευνητικού έργου του Ινστιτούτου καθώς τα έσοδα της καμπάνιας θα διατεθούν για την υποστήριξη των ερευνών του.

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://enallaktikiagenda.gr/experience/ypostirixte-to-erevnitiko-ergo-tou-institoutou-heartmath-kai-lavete-antapodotika-ofeli/”]Μάθετε περισσότερα[/button]

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αρχαιολόγοι μπορεί να έλυσαν το μυστήριο με τις πυραμίδες: Πώς κατάφεραν να χτίσουν ένα από τα θαύματα της αρχαιότητας
Coolcationing: Η νέα τάση στις καλοκαιρινές διακοπές που γίνεται ολοένα πιο δημοφιλής
Zευγάρι κύκνων που ζει εδώ και 10 χρόνια στον Αχελώο γέννησε 7 υπέροχα κυκνάκια!
Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση