,

Γνωρίστε τις τεχνικές και τα εργαλεία του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα

Η Εναλλακτική Δράση υποστηρίζει σταθερά το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά προβάλλουμε την καμπάνια υποστήριξης και γνωριμίας

Γνωρίστε τις τεχνικές και τα εργαλεία τους Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα

Η Εναλλακτική Δράση υποστηρίζει σταθερά το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα. Έτσι, με μεγάλη μας χαρά προβάλλουμε την καμπάνια υποστήριξης και γνωριμίας με το Ινστιτούτο της αριθμητικής της καρδιάς στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι το Ινστιτούτο δεν έχει επίσημη παρουσία στη χώρα μας, εντούτοις έχει μια σπουδαία κοινότητα που απαρτίζεται από επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας και ψυχικής υγείας, καθώς και εκπαιδευτές.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την καμπάνια γνωριμίας επιλέγοντας μία οποιαδήποτε συμμετοχή, από 10€ έως 200€ η οποία σας ανταποδίδει από δωρεάν συνεδρίες έως σεμινάρια HeartMath, καθώς και τις συσκευές του.

Αυτή αποτελεί μια προσπάθεια γνωριμίας του κοινού με τις τεχνικές και τα εργαλεία του Ινστιτούτου, καθώς επίσης και μια μορφή υποστήριξης του ερευνητικού έργου του Ινστιτούτου καθώς τα έσοδα της καμπάνιας θα διατεθούν για την υποστήριξη των ερευνών του.

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://enallaktikiagenda.gr/experience/ypostirixte-to-erevnitiko-ergo-tou-institoutou-heartmath-kai-lavete-antapodotika-ofeli/”]Μάθετε περισσότερα[/button]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε