, ,

ΗΠΑ: Ασθενής σε ΜΕΘ παίζει βιολί για να ευχαριστήσει τους γιατρούς (Βίντεο)

Ο καθηγητής μουσικής Γκρόβερ Γουίλχεμσεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας στη Γιούτα με κορονοϊό για σχεδόν ένα μήνα. Διέφυγε του κινδύνου με προσωπική προσπάθεια,

ΗΠΑ: Ασθενής σε ΜΕΘ παίζει βιολί για να ευχαριστήσει τους γιατρούς (Βίντεο)

Ο καθηγητής μουσικής Γκρόβερ Γουίλχεμσεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας στη Γιούτα με κορονοϊό για σχεδόν ένα μήνα. Διέφυγε του κινδύνου με προσωπική προσπάθεια, αλλά φυσικά με την τεράστια συμβολή και το έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο ίδιος ήταν ακόμα διασωληνωμένος και δεν μπορούσε να μιλήσει για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που τον φρόντισαν, έτσι επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο να το κάνει με έναν τρόπο που ξέρει πολύ καλά.

Advertisment

Έπιασε και πάλι το αγαπημένο του βιολί και έδωσε ένα «μίνι» βιολιστικό κοντσέρτο από το κρεβάτι του για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Η Ciara Sase, η νοσοκόμα που φρόντισε να παραδοθεί το βιολί με ασφάλεια στον ασθενή περιέγραψε τη στιγμή: «Μόλις ξεκίνησε να παίζει, μας κατέκλυσε όλους μια απίστευτη αίσθηση ηρεμίας. Έφερε χαρά και ανακούφιση σε ολόκληρη την μονάδα».

Και πρόσθεσε πως «Είναι ένα αισιόδοξο και ενθαρρυντικό στιγμιότυπο, σε αντίθεση με τα θλιβερά στιγμιότυπα που βιώνουμε δυστυχώς όλο και πιο συχνά, καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται». Το παρακάτω βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, συγκινώντας τον κόσμο.

Πηγή:

Advertisment

Με πληροφορίες από news247.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

3 μυστικά για να ξεχωρίζεις με τη φωνή σου (1)
Βουλγαρία: Εντυπωσιακό βίντεο από πτώση μετεωρίτη - Έγινε αντιληπτός και στην Ελλάδα
Ηράκλειο: Ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες και μπήκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Viral video | Σχεδιάζει πανέμορφες εικόνες πάνω σε καλυμμένα με σκόνη οχήματα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση