, ,

ΗΠΑ: Ασθενής σε ΜΕΘ παίζει βιολί για να ευχαριστήσει τους γιατρούς (Βίντεο)

Ο καθηγητής μουσικής Γκρόβερ Γουίλχεμσεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας στη Γιούτα με κορονοϊό για σχεδόν ένα μήνα. Διέφυγε του κινδύνου με προσωπική προσπάθεια,

ΗΠΑ: Ασθενής σε ΜΕΘ παίζει βιολί για να ευχαριστήσει τους γιατρούς (Βίντεο)

Ο καθηγητής μουσικής Γκρόβερ Γουίλχεμσεν νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας στη Γιούτα με κορονοϊό για σχεδόν ένα μήνα. Διέφυγε του κινδύνου με προσωπική προσπάθεια, αλλά φυσικά με την τεράστια συμβολή και το έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο ίδιος ήταν ακόμα διασωληνωμένος και δεν μπορούσε να μιλήσει για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που τον φρόντισαν, έτσι επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο να το κάνει με έναν τρόπο που ξέρει πολύ καλά.

Advertisment

Έπιασε και πάλι το αγαπημένο του βιολί και έδωσε ένα «μίνι» βιολιστικό κοντσέρτο από το κρεβάτι του για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Η Ciara Sase, η νοσοκόμα που φρόντισε να παραδοθεί το βιολί με ασφάλεια στον ασθενή περιέγραψε τη στιγμή: «Μόλις ξεκίνησε να παίζει, μας κατέκλυσε όλους μια απίστευτη αίσθηση ηρεμίας. Έφερε χαρά και ανακούφιση σε ολόκληρη την μονάδα».

Και πρόσθεσε πως «Είναι ένα αισιόδοξο και ενθαρρυντικό στιγμιότυπο, σε αντίθεση με τα θλιβερά στιγμιότυπα που βιώνουμε δυστυχώς όλο και πιο συχνά, καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται». Το παρακάτω βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, συγκινώντας τον κόσμο.

Advertisment

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (βίντεο)
Μετεωροειδές έπεσε σε περιοχή των Ιωαννίνων - Δείτε το βίντεο από το Εθνικό Αστεροσκοπείο
Urban_Stripes--8copy
Προϊστορικός Οικισμός Δισπηλιού: Ο λιμναίος οικισμός που χρονολογείται από το 5000 π.Χ (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση