, , ,

Ο μικρός Άνταμ συγκίνησε τους εργαζόμενους της NASA με το όνειρό του και εκείνοι ανυπομονούν να μπει στην ομάδα τους!

Ο μικρός Άνταμ είναι ένα εξάχρονο αγόρι στην Ιρλανδία που έχει κλέψει τις καρδιές όλου του κόσμου τον τελευταίο καιρό, όταν δήλωσε δημόσια ότι

Ο μικρός Άνταμ συγκίνησε τους εργαζόμενους της NASA με το όνειρό του και εκείνοι ανυπομονούν να μπει στην ομάδα τους!

Ο μικρός Άνταμ είναι ένα εξάχρονο αγόρι στην Ιρλανδία που έχει κλέψει τις καρδιές όλου του κόσμου τον τελευταίο καιρό, όταν δήλωσε δημόσια ότι όνειρό του είναι να εργαστεί στη NASA. Ο Άνταμ Κινγκ εμφανίστηκε στην πριν λίγες μέρες σε εκπομπή της Ιρλανδίας και συγκεκριμένα στο The Late, Late Toy Show και είπε πως ονειρεύεται να εργαστεί στο Κέντρο Ελέγχου της Διαστημικής Εταιρείας.

Το μικρό αγόρι εμφανίστηκε ανάμεσα σε άλλα παιδιά σε μια ειδική χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική εκπομπή, η οποία μάλιστα είναι παράδοση πλέον στη χώρα των Ιρλανδών. Εκεί τα παιδιά δοκιμάζουν live στην εκπομπή καινούρια παιχνίδια και gadgets και μπορούν να κάνουν μια αυθόρμητη και ειλικρινή κριτική σε σχέση με αυτά.

Advertisment

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον Άνταμ κατά τη διάρκεια της εκπομπής τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το αγόρια απάντησε αυθόρμητα και με σιγουριά «Capcom στη NASA». Capcom είναι το ακρωνύμιο του ενδιάμεσου στην επικοινωνία μεταξύ του Κέντρου Ελέγχου μιας αποστολής και των αστροναυτών. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θέλει να γίνει και αστροναύτης, όμως το έξυπνο και ώριμο αγόρι απάντησε: «Δεν μπορώ να γίνω αστροναύτης γιατί έχω εύθραυστα οστά».


Οι εργαζόμενοι της NASA συγκινήθηκαν τόσο από την αυθόρμητη και γλυκιά απάντησή του που η ίδια η NASA του απάντησε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης: «Η ευγενική καρδιά και πνεύμα περιπέτειας του Άνταμ, μας εμπνέει. Υπάρχει χώρος για όλους στη NASA και ανυπομονούμε μια μέρα συμμετέχει στην ομάδα των ονειροπόλων μας. Θα είμαστε εδώ όταν είναι έτοιμος».

Ο Άνταμ είναι τόσο καλά ενημερωμένος για την εργασία που ονειρεύεται να κάνει που όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να μετρήσει έως το τρία για να ελέγξει το μικρόφωνο, ο μικρός τον διόρθωσε, λέγοντάς του «Όχι, αυτή είναι η πραγματική αντίστροφη μέτρηση – ξεκινάμε από το 12».

Και όχι μόνο του απάντησε η NASA, αλλά και γνωστοί αστροναύτες, όπως ο Καναδός, Κρις Χαντφιλντ, ο οποίος έγραψε: «Άνταμ, ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να είμαι  CAPCOM σε πολλές διαστημικές πτήσεις. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί για το διάστημα».

Πηγή:

www.irishexaminer.com/news/munster/arid-40098044.html

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

The Tavros Project: Η πρώτη πολυκατοικία στην Ελλάδα με μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος
Μια σκάλα για τολμηρούς στη Νορβηγία | Η εντυπωσιακή θέα των φιορδ που κόβει την ανάσα (βίντεο)
Η συγκλονιστική στιγμή που φάλαινα ζητάει βοήθεια από δύτες | Μεγάλη μάζα σκουπιδιών είχε κολλήσει στο στόμα της (βίντεο)
5 ανησυχητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει το κουτάβι σας και θα πρέπει να τις προσέξετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση