,

«Η αλήθεια για εσένα, όταν την ανακαλύψεις, θα είναι η πιο ωραία ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ» | Rut Nieves

Πάντα θαύμαζα του ανθρώπους που δεν δίσταζαν να παρατήσουν τα πάντα, ακόμη κι όταν αυτά τους χάριζαν δύναμη, καταξίωση και άνεση στη ζωή τους,

«Η αλήθεια για εσένα, όταν την ανακαλύψεις, θα είναι η πιο ωραία ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ»

Πάντα θαύμαζα του ανθρώπους που δεν δίσταζαν να παρατήσουν τα πάντα, ακόμη κι όταν αυτά τους χάριζαν δύναμη, καταξίωση και άνεση στη ζωή τους, προκειμένου να ακολουθήσουν τα πραγματικά όνειρά τους!

Πιστεύω πως οι άνθρωποι αυτοί έχουν να μας πουν και να μας διδάξουν πολλά, πρώτα απ’ όλα, επειδή είχαν την τόλμη να βάλουν τέλος σε μια πορεία ζωής που δεν τους εξέφραζε πια, αφού κατάφεραν να το αναγνωρίσουν, και έπειτα, επειδή πιστεύω πως όταν αποφασίσεις να αφιερωθείς σε εκείνο που αγαπάς, τότε, γίνεσαι συνήθως, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου κι αυτό αποδίδει!

Advertisment

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι κατά τη γνώμη μου και η Rut Nieves, συγγραφέας της τριλογίας “Πίστεψε Σ’ Εσένα”, το πρώτο βιβλίο της οποίας έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πεδίο, με τίτλο “Πίστεψε Σ’ Εσένα – Ανακάλυψε τη δύναμη να μεταμορφώσεις τη ζωή σου”.

Η Rut που εργαζόταν ως αρχιτέκτονας στη Γερμανία, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να βρει τον εαυτό της και να ακολουθήσει τα πραγματικά της όνειρα. Έτσι, εξερεύνησε τη δύναμη του νου και των συναισθημάτων, μαθήτευσε κοντά σε μερικούς από τους πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως coaches, έχει γράψει μέχρι τώρα, τρία πολύ επιτυχημένα βιβλία σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση και πραγματοποιεί σεμινάρια σε όλη την Ισπανία.

Ύστερα από την επιτυχία που είχε το πρώτο βιβλίο της στην Ελλάδα, το οποίο μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, οι εκδόσεις Πεδίο προχώρησαν πρόσφατα στην έκδοση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο “Κάνε τα Όνειρά σου Πραγματικότητα”, το οποίο θα μας διδάξει, πώς να χρησιμοποιούμε αυτή τη δύναμη ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Advertisment

«Η αλήθεια για εσένα, όταν την ανακαλύψεις, θα είναι η πιο ωραία ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ» | Rut Nieves

Σκοπός αυτού του βιβλίου, όπως μας λέει η ίδια η συγγραφέας του είναι “να πάρει όλα όσα προκάλεσαν στη ζωή σου η ενοχή, η πικρία και ο φόβος, ώστε να μπορέσεις να χτίσεις μια καινούργια ζωή πάνω στα θεμέλια της αγάπης, και να μπορέσεις να δεχτείς θαύματα και να ζήσεις υπέροχες εμπειρίες”.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας;

Αν είστε, για αρχή η Rut έχει να σας πει δυο λόγια, για το πώς θα διαβάσετε αυτό το βιβλίο, τις σημειώσεις που θα πρέπει να κρατάτε και το πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόζετε τις ασκήσεις που αναφέρονται ώστε, να δείτε τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται στη ζωή σας.

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου, θα μάθουμε για τις δύο γνώσεις – κλειδιά που θα αλλάξουν τη ζωή μας, για τα πρώτα επτά πιο σημαντικά χρόνια της ζωής που μας διαμορφώνουν ως ενήλικες και θα γίνει σαφές ότι για να ανοιχτούμε σε ένα καινούργιο μέλλον είναι απαραίτητο, πρώτα, να συγχωρέσουμε το παρελθόν.

Το να συγχωρέσουμε το παρελθόν μας μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο, η Rut μας οδηγεί, αποκαλύπτοντάς μας κάποιες έννοιες – κλειδιά που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο στόχο μας, πραγματοποιώντας τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας.

Αρχικά, θα δούμε ξεκάθαρα, ποια είναι τα προβλήματά μας, ποια είναι η αρχική σκέψη που τα προκάλεσε και θα μάθουμε τον τρόπο για να τα επιλύσουμε. Θα ανακαλύψουμε από πού προέρχονται τα τραύματα και οι αναστολές μας, ποιους ρόλους υιοθετούμε και ερμηνεύουμε στη ζωή μας και οι οποίοι μας εμποδίζουν από το να ειμαστε ο εαυτός μας.

Θα μάθουμε ποια είναι η δύναμη εκείνη που θεραπεύει τα τραύματα και πώς θα την προσελκύσουμε για να τα θεραπεύσουμε αλλά και για να επιλύσουμε με τη βοήθειά της, τις συγκρούσεις μέσα μας και στις προσωπικές μας σχέσεις.

Καθώς προσελκύουμε και αναπτύσσουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας, σταδιακά, αρχίζει η δική μας Αλήθεια να διακρίνεται και όπως αναφέρει και η Rut: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ για εσένα, όταν την ανακαλύψεις, θα είναι η πιο ωραία ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ».

Μια σειρά ασκήσεων και δηλώσεων θα μας βοηθήσει να γιατρέψουμε τα τραύματα της απόρριψης, της εγκατάλειψης, της προδοσίας, της ντροπής και της αδικίας και θα μας καταστήσει πραγματικούς αγγελιαφόρους της αγάπης και της χαράς.

Αν επιθυμείτε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν μαζί με ό,τι σας έχει πληγώσει μέχρι τώρα, να γιατρέψετε τα εσωτερικά τραύματα που σας αποδυναμώνουν, αν θέλετε να ανακαλύψετε τα πράγματα εκείνα που σας κάνουν αληθινά ευτυχισμένο/η και να βρείτε τη δύναμη να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας, τότε, το βιβλίο της Rut Nieves «Κάνε τα Όνειρά σου Πραγματικότητα» θα γίνει ο πολύτιμος οδηγός για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
Μαντώ Μαυρογένους: Η φλογερή επαναστάτρια και φεμινίστρια του 1821
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
95χρονος Έλληνας σπρίντερ πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στα 60μ. στο Ευρωπαϊκό βετεράνων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση