«Destiny»: Μια ταινία μικρού μήκους για την απόλαυση των απλών πραγμάτων στη ζωή (Βίντεο)

Η ταινία μικρού μήκους «Destiny», σε μετάφραση «Πεπρωμένο», είναι δημιουργία του Fabien Wiebel σε συνεργασία με τους Manuel Alligne, Sandrine Wurster και Victor Debatisse

«Destiny»: Μια ταινία μικρού μήκους για την απόλαυση των απλών πραγμάτων στη ζωή (Βίντεο)

Η ταινία μικρού μήκους «Destiny», σε μετάφραση «Πεπρωμένο», είναι δημιουργία του Fabien Wiebel σε συνεργασία με τους Manuel Alligne, Sandrine Wurster και Victor Debatisse κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Γαλλικό σχολείο τεχνών Bellecour Ecole.

Ο πρωταγωνιστής φαίνεται να ξυπνά από ένα άσχημο όνειρο και σύντομα αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται παγιδευμένος στην ίδια σκηνή με το ίδιο τέλος, εμφανιζόμενος συνέχεια ως διπλότυπο, δηλαδή ως αντίγραφο του εαυτού του. Τα αντίγραφα του χαρακτήρα προσθέτονται, ενώ ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να αλλάξει την πορεία των γεγονότων.

Advertisment

Το μυστικό φαίνεται να βρίσκεται στην απόλαυση των απλών πραγμάτων στη ζωή και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και διαχειριζόμαστε το πεπρωμένο. Αυτό που χρειάζεται να αντιληφθούμε είναι πως εστιάζοντας στο τι μας φέρνει ή δεν μας φέρνει το πεπρωμένο, χάνουμε το ουσιαστικό: την απόλαυση των μικρών καθημερινών πραγμάτων, την ίδια δηλαδή τη ζωή.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
Παναγία Κακαβιώτισσα: Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)
26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία
Οι ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Το νέο τουριστικό υπερθέαμα της χώρας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση