Πόσοι άνθρωποι υπάρχουν στη φωτογραφία – Η οφθαλμαπάτη που έγινε viral

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λατρεύουν τις καλές οπτικές πλάνες. Και αυτή τη φορά, η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς

Πόσοι άνθρωποι υπάρχουν στη φωτογραφία – Η οφθαλμαπάτη που έγινε viral

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λατρεύουν τις καλές οπτικές πλάνες. Και αυτή τη φορά, η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν πως σε αυτή απεικονίζονται 4 και όχι 3 άνθρωποι.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν μία χρήστης του Twitter (@JenMsft) δημοσίευσε τη φωτογραφία με τα τέσσερα μπουκάλια σε κάτι που φαίνεται σαν μια ευχάριστη στιγμή κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Όμως, μόνο τρία χέρια γίνονται αμέσως αντιληπτά.

Advertisment

Advertisment

Η ίδια σχολίασε για τη φωτογραφία: «Ο εγκέφαλός μου αρνείται να πιστέψει ότι υπάρχουν 4 άνθρωποι σε αυτή τη φωτογραφία». Για όσους δυσκολεύονται να δουν το τέταρτο χέρι είναι επειδή φαίνεται καμουφλαρισμένο λόγω του μπουφάν που μοιάζει με το βραχώδες μονοπάτι στο οποίο στέκεται η ομάδα. Όμως, μπορεί κανείς να διακρίνει το γάντι.

Η ανάρτηση έχει ήδη κοινοποιηθεί πάνω από 200.000 φορές μόνο στο Twitter. Το βέβαιο είναι ότι χρειαζόμαστε όλοι τέτοιες οφθαλμαπάτες καθώς εξασκείται ο εγκέφαλος, αλλά επίσης ξεχνάμε έστω και για λίγο την δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε.

Πηγή:

www.indy100.com/offbeat/optical-illusion-four-people

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ποια είναι η νέα «θεραπεία» για τη μοναξιά; Κάντε έναν φίλο τον χρόνο
Ποιες είναι οι επιπτώσεις του έρωτα στον εγκέφαλό μας
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Δωρεά Οργάνων: Μέσω SMS στο κινητό θα δηλώνουμε αν θέλουμε να γίνουμε δωρητές οργάνων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση