Δαμάσι: Λαρισαίοι κουρείς προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους σεισμόπληκτους

Το Δαμάσι βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού που έπληξε και την ευρύτερη περιοχή πριν λίγο καιρό. Δεκάδες σπίτια υπέστησαν μικρότερες ή μεγαλύτερες ζημιές, όπως

Δαμάσι: Λαρισαίοι κουρείς προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους σεισμόπληκτους

Το Δαμάσι βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού που έπληξε και την ευρύτερη περιοχή πριν λίγο καιρό. Δεκάδες σπίτια υπέστησαν μικρότερες ή μεγαλύτερες ζημιές, όπως επίσης και το σχολείο του χωριού. Οι κάτοικοι αγωνίζονται να κλείσουν τις πληγές τους και οι συνθήκες είναι δυσκολότερες εν μέσω πανδημίας. Σε μια κίνηση αλληλεγγύης, κουρείς και κομμώτριες από την πόλη της Λάρισας αποφάσισαν να παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους.

Η δράση έγινε την Κυριακή 28 Μαρτίου και οι κάτοικοι της περιοχής δέχτηκαν την πρωτοβουλία αυτή με ιδιαίτερη χαρά. Η κίνηση εκτός από πρακτική ήταν και συμβολική, καθώς οι επαγγελματίες θέλησαν να δείξουν ότι γνωρίζουν τις δύσκολες στιγμές που το Δαμάσι περνά και θέλουν να σταθούν δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτουν.

Την είδηση μετέδωσε το larissanet.gr. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη πράξη αλληλεγγύης που δέχτηκαν οι σεισμόπληκτοι. Αμέσως μετά την καταστροφή, πολίτες από όλη τη χώρα έστειλαν τρόφιμα, προϊόντα πρώτης ανάγκης καθώς και κουβέρτες για να ζεσταθούν οι κάτοικοι στις σκηνές που είχαν στηθεί για την ασφάλειά τους.

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε