,

“Πίστεψε Σ’εσένα”: Το «βιβλίο – οδηγός» για την αυτο-ενδυνάμωση της Rut Nieves κυκλοφορεί και κληρώνει 3 αντίτυπα!

«Πώς θα είναι η ζωή μου σε 10 χρόνια, αν συνεχίσω να κάνω τα ίδια; Η απάντηση ήταν τόσο ξεκάθαρη, που στα τριάντα πέντε

"Πίστεψε Σ'εσένα": Το «βιβλίο - οδηγός» για την αυτο-ενδυνάμωση της Rut Nieves κυκλοφορεί και κληρώνει 3 αντίτυπα!

«Πώς θα είναι η ζωή μου σε 10 χρόνια, αν συνεχίσω να κάνω τα ίδια; Η απάντηση ήταν τόσο ξεκάθαρη, που στα τριάντα πέντε μου τα άφησα όλα για να βρω τον εαυτό μου, να βρω αυτό που μου έλειπε.

Άφησα την αρχιτεκτονική, το διαμέρισμά μου, την πόλη μου, τη χώρα μου και τους ανθρώπους που αγαπούσα περισσότερο από όλους. Και πήγα να ζήσω στα δάση του Μέλανα Δρυμού ψάχνοντας απαντήσεις. Εκεί άρχισα να έρχομαι σε επαφή με την ουσία μου και με ό,τι αγαπούσα πραγματικά. Και τότε ήρθαν όλες οι απαντήσεις.

Advertisment

Έναν χρόνο πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το βιβλίο, κατάλαβα γιατί είχε φτάσει η ζωή μου σε αυτό το σημείο, γιατί δεν είχα καταφέρει να ζήσω τα όνειρά μου. Κατάλαβα πώς οι πεποιθήσεις που είχε απορροφήσει το μυαλό μου τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής μου με είχαν καθοδηγήσει και είχαν καθορίσει την υπόλοιπη ύπαρξή μου».

– Rut Nieves

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς, γνώρισαν και «εκπαιδεύτηκαν» στην ιδέα της Αυτοβοήθειας και γενικότερα στον τομέα της Αυτοβελτίωσης – με ό,τι αυτός περιλαμβάνει. Άρθρα, πληροφορίες, έρευνες, ομιλίες και άλλα πολλά έκαναν την εμφάνισή τους και μας έβαλαν σε έναν κόσμο που μέχρι πριν 10-15 χρόνια δεν υπήρχε στην ελληνική κοινωνία ούτε ως ιδέα. Πλέον, μπορούμε να πούμε πως το μεγαλύτερο ποσοστό από τη σημερινή ελληνική κοινωνία έχει, τουλάχιστον, ακούσει μία φορά την έννοια Αυτοβελτίωση.

Advertisment

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, έπαιξε σημαντικό ρόλο το βιβλίο… και η μαγεία με την οποία μεταδίδει τη γνώση σε όλους ανεξαιρέτως.

Με αυτό ως γνώμονα, αλλά και την αφοσίωση στην ποιότητα κάθε σελίδας που εκτυπώνεται για το κοινό, οι εκδόσεις Πεδίο συνεχίζουν το έργο τους και την προσπάθειά τους να δώσουν στους φίλους του βιβλίου, και όχι μόνο, τα εφόδια εκείνα που θα τους επιτρέψουν να πιάσουν ένα βιβλίο στα χέρια τους και τελειώνοντάς το, να είναι σε θέση να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους… να αντιληφθούν, να μάθουν… να δουν ό,τι μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά κοιτούσαν!

Το βιβλίο “Πίστεψε Σ’εσένα” από τις εκδόσεις Πεδίο, το οποίο κληρώνει η Εναλλακτική Δράση, δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο Αυτοβοήθειας με γενικότητες και συμβουλές. Είναι ένα εργαλείο που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να βρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του για να μεταμορφώσει τη ζωή του. Γιατί το πρόβλημα όσων δεν αλλάζουν ποτέ τίποτα, είναι ότι ψάχνουν παντού εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό…

Η Εναλλακτική Δράση έχει ξεχωρίσει αυτό το βιβλίο (όποιος το διαβάσει θα καταλάβει το λόγο) και γι’ αυτό θέλουμε να το χαρίσουμε σε τρεις (3) από εσάς.

Όροι συμμετοχής

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα

Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Μαρτίου και οι νικητές θα εμφανιστούν σε αυτό το άρθρο και θα ειδοποιηθούν με e-mail για να μας στείλουν τη διεύθυνση αποστολής των βιβλίων τους. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσουν εντός 72 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές είναι

1. ELENI DREMLI

2. Αντζελίνα Νατζμέ

3. Δημήτρης Σιόντορος

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Ρώσος blogger καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον θάνατο από πείνα του νεογέννητου γιου του επειδή ζητούσε «να τρέφεται με φως»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση