,

Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι! Αποδέχομαι τις ατέλειές του! Το αγαπώ γιατί είναι το σπίτι της ψυχής μου!

Αγαπώ το σώμα μου και το προστατεύω! Δεν αφήνω κανέναν να το κακοποιήσει, ούτε εμένα τον ίδιο!

Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι! Αποδέχομαι τις ατέλειές του! Το αγαπώ γιατί είναι το σπίτι της ψυχής μου!

Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι! Με τα κιλά του, τις ραγάδες του, τις ρυτίδες του, την χαλάρωσή του, τις ατέλειές του! Το αγαπώ και το αποδέχομαι όπως είναι!

Αγαπώ το σώμα μου και το προστατεύω! Δεν αφήνω κανέναν να το κακοποιήσει, ούτε εμένα τον ίδιο! Όποιος κι αν το σχολιάσει αρνητικά, δεν δίνω σημασία! Γιατί απλά αγαπώ το σώμα μου!

Advertisment

Το φροντίζω καθημερινά! Τρέφομαι υγιεινά με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλή μου υγεία και ευεξία. Σταματώ τις δίαιτες της πείνας, που από την στέρηση περνώ τελικά στην υπερφαγία!

Κάνω τη γυμναστική που μου αρέσει! Δεν καταπιέζομαι κάνοντας κάτι που δεν μου ταιριάζει. Μπορώ εναλλακτικά να κάνω έναν περίπατο στο πάρκο της περιοχής μου, περπάτημα στη φύση, μπάνιο στη θάλασσα, βόλτα με ποδήλατο, ένα σπορ που με γεμίζει χαρά και ενέργεια!

Αγαπώ το σώμα μου γιατί από αυτό παίρνω χαρά! Με το σώμα μου αισθάνομαι, βλέπω, μυρίζω, περπατώ, αγγίζω, δημιουργώ, αν είμαι γυναίκα γεννάω παιδιά!

Advertisment

Εκτιμώ όλα αυτά που μου προσφέρει το σώμα μου, αποδέχομαι τις ατέλειές του και το φροντίζω για να παραμένει υγιές! Το αγαπώ γιατί είναι το σπίτι της ψυχής μου!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η βιολογία της θλίψης: Γιατί είναι τόσο σημαντικό να εκφράζουμε τα αρνητικά συναισθήματα
Τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή;
Πως οι τελειομανείς ξυπνούν μέσα μας τον έφηβο!
Αφαντασία και υπερφαντασία: Δύο παράξενα φαινόμενα που επηρεάζουν έως και το 9% του πληθυσμού

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση