“Ο Αρτούρο και ο γλάρος”: Μια υπέροχη animation ταινία για τα… νιάτα που κρύβει η τρίτη ηλικία! (βίντεο)

Ο Αρτούρο βρήκε την ευκαιρία να αποκτήσει η ζωή του χρώμα, μέσα από ένα... καθημερινό χόμπι που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή!

"Ο Αρτούρο και ο γλάρος": Μια υπέροχη animation ταινία για τα... νιάτα που κρύβει η τρίτη ηλικία! (βίντεο)

Ο Arturo είναι σχεδόν 90 ετών. Χήρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει συνηθίσει να είναι μόνος και οι μέρες του περνούν ως συνταξιούχος, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Η ρουτίνα του περιλαμβάνει λίγο περπάτημα, να κάθεται δίπλα στη θάλασσα και να προσποιείται ότι ακούει το ραδιόφωνο!

Όμως, ένα πρωί παίρνει στα χέρια του μία εφημερίδα στην οποία υπήρχε μέσα μία διαφήμιση για φωτογραφικές μηχανές και, για μια στιγμή, η ευκαιρία να αφιερωθεί σε ένα χόμπι γίνεται η ελπίδα του να αποκτήσει η ζωή του χρώμα, ανάμεσα σε όλο αυτό το γκρι σκηνικό που ζούσε ένας άνθρωπος στη δική του ηλικία.

Advertisment

Ωστόσο, ο γλάρος που επιλέχθηκε ως θέμα στη διαφήμιση της εφημερίδας, φαίνεται να έχει μια εντελώς διαφορετική ιδέα για την τέλεια φωτογραφία και έτσι, αυτό που στην αρχή γεννήθηκε ως «παιχνίδι αναμονής», μετατρέπεται πολύ σύντομα σε μια ασχολία που έχει τον αργό ρυθμό της ηλικίας, αλλά και την ίδια ανάγκη για ελευθερία και φαντασία που χαρακτηρίζει την πτήση ενός πουλιού.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ποια είναι η νέα «θεραπεία» για τη μοναξιά; Κάντε έναν φίλο τον χρόνο
Ποιες είναι οι επιπτώσεις του έρωτα στον εγκέφαλό μας
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Δωρεά Οργάνων: Μέσω SMS στο κινητό θα δηλώνουμε αν θέλουμε να γίνουμε δωρητές οργάνων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση