,

«Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου»: Δείτε το και θα το αποκτήσετε!

Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα, αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές σας, από τη στιγμή που αφυπνίζετε τον γίγαντα εαυτό σας.

«Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου»: Δείτε το και θα το αποκτήσετε!

Βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με χιλιάδες συρτάρια. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε πως κάτι μαγικό πρόκειται να μεταμορφώσει τη ζωή σας για πάντα. Ο συνειδητός νους όμως επιμένει να αντιστέκεται, προβάλλοντας αμέτρητα εμπόδια:

«Και αν κρύβεται κάτι επικίνδυνο εδώ;»

Advertisment

«Δεν είναι παράνομο να εισβάλλεις έτσι σε έναν ξένο χώρο;»

«Και αν σε συλλάβουν;»

Ο χώρος αυτός βέβαια κάθε άλλο παρά ξένος σας είναι. Καλώς Ήρθατε στο δωμάτιο του υποσυνειδήτου. Ανοίγοντας τα συρτάρια αποκτάτε πρόσβαση σε όλες εκείνες τις αναμνήσεις για τις οποίες δεν διαθέτατε καν συνειδητή επίγνωση.

Advertisment

Πώς θα σας φαινόταν αν ταξιδεύατε με τα μάτια της φαντασίας στην πραγματικότητα που ανέκαθεν ονειρευόσασταν; Αν οτιδήποτε για το οποίο ευχηθήκατε, μπορούσατε πια με ευκολία να το κατακτήσετε;

Ό,τι μπορείτε να δείτε, μπορείτε και να το υλοποιήσετε

Ο σπουδαίος ψυχολόγος Dr. Mike Dow, γνωστός και ως «ο θεραπευτής της Αμερικής», με το βιβλίο “Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου” ξυπνά μέσα σας εκείνον τον υπερ-ήρωα που είναι σε θέση να προκαλέσει θεαματική μετατόπιση σε σώμα, νου και πνεύμα. Η Τεχνική Οραματισμού για το Υποσυνείδητο, ή για συντομία η SVT, συνιστά ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, καθώς στην ουσία αποτελεί το πρώτο πρωτόκολλο που συνδυάζει την ύπνωση με τη CBT, την ενσυνειδητότητα, τον καθοδηγούμενο οραματισμό και τον οπτικοακουστικό συγχρονισμό.

Εφαρμόζοντας το παραπάνω πρόγραμμα, αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές σας, από τη στιγμή που αφυπνίζετε τον γίγαντα εαυτό σας. Να θυμάστε: Ό,τι μπορείτε να δείτε, μπορείτε και να το επιτύχετε. Τι θα λέγατε να παραγγείλετε απλώς ένα θαύμα;

«Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου»: Δείτε το και θα το αποκτήσετε!

Ξαναγράφοντας τις αναμνήσεις του παρελθόντος

Ο άνθρωπος διαθέτει αντίληψη κυρίως του συνειδητού νου. Όμως, τα κανάλια του συνειδητού συνιστούν ευλογία και κατάρα. Συλλογιστείτε το: προικιστήκατε με λογική σκέψη και αναλυτική ικανότητα, μα οι αμφιβολίες και η υπερανάλυση συχνά σας εξουθενώνουν.

Αντίθετα, το υποσυνείδητο αντιστοιχεί στον κρυμμένο θησαυρό σας, που επεξεργάζεται τις πληροφορίες αβίαστα και αυτόματα. Είναι όλα εκείνα τα μέρη του νου για τα οποία δεν διαθέτετε καν επίγνωση. Απενεργοποιώντας τις άμυνες σας, καταφέρνετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις θεραπευτικές σας δυνάμεις, αναβαθμίζοντας κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας.

Πώς θα σας φαινόταν αν αφήνατε πίσω όσες τραυματικές αναμνήσεις υπονομεύουν την πορεία σας; Η SVT σας βοηθά να ανακαλύψετε τα σημεία που έχετε κολλήσει και τις αναμνήσεις που συνδέονται με αυτά. Και έπειτα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω, προκειμένου να ξαναγράψετε τη σκηνή.

Ας υποθέσουμε πως κυριεύεστε από την εμμονική σκέψη του πρώην συντρόφου σας. Μάλιστα, ο πόνος είναι τόσο βαθύς ώστε δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε ακόμη και στην εργασία σας. Για να απαλλαγείτε από μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάμνηση χρειάζεται να την ανακαλέσετε ξανά στη μνήμη σας. Δείτε την ως μια ταινία: προσθέστε σε αυτήν μια πιο χαρούμενη μουσική και ίσως και λίγο χρώμα στο τοπίο που διαδραματίζεται ή κάποιες χιουμοριστικές ατάκες στους διαλόγους. Μην ξεχνάτε: Εσείς γράφετε το σενάριό σας. Γιατί λοιπόν να μην παρέμβετε στην εξέλιξή του, κάνοντάς το να λειτουργεί προς όφελός σας;

Εμφυτεύοντας στο νου σας θετικές ιδέες

Και τι γίνεται με όλες εκείνες τις αρνητικές πεποιθήσεις που λειτουργούν ως τροχοπέδη στη διαδρομή σας; Δε θα ήταν εκπληκτικό αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από την τυραννία τους; Μέσω της Τεχνικής Οραματισμού για το Υποσυνείδητο, υποβάλλετε στον εαυτό σας συναρπαστικές θετικές ιδέες!

Θυμηθείτε τον περίφημο κλέφτη ονείρων, Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία Inception. «Από τη στιγμή που μια ιδέα έχει φυτρώσει στον εγκέφαλο, είναι σχεδόν αδύνατον να ξεριζωθεί από εκεί» έλεγε. Και είχε απόλυτο δίκιο! Γιατί λοιπόν να μην εμφυτεύσετε στο νου σας την ιδέα πως είστε ένας αξιαγάπητος σύντροφος, ένας ικανότατος συνεργάτης, ένας αξιοθαύμαστος οραματιστής;

Και αν συγκαταλέγεστε στους τυχερούς, που βιώσατε ένα ευτυχισμένο παρελθόν, πόσο υπέροχο θα ήταν να συνειδητοποιούσατε σε βάθος ότι οι αποθηκευμένες αναμνήσεις συναρμολογήθηκαν προκειμένου να διαμορφώσουν τον ταλαντούχο άνθρωπο που είστε σήμερα; Αφήστε το γενναιόδωρο και συμπονετικό σας υποσυνείδητο να αναλάβει τα ηνία της ζωής σας, να σας υπενθυμίσει τα δυνατά σας σημεία, να σας μεταφέρει το συναίσθημα μιας εποχής όπου νιώθατε απόλυτα πλήρεις. Απλώς εμπιστευτείτε το!

Το άγχος και ο φόβος

Η SVT συμβάλλει στη μείωση του άγχους και του φόβου σας. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι τρέμετε το αεροπλάνο. Και αν στο εξής συνδέατε τον ήχο της απογείωσής του με το πέταγμα ενός πουλιού προς την ελευθερία, πόσο διαφορετική θα αποδεικνυόταν η εμπειρία της πτήσης;

Θυμηθείτε πως η τεχνική οραματισμού για το υποσυνείδητο ισοδυναμεί με μια εικονική πραγματικότητα, καθώς ξεγελάει τον εγκέφαλό σας κάνοντάς τον να πιστεύει πως έχει ήδη υλοποιήσει εκείνο για το οποίο έτρεμε. Δείτε τον εαυτό σας να μπαίνει στο αεροπλάνο γεμάτος ενθουσιασμό: πια είστε ήδη εκεί!

Και πόσο λυτρωτικό θα ήταν αν νοηματοδοτούσατε την εμπειρία του φόβου σας, ανακαλύπτοντας την αληθινή πηγή προέλευσής του; Ο συνάδερφος από το γραφείο σας εξωθεί στα όριά σας απλώς γιατί είναι εξαιρετικά ενοχλητικός; Σκεφτείτε το καλύτερα: ποια επικριτική φωνή του μακρινού παρελθόντος σας θυμίζει;

Το ηχητικό υλικό που συνοδεύει το βιβλίο θα σας επιστρέψει να βιώσετε την εμπειρία με όλο σας το είναι.

O εμψυχωτής και ο θεραπευτής κατοικούν μέσα σας

Αν το αφουγκραστείτε, το υποσυνείδητο λειτουργεί προς όφελός σας. Αποδεικνύεται ο απρόσμενος σύμμαχος που βελτιώνει τη διάθεσή σας, αφού ο εγκέφαλος σας στην ουσία αποφασίζει από ποια οπτική γωνία θα φιλτράρει τα γεγονότα κάθε χρονικής στιγμής.

Γιατί να μην επιμείνετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής; Και πόσο πιο εύκολο θα ήταν αυτό, αν σταματούσατε να παρατηρείτε όσους παράγοντες πυροδοτούν την δυσθυμία σας, αν ξαφνικά μετατρέπατε τα αρνητικά σχόλια σε ασυναρτησίες, εστιάζοντας μόνο στα επιδοκιμαστικά;

Με τη βοήθεια της SVT έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε και τις δυσλειτουργικές συνήθειες σας με κάποιες πολύ πιο εποικοδομητικές. Ενδεχομένως να σας φαίνεται ακατόρθωτο να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά αυτό θα αποδεικνυόταν εξαιρετικά εφικτό αν στο εξής αντιλαμβανόσασταν τον καπνό ως μια απωθητική μυρωδιά.

Σωστά το καταλάβατε: το υποσυνείδητο μεταβάλλει τις αισθήσεις σας. Ξυπνά, όμως, και τον σοφό θεραπευτή μέσα σας: μιλήστε στα κύτταρα και στους ιστούς σας, στα όργανά σας, σε ολόκληρο το σύστημά σας, και παροτρύνετέ τα να λειτουργούν υπέρ σας, ενισχύοντας την υγεία σας και επιταχύνοντας την ίασή σας, εάν τυχόν αντιμετωπίζετε κάποια μορφή ασθένειας.

Και έπειτα γεμίστε το μυαλό σας με φωνές που σας εμπνέουν και σας ενθαρρύνουν, σας επικροτούν και σας ενδυναμώνουν. Αισθανθείτε την επιτυχία. Πιστέψτε την τόσο βαθιά που κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο προς την υλοποίηση του οράματός σας.

Ξεκλειδώνοντας τα συρτάρια των δυνατοτήτων σας

Ο Dr Mike Dow στο βιβλίο “Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου” από τις εκδόσεις Διόπτρα -με πρόλογο του δρα Daniel Amen, ψυχιάτρου και ειδικού διαταραχών εγκεφάλου- μας συστήνει ένα εκπληκτικό εργαλείο ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης και καθίσταται η γέφυρα μας για εκείνη τη φωτεινή ζωή που μας περιμένει στην άλλη πλευρά του φόβου.

Εφαρμόζοντας το πρωτοποριακό πρόγραμμα SVT αλλάζουμε την αντίληψή μας για τον χώρο και τον χρόνο, αναδομώντας σώμα, νου και πνεύμα. Πια ηρεμούμε, συνειδητοποιώντας βαθιά πως το υποσυνείδητο συνιστά τον φύλακα άγγελό μας, που μόλις συνδεθούμε μαζί του μας καθοδηγεί με ασφάλεια. Και τα συρτάρια εκείνου του δωματίου έχουν πια ξεκλειδώσει. Όπως και αυτά των απύθμενων δυνατοτήτων μας!

Προσοχή: Οι ηχογραφήσεις αφορούν διαλογισμό/ασκήσεις οραματισμού και αυτό τις καθιστά ακατάλληλες για χρήση κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή του χειρισμού βαρέων μηχανημάτων.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση