,

Στους φίλους που είναι πάντα εκεί για μας ακόμα κι όταν δεν είμαστε εκεί για τον εαυτό μας

Πάντα θα σας αγαπάμε περισσότερο.

Στους φίλους που είναι πάντα εκεί για μας ακόμα και όταν δεν είμαστε εκεί για τον εαυτό μας

Στους φίλους που μένουν ξύπνιοι και μας ακούνε να μιλάμε για την ερωτική μας ζωή, επανειλημμένα: Σας ευχαριστώ.

Ξέρω ότι κάποιες μέρες μπορεί να θέλετε να μου φωνάξετε ή να με πιάσετε από τους ώμους και να με ταρακουνήσετε. Ίσως μερικές φορές να το κάνετε. Θέλετε να μας πείτε να μιλήσουμε για κάτι, για οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό το αγόρι, ή αυτό το άλλο αγόρι, ή πάλι εκείνο το άλλο αγόρι.

Advertisment

Το ξέρουμε. Πιστέψτε μας, το ξέρουμε. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες μέρες ευχόμαστε να μπορούσαμε να μην ασχολούμαστε ούτε εμείς. Ωστόσο, υπήρξατε ένα τόσο ασφαλές μέρος για εμάς, και δεν θα καταφέρουμε ποτέ να σας ευχαριστήσουμε αρκετά. Να ξέρετε ότι τίποτα από όσα κάνετε δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε που ξενυχτάτε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ εμείς λέμε την ίδια ιστορία για εκατοστή φορά, προσπαθώντας να δούμε αν μας διαφεύγει κάποιο αόριστο νόημα (μάλλον δεν μας διαφεύγει). Σας ευχαριστούμε που μας αφήνετε να σας στέλνουμε στιγμιότυπα οθόνης από μηνύματα εκείνου του αγοριού που και οι δύο ξέρουμε ότι δεν θα έπρεπε να στέλνουμε μηνύματα εξ αρχής.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όταν το χρειαζόμαστε, αλλά και που μας λέτε την ωμή αλήθεια όταν θέλουμε να επιστρέψουμε στους ίδιους ανθρώπους που μας προκαλούν μόνο πόνο. Σας ευχαριστούμε που είστε ο ώμος για να κλαίμε όταν επιστρέφουμε σε αυτά τα αγόρια τελικά.

Advertisment

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε συμβουλές και μας λέτε τι αξίζουμε όταν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε μόνες μας. Σ’ ευχαριστούμε που είσαι η γυναίκα-σύμμαχός μας και μας κρατάς μακριά από λάθη που σίγουρα θα κάναμε μόνες μας.

Σε ευχαριστούμε που δεν μας αφήνεις να συμβιβαστούμε όταν ενθουσιαζόμαστε με κάποιον που δεν αξίζει τον χρόνο μας. Σ’ ευχαριστούμε που μας βοηθάς να μαζέψουμε τα κομμάτια μας αφού διαλυθούμε από κάποιον άλλο.

Σε ευχαριστούμε που δεν απομακρύνεσαι όταν ξέρουμε ότι εύκολα θα μπορούσες να απογοητευτείς μαζί μας. Πάνω απ’ όλα, σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε ό,τι κι αν συμβεί.

Σας ευχαριστούμε που είστε η καλύτερη εκπροσώπηση της αγάπης και των σχέσεων που θα μπορούσαμε ποτέ να γνωρίσουμε – και πιθανώς θα γνωρίσουμε ποτέ σε αυτή τη ζωή. Είστε το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ, και παρά το πόσο πολύ μιλάμε για τα αγόρια, να ξέρετε ότι αγαπάμε εσάς και τη φιλία σας πολύ περισσότερο.

Πάντα θα σας αγαπάμε περισσότερο.

Lacey Ramburger

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ένα μωσαϊκό η ζωή, με χαρές και λύπες
Πέρασαν δώδεκα μήνες από τότε που εγκληματικά σιώπησαν οι φωνές
Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι για να μπορέσεις να τους ξαναβρείς

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση