,

«Ελλάδα… θα θέλεις να μείνεις για πάντα»: Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ με πρωταγωνιστή τον Όττο!

Πρωταγωνιστής είναι ο Όττο, ένας Αυστριακός που επισκέφθηκε πριν από χρόνια τη χώρα μας και επέλεξε να μείνει για πάντα!

«Ελλάδα… θα θέλεις να μείνεις για πάντα»: Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ με πρωταγωνιστή τον Όττο!

Σε μια όμορφη, δροσερή, και πάνω από όλα πραγματική ιστορία βασίζεται η νέα καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με motto «Ελλάδα… θα θέλεις να μείνεις για πάντα».

Πρωταγωνιστής του αληθινού σεναρίου είναι ο Όττο, ένας Αυστριακός που επισκέφθηκε πριν από χρόνια τη χώρα μας για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι, όμως «αιχμαλωτίστηκε» από το συναίσθημα που του δημιούργησε η Ελλάδα και επέλεξε να μείνει για πάντα.

Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία, η οποία δεν είναι και η μόνη στη χώρα μας. Έτσι, με επίκεντρο τις ομορφιές της το νέο spot φιλοδοξεί να δείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος προορισμός εκατομμυρίων επισκεπτών.  Είναι ο τόπος που τους επανασυνδέει με όλα όσα είναι σημαντικά για εκείνους. Είναι πολύ απλά, η απαραίτητη στάση για να επανεκτιμήσουν την αξία της ζωής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι η Ελλάδα είναι το νούμερο 5 τουριστικό brand στον πλανήτη, ενώ αναφερόμενος στο concept του νέου spot ανέφερε:

«Βρήκαμε με τον ΕΟΤ τον Ότο, που είναι Αυστριακός και μας είπε την ιστορία του. Ήρθε πριν από 20 χρόνια στην Ελλάδα, για λίγο και τελικά ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε κι έμεινε για πάντα. Μένει στο σπίτι που βλέπετε στο σποτ, στη Μήλο».

Ο υπουργός Τουρισμού συνεχάρη τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την προσπάθειά αυτή, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά «χτυπάει» στο συναίσθημα του ταξιδιώτη. Αισθανόμαστε ότι είναι ένας ωραίος τρόπος να προβάλλουμε τη χώρα και πέρα από τον τουρισμό», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Οι ψηφιακοί νομάδες είναι εδώ

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και τους ψηφιακούς νομάδες, το νέο τουριστικό trend που αναδείχθηκε μέσα από την πανδημία και αφορά ανθρώπους που εργάζονται με τηλεργασία ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους. Οι πολυεθνικές εταιρείες στέλνουν προσωπικό για ΄6 μήνες σε έναν ελκυστικό προορισμό προκειμένου να εργάζονται από εκεί με καλύτερη ψυχολογία και υψηλότερη απόδοση,

Στην Ελλάδα υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για καλύτερο και πιο φτηνό δίκτυο και σε επαγγελματίες του τουρισμού σε Ηράκλειο, Καλαμάτα και Σύρο, παρέχοντας τη δυνατότητα να έρθουν off season επαγγελματίες από το εξωτερικό, να μένουν στη χώρα μας. «Αυτό είναι προστιθέμενη αξία για την χώρα μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ Κικίλιας

Τέλος μιλώντας για τις προβλέψεις σχετικά με την πορεία του Ελληνικού τουρισμού τη φετινή χρονιά είπε ότι τα νούμερα μέχρι στιγμής είναι πολύ δυνατά και πολύ ισχυρά. Το ταμείο όμως θα γίνει στο τέλος του 2022..

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε