,

Be Life: Τα φυσικά συμπληρώματα που «διορθώνουν» τις ελλείψεις του οργανισμού

Τα φυσικά συμπληρώματα Be Life υπηρετούν τη φιλοσοφία για ολιστική προσέγγιση και προσδίδουν στον οργανισμό τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.

Be Life: Τα φυσικά συμπληρώματα που «διορθώνουν» τις ελλείψεις του οργανισμού

Τα διαδοχικά σοκ με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι οι κάτοικοι όλου του πλανήτη τα τελευταία χρόνια (των συναπτών κρίσεων, σε όλα τα επίπεδα), έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην υγεία μας -είτε είναι η σωματική, είτε η ψυχική. Μετά την οικονομική κρίση, ήρθε η πανδημία που τη διαδέχθηκε η ενεργειακή κρίση, η οποία είχε ως συνέπεια νέα οικονομική κρίση. Όσο και αν προσπαθούμε να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, τα δεδομένα που καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι πάντα πάρα πολλά, ενώ συχνά ανανεώνονται.

Κάπως έτσι, το κλισέ “πάνω από όλα, υγεία” έχει γίνει το moto όποιου δίνει τον αγώνα του για να διαφυλάξει το μόνο πράγμα που του επιτρέπει να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή εξαρτάται από τα επίπεδα της κυτταρικής μας λειτουργίας. Και η ορθομοριακή διατροφή είναι ένα ‘όπλο’ που όλοι μπορούμε να προσθέσουμε στις ‘φαρέτρες’ μας.

Advertisment

Τα φυσικά συμπληρώματα Be Life που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της KML Medigroup υπηρετούν τη φιλοσοφία για ολιστική προσέγγιση του ατόμου, με τα φυτικής προέλευσης προϊόντα της να προσδίδουν στον οργανισμό τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και στοιχεία που τον προστατεύουν -πάντα στη σωστή δοσολογία.

Πιο συγκεκριμένα, διορθώνουν αποτελεσματικά τις ελλείψεις και τις περίσσειες του καθενός μας, ανάλογα με την ηλικία, τις δραστηριότητες και άλλους σχετικούς παράγοντες. Δίνουν τη δυνατότητα στα κύτταρα να λειτουργούν σωστά και βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξικών.

Έχει ιδιαίτερη σημασία να γνωρίζετε πως η ΚML Medigroup δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής και εξαγωγής ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων περιποίησης και ιατροτεχνολογικών συσκευών που διατίθενται στην εγχώρια, όπως και στη διεθνή αγορά.

Advertisment

Τα προϊόντα της εταιρίας έχουν πιστοποιήσεις Demeter (με βιοδυναμική καλλιέργεια οι αγρότες κατασκευαστές της Demeter πετυχαίνουν πολύ περισσότερα από όσα ορίζει ο κανονισμός της ΕΕ, για τα βιολογικά προϊόντα -κάτι που ωφελεί την ποιότητα των τροφίμων καθώς και το περιβάλλον) και Organic Agriculture (η βιολογική γεωργία είναι σύστημα που βασίζεται στη διαχείριση του οικοσυστήματος και όχι στις εξωτερικές γεωργικές εισροές).

Σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών και τοπικών διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα για καταναλωτές σε αρκετές χώρες.

Τι περιλαμβάνουν τα φυσικά συμπληρώματα Be Life

Πριν περάσουμε στη λίστα με τα καινοτόμα και αποτελεσματικά φυσικά συμπληρώματα της KML Medigroup, είναι χρήσιμο να αναφερθεί επίσης πως το εργαστήριο Bio-Life υπήρχε πρωτοπόρο στους κλάδους της βιολογικής διατροφικής θεραπείας και της φυτοθεραπείας, από τη δεκαετία του 1980 -όταν ιδρύθηκε στο Βέλγιο.

Γρήγορα έγινε φορέας αναφοράς ως εργαστηριακός παραγωγός και σχεδιαστής συμπληρωμάτων διατροφής απαράμιλλης ποιότητας -έχοντας υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση του ατόμου.

Η 100% βελγική, οικογενειακή και περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία παραγωγής επιλέγει τις πρώτες ύλες της από συνεργαζόμενους παραγωγούς. Στη συνέχεια αναπτύσσει τις δικές της μορφοποιήσεις εντός του εργαστηρίου της. Τα προϊόντα, τα οποία είναι βέλτιστης ποιότητας χάρη στους αυστηρούς ελέγχους κατά τη διάρκεια όλων των διαδικασιών παραγωγής και κατασκευής, σχεδιάζονται εκεί, με βάση στοιχεία που υπάρχουν στη φύση ή στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι συσκευασίες και οι περιέκτες των προϊόντων πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσον αφορά τη βιομηχανική κομποστοποίηση, όπως τίθενται εναντίον της πλαστικής ρύπανσης. Είναι 100% φυτικά κατασκευασμένες, με βάση το άμυλο δημητριακών, που προωθεί την πολιτική της τοπικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Επίσης, υπάρχει μειωμένη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγή.

Πάμε τώρα, και στις κατηγορίες των προϊόντων που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες.

Οι βιταμίνες

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Στην KML Medigroup θα βρείτε αυτές που διασφαλίζουν τις απαραίτητες λειτουργίες (ανάπτυξη, όραση, διέγερση της δημιουργίας του DNA, αντιοξειδωτική δράση κα).

Για το ανοσοποιητικό και για ενίσχυση της ενέργειας, υπάρχει το Acerola 750. Πρόκειται για συνδυασμό δύο μορφών βιταμίνης C με εκχύλισματα βιολογικού σιτάκε και ασβαγκάντας, που ενισχύει το ανοσοποιητικό ώστε να λειτουργεί σωστά και τις φυσικές αντιστάσεις του οργανισμού ενάντια στην καταπόνηση, ενώ δρα θετικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα ενισχύοντας την ευεξία και την ενέργεια.

Το B Complex προσφέρει ισορροπημένη παροχή συμπλέγματος βιταμινών B, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του οργανισμού και, ειδικότερα, του νευρικού συστήματος.

Το Natur-D 2000 βοηθά στην υγεία των οστών και των δοντιών και το ανοσοποιητικό. Διαθέτει βιταμίνη D3 φυσικής προέλευσης που είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια των χειμερινών περιόδων με χαμηλή ηλιοφάνεια, όταν η έλλειψη βιταμίνης D αυξάνει τους κινδύνους κρυολογήματος. Η πρακτική δοσολογία είναι προσαρμοσμένη σε άτομα με ισχυρή έλλειψη βιταμίνης D (πχ γυναίκες, άτομα ηλικίας 50 χρόνων και πάνω και αθλητές -μεταξύ άλλων).

To Vitamine B12 Plus διαθέτει τον εξαιρετικό συνδυασμό της βιταμίνης B12 με τη βιταμίνη B9, στη δραστική μορφή τους. Η βιταμίνη 12 βοηθά στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, τη μείωση της κόπωσης και τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Το Vit C Quatro περιέχει το συνδυασμό βιταμίνης C με ουδέτερο pH, βιταμίνης D3 και σιτάκε. Βοηθά στη μείωση της κόπωσης κατά τη διάρκεια ή και έπειτα από έντονη φυσική άσκηση και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα μέταλλα

Η διατροφή μας θα έπρεπε να είναι αρκετή, για να μας δίνει κάθε μέρα τις ποσότητες των μεταλλικών στοιχείων που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Παράγοντες όπως το άγχος και οι κακές διατροφικές συνήθειες, μειώνουν την πρόσληψη αυτών των στοιχείων. Οι ελλείψεις που δημιουργούνται μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες στην ψυχο-φυσιολογική ισορροπία του οργανισμού.

Τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία Be-Life δρουν ως «υλικά κατασκευής» και διασφαλίζουν την καλή λειτουργία των κυττάρων του ατόμου.

Το Fe Complex ενισχύει το μεταβολισμό και τονώνει τον οργανισμό, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση της υπερκόπωσης, χάρη στο σίδηρο και τις βιταμίνες Β2, Β9 και Β12 που βοηθούν στη σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Το Magnesium Quatro 900 έχει τρία συμπληρωματικά άλατα του μαγνησίου υψηλής αφομοίωσης, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Προτείνεται για όσους θέλουν χαμηλότερα επίπεδα κόπωσης, καλύτερη λειτουργία του νευρικού συστήματος, φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό, καλή μυϊκή λειτουργία, φυσιολογικές ψυχολογικές λειτουργίες και γερά οστά και δόντια.

Το Zn B6 Magnum διαθέτει όλα τα οφέλη του ψευδάργυρου, καθώς και των βιταμινών Β που συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών και στη διαχείριση του άγχους, Ο ψευδάργυρος ενισχύει τη γονιμότητα και τη φυσιολογική αναπαραγωγή.

Τα σύμπλοκα

Κάθε ένα από τα σύμπλοκα προϊόντα Be-Life, βασίζεται σε μια απλή αρχή: στην επιλογή στοιχείων, φυτών, μεταλλικών στοιχείων, βιταμινών, αμινοξέων, τα οποία συμβάλλουν μαζί και το καθένα με τον δικό του τρόπο, στην επίτευξη του επιθυμητού στόχου. Η ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της ομαδοποίησης είναι η δημιουργία μιας μοναδικής συνέργειας, η οποία αυξάνει την απορροφητικότητα και πολλαπλασιάζει τη δραστικότητα καθενός από τα συστατικά του συμπλόκου.

Το Anti-Stress 600 βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών και στη διαχείριση του άγχους και της εξουθένωσης , χάριν των τεσσάρων συμπληρωματικών αλάτων του μαγνησίου, L-ταυρίνη και βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, Β8 και Β12.

Το Be-Col 1400 έχει μαγιά κόκκινου ρυζιού και σε συνδυασμό με φυτικές στερόλες, την L-χολίνη και το συνένζυμο Q10 μας βοηθούν να διατηρήσουμε φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης και λιπιδίων, ευνοούν την πέψη και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Το Hair & Nail διαθέτει μοναδικό συνδυασμό αμινοξέων, μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών που ενισχύουν τη δομή των νυχιών και των μαλλιών, ενώ ευνοούν και την ανάπτυξη τους.

Το Mentagin  ‘απευθύνεται’ στο μυαλό μας. Έχει σίδηρο που συμβάλλει στην ενίσχυση της γνωσιακής λειτουργίας, Ginkgo Biloba που ενισχύει την καλή λειτουργία της μνήμης και βιταμίνη Β5 που υποστηρίζει τη νοητική απόδοση.

Το Mineral Vit Magnum διαθέτει 25 θρεπτικά συστατικά -φυτικά, μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και βιταμίνες-, που συμβάλλουν στο ενεργειακό μεταβολισμό, τη μείωση της κόπωσης, τη διέγερση των φυσικών αμυνών, την καλή ορμονική δραστηριότητα και τη γονιμότητα.

Αν θέλετε ήσυχο ύπνο, η λύση είναι το Relax Night. Ο συνδυασμός της πασιφλόρας και της L-τρυπτοφάνης (έχουν ηρεμιστικές ιδιότητες) με τις βιταμίνες Β6, Β3 και Β1 (βοηθούν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και επιδρούν φυσικά για έναν ήρεμο και χαλαρωτικό ύπνο), εγγυάται το αποτέλεσμα.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Φλούδες λεμονιού: Πώς μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε zero waste μπαχαρικό
Οι πιο μολυσμένες χώρες το 2023 | Οι περιοχές της Ελλάδας με την χειρότερη ποιότητα αέρα
Τιτάνας: Οι αμμόλοφοι στον δορυφόρο του Κρόνου είναι θρυμματισμένα φεγγάρια
Ελαφοκομείο Ρόδου: Βρέθηκαν δεκάδες νεκρά και παρατημένα ελάφια | Σκληρές εικόνες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση