We do care pet: Η ασφάλιση κατοικιδίων είναι πλέον γεγονός και αξίζει!

Η ασφάλεια του κατοικίδιου σκύλου ή γάτας σου, θα σε βοηθήσει στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν για τη θεραπεία κάποιας ασθένειας ή κάποιου

We do care pet: Η ασφάλιση κατοικιδίων είναι πλέον γεγονός και αξίζει!

Στην Ελλάδα η ασφάλεια σκύλου και γάτας είναι κάτι που πρόσφατα άρχισε να αποκτά ζήτηση. Αρκετές πλέον ασφαλιστικές εταιρείες  παρέχουν ασφάλεια υγείας κατοικίδιου.

Η ασφάλεια του κατοικίδιου σκύλου ή γάτας σου, θα σε βοηθήσει στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν για τη θεραπεία κάποιας ασθένειας ή κάποιου τραυματισμού. Οι περισσότερες γάτες και σκύλοι, κάποια στιγμή στη ζωή τους, θα χρειαστούν θεραπεία για μια ασθένεια ή τραυματισμό.

Advertisment

Έτσι, κλείνοντας ασφάλεια σκύλου ή γάτας, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για τα έξοδα. Μπορείς να προνοήσεις για τη σωματική και ψυχική ευεξία του σκύλου, της γάτας ή άλλου τετράποδου φίλου, μέσα από τα ειδικά ασφαλιστήρια που υπάρχουν για κατοικίδια ζωάκια!

Ποια έξοδα καλύπτει η ασφάλεια υγείας και η ασφάλεια ζωής σκύλου/γάτας;

Δαπάνες νοσηλείας

Καλύπτονται οι δαπάνες που θα προκύψουν για τη νοσηλεία του κατοικίδιού σου.

Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες

Καλύπτονται δαπάνες που θα προκύψουν για εξετάσεις, αμοιβές ιατρών, θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του κατοικίδιου.

Advertisment

Αποζημίωση για απώλεια ζωής κατοικίδιου

Σε περίπτωση ξαφνικής απώλειας της ζωής του σκύλου ή της γάτας, λαμβάνεις ένα ποσό ως αποζημίωση.

Η ηλικία του κατοικίδιου επηρεάζει την ασφάλεια υγείας σκύλου/ γάτας;

Καθώς η γάτα ή ο σκύλος μεγαλώνει, είναι πιο πιθανό να υποφέρει από ασθένειες, όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους. Για την ασφαλιστική εταιρεία, ένα ζωάκι μεγαλύτερης ηλικίας συνιστά και μεγαλύτερο ασφαλιστικό “κίνδυνο”.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάποιες ασφαλιστικές αλλάζουν τους όρους, για να αποκλείσουν τον θάνατο από ασθένεια, όταν το κατοικίδιο μεγαλώνει. Έτσι, για μια μεγαλύτερη γάτα ή σκύλο, διάβασε προσεκτικά τις καλύψεις. Σε γενικές γραμμές οι ασφάλειες κατοικίδιων ζώων είναι φθηνές, αλλά μία “ύποπτα” φθηνή ασφάλεια κατοικίδιου, μπορεί να μην σε καλύψει επαρκώς.

Ανάλογα με την ασφαλιστική που θα επιλέξεις θα βρεις πακέτα ασφάλειας για:

  • Τον σκύλο σου
  • Τη γάτα σου
  • Το κουνέλι σου

Σε περίπτωση που έχεις κάποιο άλλο ζωάκι, μίλα με την ασφαλιστική εταιρεία που προτιμάς και ο τετράποδος φίλος σου σίγουρα θα βρει τη δική του ασφάλεια, ένα πακέτο εξειδικευμένης φροντίδας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)
Το προσδόκιμο ζωής των κατοικιδίων αυξάνεται. Και υπάρχει λόγος για αυτό...

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση