,

“Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος” | Ο συγγραφέας, James Norbury, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο James Norbury, συγγραφέας του βιβλίου Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος , που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, έρχεται για πρώτη φορά

"Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος" | Ο συγγραφέας, James Norbury, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο James Norbury, συγγραφέας του βιβλίου Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος , που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Advertisment

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ώρα 20:30, o James Norbury θα βρεθεί στο Public Café Συντάγματος, όπου θα συζητήσει με τον Σάββα Πούμπουρα, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο Το ταξίδι του Πάντα και του Δράκου, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Ο συγγραφέας και καλλιτέχνης James Norbury ξεκίνησε την εικονογράφηση των περιπετειών του Μεγάλου Πάντα και του Μικρού Δράκου αντλώντας έμπνευση από τη βουδιστική φιλοσοφία, για να μοιραστεί τις ιδέες που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές. Στο νέο του βιβλίο οι δύο αγαπημένοι φίλοι ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές του χρόνου.

Στον δρόμο τους, μέσα στη φύση, συχνά χάνονται και, ενώ δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, συναντούν πολλά υπέροχα αξιοθέατα, τα οποία δεν θα είχαν ανακαλύψει ποτέ, αν είχαν πάρει τον σωστό δρόμο. Οι δυο τους εξερευνούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τις δυσκολίες που μας ενώνουν και την ευτυχία. Στη φύση μαθαίνουν να ζουν τη στιγμή, εξοικειώνονται με την αβεβαιότητα και βρίσκουν τη δύναμη να ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής μαζί. «Ίσως τελικά το να χάσεις τον δρόμο σου είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί». Ο James Norbury μας μαθαίνει ότι σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.

Advertisment

Ο James Norbury είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας και εικονογράφος και αγαπάει ιδιαίτερα τη φύση και τα ζώα. Γεννήθηκε στο Forest of Dean και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του γράφοντας και ζωγραφίζοντας. Σπούδασε Ζωολογία και μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο μετακόμισε στην Ιρλανδία. Από εκεί ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο ζώντας στο Νιούκαστλ, στο Σουόνσι και στο Τσέλτεναμ, μερικές φορές μένοντας ακόμα και σε ένα μικρό σκάφος. Τώρα ζει στο Σουόνσι με τη γυναίκα του και τις επτά γάτες τους. Είναι εθελοντής στο τοπικό καταφύγιο ζώων.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση