,

Σκύλος θρηνεί για τον τετράποδο φίλο του και αρνείται να φύγει από το πλευρό του! (βίντεο)

Ολόκληρη την Ελλάδα συγκίνησε ένα βίντεο που κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν

Σκύλος θρηνεί για τον τετράποδο φίλο του και αρνείται να φύγει από το πλευρό του! (βίντεο)

Ολόκληρη την Ελλάδα συγκίνησε κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που κάνει ακόμα και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν με τον θρήνο ενός σκύλου για τον σκοτωμένο φίλο του.

Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως γράφεται, αυτοκίνητο χτύπησε τον ένα σκύλο ο οποίος έχασε τη ζωή του. Ο φίλος του όμως δεν έφευγε από κοντά του, έμενε δίπλα του και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει.

Advertisment

Το βίντεο το κατέγραψε η αθλήτρια του βόλεϊ, Νίκη Μανωλάκη αναφέροντας στην ανάρτησή της:

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Από ό,τι είδα, ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτή τη στιγμή…»

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Tiktoker έσωσε σκύλο που τον βρήκε στη θάλασσα στα ανοιχτά της Πάρου!
Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση