Η απίστευτη μεταμόρφωσή του Brendan Fraser για την ταινία «Η Φάλαινα» που κάνει αίσθηση στα φετινά βραβεία Όσκαρ!

Η μεταμόρφωση του ηθοποιού απαιτούσε έως και έξι ώρες την ημέρα και 300 κιλά προσθετικών

Η απίστευτη μεταμόρφωσή του Brendan Fraser για την ταινία «Η Φάλαινα» που κάνει αίσθηση στα φετινά βραβεία Όσκαρ!

Ο Μπρένταν Φρέιζερ μετά από χρόνια απουσίας, φέτος κυριαρχεί στα κινηματογραφικά βραβεία με την ερμηνεία του στην ταινία «Η φάλαινα». Ο 54χρονος ηθοποιός έλαβε λαμπρές κριτικές για τον ρόλο του στην ταινία ως καθηγητή αγγλικής λογοτεχνίας που ζυγίζει 272 κιλά και θέλει να επανασυνδεθεί με την έφηβη κόρη του.

Μάλιστα ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Critics Choice Awards, ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και BAFTA, ενώ έχει υποψηφιότητα και για τα φετινά Οσκαρ.

Advertisment

Μετά την κυκλοφορία και την επιτυχία του The Whale σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι και πρωταγωνιστή τον Μπρένταν Φρέιζερ, η εταιρεία παραγωγής A24 κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τονίζει τη φυσική μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή. Το κλιπ timelapse δείχνει μια ομάδα καλλιτεχνών να εφαρμόζουν μακιγιάζ και προσθετικά στον Fraser καθώς περνάει την ώρα κοιτάζοντας στο τηλέφωνό του.

Για να παρουσιάσει πιστά τον χαρακτήρα των 272 κιλών, ο Μπρένταν Φρέιζερ ουσιαστικά πήρε βάρος για τον ρόλο και περνούσε από έξι ώρες μακιγιάζ κάθε μέρα. Για να παίξει τον απομονωμένο και νοσηρά παχύσαρκο καθηγητή Αγγλικών, ο Φρέιζερ φορούσε χοντρά προσθετικά που έκαναν τα γυρίσματα εξαιρετικά δύσκολα για τον ηθοποιό.

Επιπλέον, ο Fraser πέρασε αρκετούς μήνες εκπαίδευσης από έναν προπονητή χορού για να απεικονίσει τη ρεαλιστική κίνηση ενός υπέρβαρου ατόμου. Ο Φρέιζερ εξέφρασε ότι ήθελε να μεταφέρει πιστά τη ζωή όσων πάσχουν από παχυσαρκία, συμβουλευόμενος τον Συνασπισμό Δράσης για την Παχυσαρκία για να μάθει περισσότερα για τη σωματική και ψυχική κατάσταση των πληγέντων.

Advertisment

Παρακολουθήστε το βίντεο του A24 που δείχνει τη φυσική μεταμόρφωση του Brendan Fraser για το “The Whale”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A24 (@a24)

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω» | Καρλ Γιουνγκ
Μαντώ Μαυρογένους: Η φλογερή επαναστάτρια και φεμινίστρια του 1821
«Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει» | Γ. Ρίτσος
95χρονος Έλληνας σπρίντερ πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στα 60μ. στο Ευρωπαϊκό βετεράνων

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση