,

Επιστημονικά στοιχεία επιβεβαιώνουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα του Qigong

Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψετε αυτή τη διαχρονική τεχνολογία για τον εαυτό σας!

Επιστημονικά στοιχεία επιβεβαιώνουν τα θεραπευτικά αποτελέσματα του Qigong

 

“Τι είναι ένα θαύμα; Είναι η συνειδητοποίηση του αδύνατου να είναι εφικτό και πραγματοποιήσιμο. Το Qigong είναι μια επιστήμη, καθώς και μια τέχνη για τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών για να συμβούν θαύματα.” | Απόσπασμα από την Σοφία του Qigong

Advertisment

Στην επιστήμη του Qigong, η θεραπεία από χρόνιες παθήσεις δεν είναι «θαύμα» με τον τρόπο που χρησιμοποιείται συχνά η λέξη. Η θεραπεία μπορεί να συμβεί με αυθόρμητο τρόπο με μια γρήγορη μετατόπιση του νου… ή ως αποτέλεσμα πολλής αφοσιωμένης πρακτικής. Και, ο καθένας μπορεί σκόπιμα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ενεργοποιήσει θαύματα για τον εαυτό του με αποδεδειγμένες πρακτικές και αφοσιωμένη συνείδηση.

Οι πρακτικές Zhineng Qigong (το Qigong που θεραπεύει με Σοφία) αντιπροσωπεύουν μια ριζικά διαφορετική τεχνολογία που η επιστήμη αρχίζει να εξερευνά και να κατανοεί – μια τεχνολογία που αφυπνίζει, μεταμορφώνει και ενσωματώνει ολόκληρο το σώμα μας chi – από το κυτταρικό στο πνευματικό – επιστρέφοντάς μας στη φυσική, υγιή και ισορροπημένη μας κατάστασή του να “είσαι”.

Αυτή η τεχνολογία επαναδιαμορφώνει τη φυσική, συναισθηματική και διανοητική/πνευματική ενέργεια που δεν ρέει ελεύθερα και βιώνεται ως πόνος και ταλαιπωρία, σε ενέργεια που ρέει ελεύθερα — φέρνοντας φυσικές καταστάσεις ευτυχίας, συμπόνιας, διαφάνειας και πληρότητας.

Advertisment

Έχετε αναρωτηθεί τι λέει η σύγχρονη επιστήμη για την πρακτική του Qigong; Το Zhineng Qigong είναι η πιο ευρέως ερευνημένη και δοκιμασμένη μορφή Qigong! Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, καθώς ο Δρ Pang (ιδρυτής του Zhineng Qigong) ανέπτυσσε το Huaxia Zhineng Qigong Training and Recovery Center, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως το νοσοκομείο Qigong χωρίς φάρμακα, δημοσιεύθηκε σημαντική επιστημονική έρευνα — περίπου 3.000 ερευνητικές εργασίες. Σε δύο δεκαετίες, το Κέντρο περιέθαλψε περισσότερους από 200.000 ασθενείς. Ένα δείγμα 2.088 ατόμων λήφθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών το 1998 στο Κέντρο στην Κίνα.

Από αυτή την ομάδα τεκμηριώθηκαν τα ακόλουθα εντυπωσιακά αποτελέσματα:

  • Θεραπευμένοι: 731 (35,01%)
  • Πολύ αποτελεσματικό: 488 (23,37%)
  • Αποτελεσματικό: 863 (41,28%)
  • Χωρίς επίδραση: 6 (0,29%)
  • Το συνολικό αποτελεσματικό ποσοστό ήταν 97%

Ακολουθούν άλλες πρόσφατες μελέτες που πρέπει να λάβετε υπόψη: Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Tufts και του UCLA Semel Institute for Neuroscience κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ολοκληρωμένες πρακτικές νου-σώματος όπως το Ζhineng Qigong έχουν θετικά αποτελέσματα στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος – επιβεβαιώνοντας ότι η εξάσκηση του Qigong μπορεί να επηρεάσει την έκφραση των γονιδίων και να μειώσει τη χρόνια φλεγμονή, τον πόνο και τη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Εάν έχετε υποφέρει από νευρολογική διαταραχή, θα χαρείτε να μάθετε ότι τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν με σιγουριά τα θετικά αποτελέσματα των ολιστικών θεραπειών νου-σώματος όπως το Ζhineng Qigong σε συμπτώματα όπως μυϊκός τρόμος και μυϊκή αδυναμία, τον συντονισμό χεριού-ματιού και τον συντονισμό ολόκληρου του σώματος, την ισορροπία και τη στάση του σώματος, καθώς και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της φαρμακευτικής θεραπείας και της θεραπείας αποκατάστασης.

Ή αν έχετε βιώσει αυτοάνοση ασθένεια, τότε θα ξέρετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα βασίζεται σε πολλά διαφορετικά όργανα και συστήματα, από το ήπαρ μέχρι τον μυελό των οστών και το αίμα. Το Ζhineng Qigong σάς δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύετε και να μειώνετε τα συμπτώματά σας, μετακινώντας ξανά το σώμα και το μυαλό με ήπια αποτελεσματικούς τρόπους, επιτρέποντας στη φυσική θεραπευτική ενέργεια να ρέει ελεύθερα και να επανασυνδέσετε όλα αυτά τα συστήματα μαζί.

Επιπλέον, μετά από ανασκόπηση πειραματικών μελετών 20 ετών, ιατροί ερευνητές δήλωσαν ότι «Υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η θεραπεία Qigong έχει ανασταλτική επίδραση στην ανάπτυξη του καρκίνου και βοηθά τους ασθενείς να αναρρώσουν από πολλές διαφορετικές ασθένειες ταυτόχρονα”. Η θεραπεία Qigong μπορεί να προσφέρει ένα ισχυρό συμπλήρωμα ή ακόμα και μια εναλλακτική λύση στα τρέχοντα ιατρικά πρωτόκολλα, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου.

Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψετε αυτή τη διαχρονική τεχνολογία για τον εαυτό σας!


Για λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, η Χρυσή Μπέρου, ως δασκάλα και διευκολύνουσα, συλλέγει πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συνεδριών της και retreats, για να διερευνήσει τα αποτελέσματα της πρακτικής του Zhineng Qigong για τους μαθητές της. Μέσα από ιατρικές εξετάσεις των μαθητών/ασθενών, ήρθαν απίστευτα θετικές υποκειμενικές αναφορές, με εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Το 94% των συμμετεχόντων στα θεραπευτικά retreats, workshops και ατομικές συνεδρίες ανέφεραν βελτίωση στην ευημερία τους και το 89% το αξιολόγησε ως “σημαντική βελτίωση”

Μπείτε στην καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσετε θαύματα στη ζωή σας

Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου | Facilitator of Cosmic Energy | HYQ &YYT Healer | Zhineng Qigong Instructor

Ελάτε στο Φθινοπωρινό μας Πρόγραμμα ή επιλέξτε το Retreat στο όμορφο Αγκίστρι και ξεκινήστε το ταξίδι σας. Μπορείτε να παρευρεθείτε για 3 ημέρες, 3 μήνες ή ακόμα και 10 μήνες. Μπορείτε να παρευρεθείτε και δύο χρόνια ακολουθώντας την Διετή Zhineng Qigong Εκπαίδευση Δασκάλων.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Λίπος στο συκώτι: Ποιο είδος άσκησης και πόση ώρα χρειάζεται για να το μειώσετε
Άσκηση: Το δραστικότερο φάρμακο μακροζωίας
Πόσα βήματα την ημέρα χρειάζονται για να χάσει κανείς βάρος;
Πόνος στη μέση: Απαλλαχθείτε με τη νο1 άσκηση που διατείνει τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση