Καλιφόρνια: Κατσίκα παραδίδει στους τουρίστες μαθήματα σερφ! (βίντεο)

«Έκανε σέρφινγκ πολύ καλύτερα από εμένα. Το είχε όλο αυτό, είχε τη σωστή τοποθέτηση και καταλάβαινες ότι το είχε ξανακάνει»

Καλιφόρνια: Κατσίκα παραδίδει στους τουρίστες μαθήματα σερφ! (βίντεο)

Υπάρχει μια ειδική κατσίκα που ονομάζεται Chupacabrah που έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Είναι γνωστό ότι κάνει κάτι ασυνήθιστο. Μπορεί να οδηγεί στα κύματα σαν σέρφερ! Υπάρχει ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου το Chupacabrah κάνει σερφ με τον ιδιοκτήτη του, Dana McGregor, και είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο κόσμος είναι έκπληκτος από αυτή την ταλαντούχα κατσίκα!

Αυτή η κατσίκα είναι πολύ καλή στο να οδηγεί κύματα σε σανίδα του σερφ. Του φαίνεται τόσο εύκολο, και μάλιστα πηγαίνει σερφ με ανθρώπους που μαθαίνουν να σερφάρουν. Παρόλο που τα κύματα είναι μεγάλα και πιτσιλιές, η κατσίκα δείχνει ότι αν παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί, μπορείτε να παραμείνετε ισορροπημένοι στη σανίδα του σερφ.

Advertisment

Η κατσίκα ήταν πολύ καλή στο σερφ. Ήξερε πού να σταθεί στο σανίδι και φαινόταν ότι το είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Η Dana McGregor είπε ότι οι κατσίκες είναι πολύ καλές στο να διατηρούν ισορροπία, όπως όταν στέκονται σε μια σανίδα του σερφ στο νερό. Έγινε διάσημος επειδή δίδαξε σε κατσίκες πώς να κάνουν σερφ εδώ και πολύ καιρό.

Μια φορά κι έναν καιρό το 2011, ένα άτομο χρειάστηκε βοήθεια για να αφαιρέσει τον κισσό και τα ζιζάνια από το σπίτι της μαμάς του. Έτσι, πήραν μια κατσίκα να κάνει τη δουλειά. Όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο – έγιναν φίλοι με την κατσίκα! Στη συνέχεια, σκέφτηκαν μια πραγματικά ανόητη ιδέα. Σκέφτηκαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό να πάρουν την κατσίκα να κάνει σερφ μαζί τους σε μια σανίδα. Παραδόξως, η κατσίκα ήξερε τι να κάνει και πέρασαν υπέροχα κάνοντας σερφ μαζί.

Advertisment

«Ένιωσα σαν να είχα βρει τον παράδεισο στη γη, σαν να είχε συμβεί κάτι υπερφυσικό. «Σκέφτηκα, «Ουάου, αυτό το ζώο δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να σερφάρει», είπε ο σέρφερ.

Η Dana McGregor είχε περισσότερες κατσίκες στο παρελθόν και όλοι μαζί περνούσαν στιγμές διασκέδασης στο νερό.

«Θέλω να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους», παραδέχεται, «χάρη στις κατσίκες και το σέρφινγκ», αναφερόμενος στα μαθήματα που έχει πάρει με τα ζώα.

Όταν ξεκινάτε να κάνετε κάτι νέο, μπορεί να ανησυχείτε για το πόσο καλά μπορείτε να το κάνετε. Αλλά όταν βλέπεις κάποιον άλλο να το κάνει με αυτοπεποίθηση και χωρίς να ανησυχεί, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Άλλοι άνθρωποι μπορεί ακόμη και να εμπνευστούν βλέποντάς σας να το κάνετε χωρίς ανησυχίες.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το Λούβρο υποδέχεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια έκθεση για τα ολυμπιακά ιδεώδη
Μπορούν οι σκύλοι να “μυρίσουν” το PTSD; Ερευνητές απαντούν
Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά | Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση