,

Συγκλονιστικό μήνυμα του τραγουδιστή των Imagine Dragons για την κατάθλιψη: «Μην το κάνετε στον εαυτό σας»

«Αν παλεύετε με το αίσθημα της μοναξιάς, του άγχους, της κατάθλιψης, μην το κρατάτε μέσα σας»

Συγκλονιστικό μήνυμα του τραγουδιστή των Imagine Dragons για την κατάθλιψη: «Μην το κάνετε στον εαυτό σας»

Ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Imagine Dragons γνωρίζει πολύ καλά το «τέρας» της κατάθλιψης και στη χθεσινή συναυλία στο ΟΑΚΑ έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στους θεατές. Ο τραγουδιστής των Imagine Dragons, Dan Reynolds, σταμάτησε για λίγο το τραγούδι κατά τη διάρκεια της συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στην Ελλάδα, προκειμένου να μοιραστεί ένα σημαντικό μήνυμα για την ψυχική υγεία.

«Αν παλεύετε με το αίσθημα της μοναξιάς, του άγχους, της κατάθλιψης, μην το κρατάτε μέσα σας»

Advertisment

«Ο λόγος που είμαι πάνω στη σκηνή και κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολλά πολλά χρόνια είναι επειδή πριν αρκετά χρόνια είχα ένα φίλο που μου πρότεινε να επισκεφτώ έναν ειδικό αφού είχε καταλάβει ότι πάλευα με την κατάθλιψη» είπε αρχικά.

«Το έκανα, επισκέφτηκα τον ειδικό. Ένιωθα ντροπή και θεωρούσα ότι όλο αυτό θα με έκανε αδύναμο γιατί θα διαπίστωνα ότι όντως έχω πρόβλημα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Αν παλεύετε με το αίσθημα της μοναξιάς, του άγχους, της κατάθλιψης, μην το κρατάτε μέσα σας. Σας παρακαλώ μιλήστε με τους φίλους σας και με την οικογένεια σας. Και αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, επισκεφθείτε κάποιον ειδικό. Μην διστάσετε να το κάνετε. Αυτό δεν σας κάνει αδύναμους!» συμπλήρωσε.

«Αντιθέτως σας κάνει σοφότερους, σας κάνει πιο δυνατούς! Να αναζητάτε βοήθεια από όπου και αν προέρχεται. Η ζωή σας είναι σημαντική. Αξίζει να τη ζήσετε. Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που αυτοκτόνησαν επειδή πίστευαν ότι κανείς δεν ενδιαφερόταν για αυτούς. Ζήστε τη ζωή σας!» κατέληξε το μήνυμα του προς τους θαυμαστές.

Advertisment

Δείτε το συγκλονιστικό του μήνυμα

@veronika_chris A beautiful message by Imagine Dragons in Athens 💙💙 Best rainstorm concert ever 🥰 #imaginedragons #imaginedragonsconcert #imaginedragonsathens #imaginedragonslive #imaginedragonsdemons #imaginedragonsfan #imaginedragons2023 #fyp #foryourpage ♬ πρωτότυπος ήχος – Veronika Chris

Με πληροφορίες από in.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση