Athens Book Space: Το νέο, υπερσύγχρονο στέκι βιβλίου της Αθήνας

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος ανάγνωσης, συνάντησης και πολιτισμού «γεννήθηκε» στην καρδιά της Αθήνας.

Athens Book Space: Το νέο, υπερσύγχρονο στέκι βιβλίου της Αθήνας

Tο Athens Book Space είναι μια υπέροχη νέα βιβλιοθήκη στην Αθήνα. Είναι ιδιαίτερη γιατί μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βιβλία τόσο διαδικτυακά όσο και αυτοπροσώπως. Είναι ένα υπαίθριο αναγνωστήριο και είναι εμπνευσμένο την Αρχαία Αθηναϊκή Αγορά.

Μπορείτε να δανειστείτε βιβλία για να διαβάσετε εκεί επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης. Έχουν επίσης ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας συσκευή. Η βιβλιοθήκη διαθέτει βιβλία στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες. Θέλουν ακόμη και να προσθέσουν ηχητικά βιβλία και βιβλία που είναι εύκολο να διαβαστούν για άτομα που έχουν πρόβλημα να δουν.

Advertisment

Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και μοιάζει με την παλιά αγορά της Αθήνας. Στο εσωτερικό, οι άνθρωποι μπορούν να δανειστούν βιβλία για να διαβάσουν ή να χρησιμοποιήσουν υπολογιστές για να διαβάσουν ψηφιακά βιβλία. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο δωρεάν και να ακούσουν podcast. Το κτίριο διοργανώνει επίσης εκδηλώσεις όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να μιλήσουν με συγγραφείς και να μάθουν για νέα βιβλία. Είναι μια σύγχρονη βιβλιοθήκη που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να προσφέρει νέα και συναρπαστικά πράγματα.

Το Athens Book Space είναι κάτι διασκεδαστικό που φτιάχτηκε στο πλαίσιο ενός προγράμματος στην Αθήνα που ονομάζεται Αθηναϊκές Διαδρομές. Στις Αθηναϊκές Διαδρομές, οι άνθρωποι κάνουν βόλτες για να μάθουν ωραία πράγματα για την πόλη και να ακούσουν ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορεί να μην γνωρίζουν.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης θα συναντηθεί με μια ομάδα ανθρώπων που θα πάνε σε έναν ιδιαίτερο χώρο που ονομάζεται Athens Book Space. Θα τους μιλήσει, θα διαβάσει μέρη από τα βιβλία του και θα τους κάνει να νιώσουν ευπρόσδεκτοι.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν
Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση