,

Shelly Power: Μια από τις κορυφαίες δασκάλες Pilates έρχεται στην Αθήνα

Η γνωστή Pilates Instructor έρχεται στην Αθήνα για 4 μοναδικά εργαστήρια Pilates που απευθύνονται σε δασκάλους αλλά και σε απλούς ενδιαφερόμενους.

Στις 26 Νοεμβρίου 2023, η Αθήνα θα φιλοξενήσει μία ημερίδα Pilates με ειδική προσκεκλημένη την Shelly Power, αντιπρόεδρο και συνιδρύτρια του Polestar Pilates International. Η Shelly Power είναι επίσης τακτικό μέλος της διοίκησης του Pilates Method Alliance (PMA), κάτι που την καθιστά μία από τις πιο αναγνωρισμένες φωνές στον χώρο του Pilates παγκοσμίως.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί από τη φημισμένη Ακαδημία του Polestar στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, και αναμένεται να είναι ανοιχτή σε όλα τα επίπεδα και τις σχολές Pilates. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε διάφορες ασκήσεις Pilates Mat, να μάθουν παραλαγές ασκήσεων, να προσαρμόσουν τις ασκήσεις στο επίπεδο του ασκούμενου, να αξιολογήσουν πελάτες και να οργανώσουν καλύτερα τις συνεδρίες τους.

Advertisment

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι περιορισμένη και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα, αλλά θα υπάρχει ελληνική μετάφραση.

Η ολοκλήρωση της ημερίδας θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν μεγαλύτερα οφέλη στους πελάτες τους. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Masterclass EN.ATZ. (1200 x 628 px)
Ανώνυμο σχέδιο (13)
7 Δώρα με νόημα που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα
Fb_post_25_years-01

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση