Mr Beast: Ο Νο1 Youtuber στον κόσμο κατασκευάζει 100 πηγάδια με καθαρό, πόσιμο νερό σε χώρες της Αφρικής!

Ο MrBeast έχει θέσει τον φιλόδοξο στόχο να κατασκευάσει 100 πηγάδια σε διάφορες τοποθεσίες της ηπείρου!

Mr Beast: Ο Νο1 Youtuber στον κόσμο κατασκευάζει 100 πηγάδια με καθαρό, πόσιμο νερό σε χώρες της Αφρικής!

Ο δημοφιλής YouTuber γνωστός ως MrBeast, με πραγματικό όνομα Jimmy Donaldson, έχει κερδίσει την παγκόσμια προσοχή για τις πρωτοβουλίες του στον τομέα της φιλανθρωπίας. Είναι γνωστός για τις δράσεις του που περιλαμβάνουν τη βοήθεια σε παράλυτους σκύλους, τη χρηματοδότηση νοσοκομείων για παιδιά, και πολλές άλλες ενέργειες.

Πρόσφατα, σε ένα νέο βίντεο, μας παρουσιάζει την πρωτοβουλία του να παλέψει μια εκ των σοβαρότερων προκλήσεων στην Αφρική – την ανάγκη για πρόσβαση σε καθαρό νερό. Ο MrBeast έχει θέσει τον φιλόδοξο στόχο να κατασκευάσει 100 πηγάδια σε διάφορες τοποθεσίες της ηπείρου!

Advertisment

Το πρώτο πρότζεκτ έχει ήδη ολοκληρωθεί σε ένα χωριό στην Κένυα. Στο βίντεο βλέπουμε τον MrBeast και την ομάδα του να επισκέπτονται το σχολικό σύστημα Nairiri και το πηγάδι που πλέον εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών για καθαρό, πόσιμο νερό.

Η δράση του συνεχίστηκε με την επίσκεψη του στη Ζιμπάμπουε, όπου χτίστηκε μια γέφυρα που προσφέρει ασφαλή πρόσβαση σε ένα πηγάδι που κατασκεύασε η ομάδα του, παρέχοντας λύση στον κίνδυνο που επέφερε το ποτάμι για τους ντόπιους. Η δράση του επεκτάθηκε και στο Σουδάν, όπου επιχορήγησε την κατασκευή ενός ακόμα πηγαδιού.

Ο MrBeast δεν σταματά εδώ. Έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την κατασκευή πηγαδιών σε όλη την Αφρική, με στόχο να αλλάξει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν την έλλειψη καθαρού νερού καθημερινά. Με αυτό το σχέδιο, επιχειρεί να διευρύνει την επιρροή του πέρα από το YouTube, προσφέροντας πρακτικές λύσεις σε μία από τις πιο κρίσιμες ανθρωπιστικές προκλήσεις.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά | Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση