, ,

“2049 – Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Δημητριάδης και ο Γιάννης Σκορδάς σας προσκαλούν σε δύο ανοιχτές εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους:

“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Δημητριάδης και ο Γιάννης Σκορδάς σας προσκαλούν σε δύο ανοιχτές εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους:

“2049 – Οδηγίες Χρήσεις για το Μέλλον της Ανθρωπότητας”,
από τις εκδόσεις KEY BOOKS!

Advertisment

Πρώτος σταθμός η Αθήνα, τη Δευτέρα 18.12.2023, στις 18.00μμ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος “Θόλος” με μία VR προβολή στο “Θέατρο” Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν:

Γιάννης Μαστρογεωργίου, Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης

Advertisment

-Ξένια Κούρτογλου, Επιχειρηματίας, Σύμβουλος Προσωπικής Εξέλιξης, Συγγραφέας
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece & Managing Director Forward Media.

Στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 20.12.2023 στις 19.00μμ, στην Αγορά Μοδιάνο,

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν:

  • Κατερίνα Μπιλιούρη, Content Curator-Speakers Coach
  • Γιώργος Ματζουρανίδης, Brand Narrator
    Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Σωτήρης Κυριακίδης, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, ΑΠΕ – ΜΠΕ Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Πρακτορείο Fm.
    Ενημερωθείτε αναλυτικότερα και επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο 2049.gr

Στο “2049-Οδηγίες Χρήσεις για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” οι αναγνώστες μαθαίνουν πώς να “αγκαλιάζουν” την αβεβαιότητα ως συνθήκη προόδου.

Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist

Ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι αφοσιωμένος στην «εξερεύνηση» του μέλλοντος και στον εντοπισμό των μέγα-τάσεων, των ασθενών σημάτων και της σύγκλισης των τεχνολογιών που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. Είναι Futurist και ειδικός στο σχεδιασμό των εταιρειών «του αύριο» και ερευνητής στην Ειδική Γραμματεία Μακρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ως ομιλητής, δίνει στο κοινό μια αισιόδοξη, αλλά προσγειωμένη άποψη για τα πιθανά μέλλοντα και πώς οι τεχνολογίες διαταράσσουν ό,τι κάνουμε, απαντώντας σε ερωτήματα που θα καθορίσουν την ανθρωπότητα:

Πώς οι εκθετικές τεχνολογίες, όπως το AI, το blockchain και η εικονική πραγματικότητα, συναντώνται και διαμορφώνουν τον κόσμο μας;

Γιάννης Σκορδάς

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Rotterdam School of Management. Είναι οικονομολόγος με ειδίκευση στο σχεδιασμό αειφόρων και ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων. Έχει συνεργαστεί με startups και πολυεθνικές εταιρείες. Το ερευνητικό του αντικείμενο αφορά τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στην καινοτομία και την σύγχρονη οικονομική ζωή.

Κey Books- Βιβλία για Ανοιχτά Μυαλά

H Key Books ιδρύθηκε το 2013. Είμαστε ένας εκδοτικός οίκος που εστιάζει στα μη λογοτεχνικά βιβλία. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος με όμορφα δωμάτια στα οποία μπορούμε να εισέλθουμε αν έχουμε τα κατάλληλα κλειδιά. Ο στόχος μας είναι να εκδίδουμε «κλειδιά» γι’ αυτά τα δωμάτια, βιβλία δηλαδή, που μας βοηθούν να ξεκλειδώνουμε τα μυαλά μας με κάθε τρόπο. Η Key Books εκδίδει βιβλία με θέματα όπως είναι η δημιουργικότητα, οι αληθινές ιστορίες, οι βιογραφίες, η ψυχολογία, τα business books και τα παιδικά βιβλία.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή
Τα γράμματα της αγάπης: Ένα βιβλίο-ύμνος στην αγάπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση