,

Καθηγήτρια στις ΗΠΑ γίνεται viral μαζεύοντας λεφτά για δώρα και για τους 900 μαθητές του σχολείου της!

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Cheri Guy, καθηγήτρια σε μια φτωχή περιοχή των ΗΠΑ, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας ότι οι μαθητές της ζητούσαν

Καθηγήτρια στις ΗΠΑ γίνεται viral μαζεύοντας λεφτά για δώρα και για τους 900 μαθητές του σχολείου της!

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Cheri Guy, καθηγήτρια σε μια φτωχή περιοχή των ΗΠΑ, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας ότι οι μαθητές της ζητούσαν δώρα απαραίτητα για την καθημερινή τους ζωή.

Η πρακτική αυτή ξεκίνησε δέκα χρόνια πριν από έναν διευθυντή σχολείου και περιλαμβάνει τη συγγραφή ενός κειμένου από τους μαθητές σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο δώρο που επιθυμούν και τους λόγους γι’ αυτό. Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του σχολείου, χρησιμοποιώντας δικούς τους πόρους, επιχειρούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες των παιδιών.

Advertisment

Μέσω της πρωτοβουλίας της Cheri, φέτος κατέστη δυνατόν να συλλεχθούν επαρκή κεφάλαια για την αγορά δώρων για όλους τους 900 μαθητές του σχολείου. Οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν θερμά στην έκκλησή της, προσφέροντας χρήματα και δώρα.

Οι επιθυμίες των μαθητών ήταν ταπεινές: ζεστές παντόφλες, μερικές καραμέλες, τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα. Ένας μαθητής εξέφρασε την ευχή για ευτυχία για την πεντάχρονη αδερφή του, ενώ άλλοι ζητούσαν δώρα για τους συμμαθητές τους. Ο κόσμος, συγκινημένος από το βίντεο της Cheri, έσπευσε να βοηθήσει, προσφέροντας όχι μόνο χρήματα και δώρα, αλλά και χαρτί περιτυλίγματος και χριστουγεννιάτικες κάρτες!

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)
Ο έρωτας και οι σχέσεις που κρατάνε θέλουν δουλειά... θέλουν ανθρώπους που δεν τα παρατάνε
Ακρωτήριο Ταίναρο: Το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας (βίντεο)
Πώς να διαχειρίζεστε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση