, ,

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν άριστη πνευματική και ψυχική υγεία ενώ, συγχρόνως, κατακτούν με φαινομενική ευκολία τους επαγγελματικούς τους στόχους, έχοντας στο

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν άριστη πνευματική και ψυχική υγεία ενώ, συγχρόνως, κατακτούν με φαινομενική ευκολία τους επαγγελματικούς τους στόχους, έχοντας στο πλευρό τους υποστηρικτικούς συντρόφους και φίλους; Πριν βιαστείτε να αποδώσετε τις εξαιρετικές συνθήκες της ζωής τους στη δαιμονιώδη τους καλοτυχία, κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε ένα υπερωκεάνιο να διασχίζει τη θάλασσα.

Φανταστείτε τον καπετάνιο να δίνει, γεμάτος οργή, εντολές στο πλήρωμα και τα μέλη αυτού, κυριευμένα από το στρες, να προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων. Και αν σας έλεγαν πως ο καπετάνιος αντιστοιχεί στον συνειδητό σας νου και το πλήρωμα στο υποσυνείδητό σας, δεν θα λαχταρούσατε να αποκτήστε τον έλεγχο εκείνου του εργαλείου που σας επιτρέπει να στρίβετε το τιμόνι του πεπρωμένου σας σωστά;

Advertisment

Ξεκλειδώστε τη θαυματουργή δύναμη μέσα σας

Η νέα, πλήρως αναθεωρημένη εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Dr. Joseph Murphy, Η Δύναμη του Υποσυνειδήτου, με σχολιασμό και επεξηγήσεις από τον κορυφαίο life coach-σύμβουλο C. James Jensen που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα, σας συστήνει εκείνη τη θαυματουργή δύναμη μέσα σας που, αν την αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα σας λυτρώσει από τη δυστυχία, τη σύγχυση, την αποτυχία, οδηγώντας σας στον μεγαλοπρεπή δρόμο προς την ελευθερία, την επιθυμία και τη γαλήνη.

Το βιβλίο που υπερέβη τους 100.000 αναγνώστες στην Ελλάδα, σας εξασφαλίζει πρόσβαση στην πολύτιμη σοφία του υποσυνείδητού σας, ωθώντας σας να ξεκλειδώσετε το θησαυροφυλάκιο των απεριόριστων δυνατοτήτων σας και να βιώσετε το θαύμα σε κάθε τομέα του βίου σας.

Το πρώτο μέρος εμπεριέχει το αρχικό κείμενο του Dr. Joseph Murphy, που εκδόθηκε για παρθενική φορά το 1963, κατορθώνοντας να μπει αμέσως στη λίστα των πιο ευπώλητων βιβλίων, ενώ στο δεύτερο μέρος ξεδιπλώνεται η πολύτιμη σοφία των νέων μαθήματων του C. James Jensen και σας προσφέρεται μια σύγχρονη εργαλειοθήκη πρακτικών όπως ο θετικός οραματισμός, οι θετικές δηλώσεις, ο διαλογισμός, και διάφορες δεξιότητες, που αν τις εφαρμόσετε σωστά θα καταστείτε κυρίαρχοι του πεπρωμένου σας. Είστε έτοιμοι, λοιπόν, για την πιο επαναστατική περιπέτεια της ζωής σας;

Advertisment

Η ζωή ως ένα πιστό αντίγραφο των πεποιθήσεών σας

Έφτασε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως το εγώ σας, που αντιστοιχεί στον συνειδητό σας νου, αγγίζει μόνο την επιφάνεια της πραγματικότητας και της επίγνωσής σας, αφού τα άγνωστα και ηρωικά τμήματα του ψυχισμού σας βρίσκονται πίσω από τα πεζά και τετριμμένα.

Η αληθινή σας δυνατότητα είναι το υποσυνείδητό σας, που ταυτίζεται με τη διαίσθηση, τη βαθύτερη επίγνωση, τα όνειρά σας, τη σύνδεσή σας με το κοσμικό πεδίο πληρότητας. Και, τελικά, δημιουργείτε αυτό στο οποίο συγκεντρώνετε την προσοχή σας.

Εάν σκέφτεστε συνεχώς τον φόβο, θα προσελκύετε και τα αντίστοιχα συμβάντα και εάν νιώθετε διαρκώς θύματα, θα καταλήγετε να εξαπατάστε. Η ζωή τίποτε άλλο δεν αποτελεί παρά ένα πιστό αντίγραφό των πεποιθήσεών σας.

Στην ουσία, η συνειδητή περιοχή κάνει όλες τις σκέψεις, που μετατρέπονται σε εντολές προς το υποσυνείδητο. Πόσες φορές έχετε πει «πάντα αγχώνομαι στις δημόσιες ομιλίες»; Και καθώς προγραμματίζεστε μεθοδικά και επίμονα για την αποτυχία, την κρίσιμη στιγμή νιώθετε πράγματι την καρδιά σας να χτυπά δυνατά και τη φωνή σας να τρέμει.

Τι θα συνέβαινε, όμως, αν αλλάζατε την ιστορία που λέτε στον εαυτό σας; Εφαρμόστε τη μέθοδο της νοερής ταινίας και συμπεριφερθείτε σαν να είστε ήδη αυτό που θέλετε. Με τα μάτια της φαντασίας, δείτε τον εαυτό σας να απευθύνεται με εκπληκτική άνεση και σπάνια αμεσότητα σε ένα μεγάλο κοινό, που σας χειροκροτεί με θέρμη. Νιώστε ολόκληρη τη σκηνή σαν να ήταν πραγματική. Και θα γίνει!

Οι θετικές επιβεβαιώσεις αλλάζουν την πραγματικότητά σας

Εάν νιώθετε δυσαρεστημένοι από τις εξωτερικές συνθήκες του κόσμου σας, απλώς αναλάβετε δράση! Φανταστείτε τον νου σας σαν έναν κήπο και παρατηρήστε με προσοχή τους σπόρους που φυτεύετε στο υποσυνείδητο σας. Από σήμερα κιόλας στραφείτε στην αισιοδοξία, τη χαρά, το φως. Επιλέξτε να είστε φιλικοί, αξιαγάπητοι και ο κόσμος θα ανταποκριθεί στις θετικές σας προθέσεις.

Ποτέ μη ξεστομίζετε φράσεις όπως «Είμαι ανίκανος», «Θα αποτύχω», «Θα χάσω τη δουλειά μου« «Δεν θα μπορέσω να πληρώσω το νοίκι μου», αφού το υποσυνείδητο δεν σηκώνει αστεία και φροντίζει να υλοποιεί όσα του υπαγορεύετε.

Και καθώς οι νοοτροπίες, οι απόψεις και η αυτοαντίληψή σας αναπτύχθηκαν με τα χρόνια, η εδραίωση των νέων, πιο δημιουργικών μοτίβων σκέψης, απαιτεί τη συμμαχία σας με τις πανίσχυρες θετικές επιβεβαιώσεις. Προκειμένου να συντάξετε μια επιβεβαίωση, φτιάξτε την πρόταση σε α’ πρόσωπο και σε χρόνο ενεστώτα. Έπειτα, περιγράψτε το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, σαν να ίσχυε σήμερα.

Πείτε για παράδειγμα «Είμαι πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας και βρίσκω τρόπους να βελτιώνω την επιχείρησή μου καθημερινά». Φροντίστε κάθε επιβεβαίωση να διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνετέ την τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Πιστέψτε τη, γιατί το υποσυνείδητό σας δεν ανταποκρίνεται στον εξαναγκασμό αλλά στην πίστη και στη συνειδητή αποδοχή.

Αποκτήστε πρόσβαση στην υγεία, την επιτυχία και την ευτυχία

Αν ταλαιπωρείστε από κάποιο πρόβλημα υγείας, δοκιμάστε να εφαρμόσετε τη θεραπεία μέσω προσευχής: στραφείτε στη θεραπευτική δύναμη μέσα στο υποσυνείδητό σας και θυμίστε στον εαυτό σας την άπειρη δύναμη, την ευφυΐα του και την ικανότητα να προκαλεί την ίαση στα πάντα. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τη θεραπεία που ξέρετε πως θα έρθει και ύστερα ξεχάστε για λίγο το πρόβλημα, μέχρι να νιώσετε ξανά την ανάγκη για προσευχή.

Στην περίπτωση που εργάζεστε σε μια εταιρεία όπου νιώθετε πως δεν σας εκτιμούν και ότι αξίζετε περισσότερα χρήματα και αναγνώριση, αντιληφθείτε πως με την αρνητική σας στάση υποσυνείδητα κόβετε τους δεσμούς σας με αυτήν την εταιρεία και θέτετε σε κίνηση έναν νόμο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυσή σας.

Ανατρέψετε τη δυσάρεστη κατάσταση, μεταβάλλοντας τα συναισθήματά σας. Αποβάλετε την πίκρα και την οργή σας και σύντομα ο προϊστάμενός σας θα ανταποκριθεί στη νέα ενεργειακή σας δόνηση, επιβραβεύοντάς σας για την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Οραματιστείτε τον να σας ανακοινώνει την προαγωγή σας. Νιώστε το γεγονός, λες και συμβαίνει τώρα.

Και εάν στην προσωπική σας ζωή έχετε σταθεί άτυχοι, πείτε τον εαυτό σας πως από σήμερα η τύχη σας αλλάζει. Και ύστερα συνωμοτήστε με το σύμπαν. Σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου και αυτός/η σύντομα θα βρει τον τρόπο να σας συναντήσει.

Στην περίπτωση που ήδη διατηρείτε μια σχέση ή έναν γάμο, αντί να εστιάζετε στα ελαττώματα του/της συντρόφου σας, προσπαθώντας να τον/την αλλάξετε, σκεφτείτε τον /την όπως θα έπρεπε να είναι: δυνατός, ισχυρός, ήρεμος και ευγενικός. Κρατήστε τη συγκεκριμένη νοερή εικόνα και θα απολαύσετε έναν παραδεισένιο δεσμό ή γάμο.

Η πιο ολοκληρωμένη πνευματική εργαλειοθήκη

Το βιβλίο Η Δύναμη του Υποσυνειδήτου από τις Εκδόσεις Διόπτρα -μια σύγχρονη ερμηνεία της διαχρονικής σοφίας του Dr. Joseph Murphy, με διευρυμένο σχολιασμό και ενημερωμένες τεχνικές από τον C. James Jensen- καθίσταται η ολοκληρωμένη πνευματική σας εργαλειοθήκη, που μεταμορφώνει με έναν ισχυρό αλλά εύκολο τρόπο κάθε πτυχή του βίου σας.

Σταδιακά αποκτάτε πρόσβαση στην άπειρη ευφυία του υποσυνειδήτου, κατακτάτε νέες, αυθεντικές μορφές γνώσης και, απελευθερωμένοι από περιοριστικές πεποιθήσεις, βαδίζετε στο μονοπάτι που σας επιτρέπει να εκφραστείτε και να ανακαλύψετε τη θέση σας στη ζωή.

Έχοντας πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα κλασικό βιβλίο, ενώ η κληρονομία του Dr. Joseph Murphy παραμένει ζωντανή, προσελκύοντας νέες γενιές αναγνωστών κάθε χρόνο, και, σε συνδυασμό με την πολύτιμη γνώση του C. James Jensen, σας προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή
Τα γράμματα της αγάπης: Ένα βιβλίο-ύμνος στην αγάπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση